Waarom ik de Pixel Buds A-serie oordopjes oversla

Inhoudsopgave:

Waarom ik de Pixel Buds A-serie oordopjes oversla
Waarom ik de Pixel Buds A-serie oordopjes oversla
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Google heeft eindelijk zijn gelekte, budgetvriendelijke, echte draadloze oordopjes onthuld, de Pixel Buds A-Series.
  • De nieuwe oordopjes zijn vergelijkbaar met Google's A-serie Pixel-telefoons, die minder functies bevatten voor een lagere prijs.
  • Hoewel ze niet slecht zijn voor de prijs, voelt het alsof Google meer had kunnen bieden voor dat prijskaartje van $ 100, vooral in vergelijking met andere opties die er zijn.
Image
Image

De meer betaalbare Pixel Buds A-Series draadloze oordopjes van Google zijn misschien goedkoper, maar ze hadden zoveel beter kunnen zijn voor de prijs.

Google heeft eindelijk de A-serie van zijn Pixel Buds uitgebracht, een meer betaalbare optie voor diegenen die draadloze oordopjes van het Google-merk willen. Net als de A-serie smartphones van het bedrijf, hebben de nieuwe Pixel Buds functies teruggebracht en een lagere, meer verleidelijke prijs. In tegenstelling tot de duurdere Pixel Buds heeft de A-serie geen windreductie of een draadloze oplaadcase, maar gebruikers kunnen nog steeds profiteren van de IPX4-waterbestendigheidsclassificatie en gemakkelijke toegang tot Google Assistant.

Hoewel de vraagprijs van $ 100 misschien perfect is voor mensen die op zoek zijn naar "rijk geluid" met een beperkt budget, zijn er tal van andere budgetvriendelijke oordopjes die geen last hebben van de problemen die de Pixel Bud-reeks teisteren.

Altijd verbinding

Verbinding is een belangrijk onderdeel van het gebruik van elk type draadloze hardware of technologie. Het maakt niet uit hoe goed of slecht de levensduur van de batterij is, of hoe goed de technologie werkt, als het niet verbonden kan blijven, dan zul je er minder gebruik van maken. Betreed een van de grootste problemen met de Pixel Buds A-Series: connectiviteit.

Dit is geen nieuw probleem. In feite is het er een die alle modellen van de Pixel Buds heeft geteisterd sinds Google ze in 2017 introduceerde. Google heeft de chipset in de A-serie bijgewerkt, maar de oordopjes hebben nog steeds dezelfde nadelen, zij het lang niet zo veel. Het is een van de dingen die velen, waaronder ikzelf, hoopten verholpen te zien met de A-serie, dus het is teleurstellend om te horen dat het bedrijf er niet in is geslaagd om het volledig teniet te doen.

De grootste reden waarom dit teleurstellend is, is omdat het niet moeilijk is om draadloze oordopjes te vinden met vergelijkbare functies, maar zonder die verbindingsproblemen. Zelfs de echte draadloze oordopjes van Skullcandy Dime hebben een betere connectiviteit, pasvorm, batterijduur en vergelijkbare functies, en ze kosten slechts $ 25.

De opties wegen

De prijs en het relatieve gebrek aan functies is de andere reden om de Pixel Buds A-Series over te slaan. Hoewel de meer betaalbare optie de meeste functies behoudt die te zien zijn in de 2020-versie, die te koop is voor $ 179, verliest hij een deel van het gemak, waaronder de draadloze oplaadcassette en de volume-swipe-bedieningselementen.

Dit lijken misschien kleine problemen - en dat zijn ze tot op zekere hoogte - maar als ik $ 100 wil uitgeven aan een paar oordopjes, wil ik meer van die gemakken zien. Dit is over het algemeen een probleem met de budgetvriendelijke oordopjesmarkt, en niet noodzakelijk een probleem van Google, maar het bedrijf bevindt zich in een unieke positie om andere fabrikanten ertoe aan te zetten de normen te verhogen waaraan betaalbare oordopjes worden gehouden.

Het is ook belangrijk op te merken dat de Pixel Buds en Pixel Buds A-Series geen actieve ruisonderdrukking (ANC) bevatten, wat gestaag een belangrijk onderdeel wordt van echte draadloze oordopjes. Als alternatief kunnen gebruikers die deze functie willen, een paar Amazon's tweede generatie Echo Buds kopen voor slechts $ 20 meer dan de A-Series Pixel Buds.

Uiteindelijk zijn de nieuwe, meer betaalbare Pixel Buds geen slechte set oordopjes. Maar er zijn die paar in het oog springende problemen. Als ik met een paar draadloze oordopjes rondloop, is het laatste wat ik wil, me zorgen te maken over geluiden van buitenaf of het verliezen van de verbinding. Het feit dat deze deze functies niet kunnen bieden, voelt voor mij als een vergissing, vooral wanneer andere oordopjes ze leveren voor vergelijkbare prijzen.

Aanbevolen: