Waarom fluistermodus op oordopjes een geweldig idee is

Inhoudsopgave:

Waarom fluistermodus op oordopjes een geweldig idee is
Waarom fluistermodus op oordopjes een geweldig idee is
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • LG's nieuwe oordopjes bieden een fluistermodus die is ontworpen voor gevallen waarin je niet wilt dat mensen je gesprekken afluisteren.
  • De fluistermodus kan mensen helpen die graag in hun telefoon schreeuwen.
  • De fluistermodus is beschikbaar in drie nieuwe modellen met verschillende nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om ziektekiemen te doden.
Image
Image

Ik hou van technologie, maar er zijn momenten dat ik zou willen dat we in het stenen tijdperk leefden.

Mijn laagste momenten komen wanneer ik het openbaar vervoer gebruik en iemand in zijn smartphone schreeuwt met draadloze oordopjes. Maar LG heeft een geniaal idee bedacht dat luide praters in bedwang kan houden.

De nieuwe Tone Free FP echt draadloze oordopjes hebben een "Fluistermodus" waarbij je het rechteroordopje naast je mond kunt houden tijdens gesprekken om het als een speciale microfoon te gebruiken. Het is geweldig voor die momenten waarop je niet wilt schreeuwen dat het geluid wordt opgepikt door de oordopjes in je oren.

Ik vind omgevingsgeluid of muziek niet erg, maar het geluid van mensen die aan de telefoon praten, doet me rood zien.

Gezien maar niet gehoord

Als de Whispering Mode-technologie werkt, zou het verlichting kunnen bieden aan een wereld die last heeft van overbelasting door afluisteren.

Sinds Bluetooth-hoofdtelefoons een ding zijn geworden, worden we geplaagd door mensen die er geen probleem mee lijken te hebben om hun diepste gedachten en meest intieme gesprekken met het publiek te delen, meestal op hoog volume. In New York City lijkt de helft van de bevolking luide, eenzijdige gesprekken te voeren terwijl ze over straat lopen.

Ik vind omgevingsgeluid of muziek niet erg, maar het geluid van mensen die aan de telefoon praten, zorgt ervoor dat ik rood zie. Het is verschrikkelijk in de sportschool. Ik ga vaak sporten en begin gewoon in een ritme te komen wanneer andere sporters denken dat het een goed moment is om op een werkgesprek te springen.

Er is een bijzonder raspende toon die mensen geneigd zijn aan te nemen wanneer ze proberen zichzelf te laten horen tijdens een vergadering en niet willen dat ze weten dat ze tegelijkertijd gewichtheffen.

Een ander stokpaardje van mij zijn mensen die in coffeeshops aan de telefoon praten. Het stoort me niet als iemand snel wil bellen, maar tegenwoordig koloniseren mensen Starbucks vaak en maken er een thuiskantoor van. Ze zullen urenlang een chai latte drinken terwijl ze in hun Bluetooth-oordopjes schreeuwen om verkooppraatjes te maken.

Interessant is dat Alexa van Amazon ook een fluistermodus heeft. Je kunt je Alexa-apparaat zo instellen dat het je hoort als je zacht praat en ook reageert op een laag volume.

Kies je model

LG lanceert drie nieuwe oordopjes met de fluistermodus. De FP5, FP8 en FP9 hebben ruisonderdrukking, drie microfoons per oordopje en een IPX4-waterbestendigheidsclassificatie. Hun oordopjesstelen zijn iets korter dan de vorige modellen van LG, en LG beweert dat ze een nieuw driver- en diafragmaontwerp hebben, wat meer bas mogelijk maakt zonder de helderheid van het geluid aan te tasten.

De oordopjes hebben ook Koptelefoon Spatial Processing en 3D Sound Stage bedoeld om een audio-ervaring te geven die de gebruikers omringt.

Image
Image

Elk van de nieuwe modellen heeft iets andere en intrigerende eigenschappen. De FP9-oordopjes hebben bijvoorbeeld een hoesje dat ook als draadloze zender kan worden gebruikt, zodat de oordopjes gebruikt kunnen worden met niet-Bluetooth-apparaten. Je zou een USB-C-naar-aux-kabel kunnen gebruiken om de koptelefoon op het in-flight entertainmentsysteem van een vliegtuig aan te sluiten, bijvoorbeeld om een van mijn ergernissen met Bluetooth-headsets te elimineren.

Voor germafoben bevatten de FP8- en FP9-oordopjes bacteriedodende UV-technologie. LG beweert dat deze functie 99,9% van de bacteriën op het luidsprekergaas van de oordopjes in vijf minuten kan doden om de kans op infecties van het binnenoor te verkleinen.

Deze twee modellen hebben een verbeterde levensduur van de batterij in vergelijking met de FP5 en kunnen 10 uur werken op een lading, of tot 24 uur wanneer ze worden gebruikt met hun oplaadcassette, terwijl de FP5 acht uur meegaat zonder de case en 22 uur met hem aan. Alleen het FP8-model ondersteunt echter draadloos opladen.

LG heeft de prijs van de nieuwe oordopjes nog niet bekendgemaakt. Maar wat het ook kost, ik raad iedereen die in het openbaar op zijn telefoon wil chatten ten zeerste aan om een van deze modellen te overwegen.

Aanbevolen: