Waarom zijn e-mailbestanden zo groot?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn e-mailbestanden zo groot?
Waarom zijn e-mailbestanden zo groot?
Anonim

De gemiddelde grootte van een e-mailbestand is ongeveer 75 KB. Dat zijn ongeveer 7.000 woorden in platte tekst of ongeveer 37,5 pagina's. Tenzij u of uw correspondenten nieuwe hoofdstukken schrijven in e-mailberichten, zijn het andere factoren achter de schermen die deze bestanden zo groot maken.

Elementen die de e-mailgrootte beïnvloeden

De tekst van een bericht is slechts het topje van de e-mailijsberg. Tal van andere factoren dragen bij aan de grootte van een e-mail:

  • Formatting: Berichten bevatten naast platte tekst ook opmaakinformatie.
  • Duplicaat bericht: RTF-e-mails gaan vaak vergezeld van een dubbele platte tekstversie van hetzelfde bericht.
  • Grote e-mailbestanden: Het verhogen van de gemiddelde grootte van een e-mailbestand zijn nieuwsbrieven en marketing-e-mails, die vaak langer en groter zijn dan andere e-mails.
  • Bijlagen: Bijlagen scheeftrekken ook het gemiddelde. Hoewel sommige bijlagen klein zijn, kunnen sommige 10 MB of groter zijn.
  • Afbeeldingen in bericht: Foto's, animaties en audioclips worden toegevoegd aan de bestandsgrootte van e-mail. Geanimeerde GIF's zijn bijzonder groot omdat elk frame in wezen een afbeelding is. Hoe meer frames de-g.webp" />.
  • Headers: Koptekstinformatie die de route van de e-mail beschrijft, is niet zichtbaar, maar telt wel mee voor de grootte.
  • HTML: Als het bericht HTML-opmaak gebruikt, neemt dat meer ruimte in beslag.
  • Quotations: In een e-mailthread die heen en weer gaat, kan hetzelfde geciteerde materiaal meerdere keren voorkomen.
Image
Image

Waarom maat belangrijk is

Je hoeft je geen zorgen te maken over de grootte van je e-mail als je veel opslagruimte hebt of als het je niet uitmaakt hoe lang het duurt voordat je verzonden e-mails zijn geladen.

Als u echter zaken doet en uw producten op de markt brengt door promotionele e-mails te verzenden, duurt het laden van grote e-mails langer en is er meer bandbreedte nodig. Daarom, als u grote afbeeldingen opneemt, kan de ontvanger uw e-mail verwijderen voordat de afbeeldingen worden weergegeven. Dat tijdsbestek kan een kwestie van seconden zijn, maar er worden elke dag miljarden e-mails verzonden, dus uw marketinginspanningen hebben veel concurrentie.

Sommige e-mailclients geven geen lange e-mail weer. Gmail clipt bijvoorbeeld e-mails die groter zijn dan 102 KB. Het geeft lezers een link als ze de volledige e-mail willen bekijken, maar er is geen garantie dat de ontvanger erop zal klikken.

Grote bijlagen en aangepaste lettertypen zijn andere add-ons die ervoor kunnen zorgen dat een e-mail langzaam wordt weergegeven. Het kan lang genoeg zijn voor de ontvanger om weg te klikken.

Opslaglimieten voor e-mailclients

De meeste e-mailproviders hebben royale opslagbeleidsregels en -methoden om te zien hoeveel ruimte uw opslagruimte nog heeft. Toch hebben populaire e-mailproviders verschillende groottelimieten, zoals hieronder vermeld:

  • Gmail-accounts krijgen 15 GB opslagruimte, maar die ruimte wordt gedeeld door Gmail, Google Drive, Google Foto's en al uw Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Tekeningen, Formulieren en Jamboard-bestanden. Je kunt altijd upgraden naar een betaald abonnement als je meer opslagruimte nodig hebt.
  • Yahoo Mail-accounts worden geleverd met 1 TB opslagruimte. Yahoo beweert dat deze capaciteit geschikt is voor 6.000 jaar inboxgebruik voor de gemiddelde gebruiker.
  • Gratis Outlook.com-accounts worden geleverd met 15 GB e-mailopslag.
  • AOL biedt 25 GB opslagruimte voor nieuwe berichten, 100 GB opslagruimte voor oude berichten en 100 GB voor verzonden berichten.

Aanbevolen: