Skullcandy-koptelefoons koppelen

Inhoudsopgave:

Skullcandy-koptelefoons koppelen
Skullcandy-koptelefoons koppelen
Anonim

Wat te weten

  • De meeste Skullcandy-koptelefoons, oordopjes en draadloze luidsprekers maken verbinding met je apparaten via Bluetooth.
  • Als uw computer geen ingebouwde Bluetooth-ondersteuning heeft, moet u mogelijk een Bluetooth-adapter installeren.
  • Om te koppelen, druk op de koppelingsknop op uw hoofdtelefoon > zoek Bluetooth-instellingen op uw apparaat > Tik of klik op de gewenste hoofdtelefoon koppelen.

Dit artikel leidt je door de verschillende stappen om Skullcandy-apparaten te verbinden met je Android- of iOS-smartphone en je Windows- of Mac-computer.

Voordat je je Skullcandy-koptelefoon kunt koppelen met een apparaat, moet deze zich in de koppelingsmodus bevinden. In de meeste gevallen kunt u dit inschakelen door een bepaalde tijd op de aan/uit-knop te drukken. Sommige hebben echter een speciale koppelingsknop.

Skullcandy draadloze oordopjes koppelen met een iPhone

Het koppelen van je Skullcandy draadloze oordopjes of koptelefoon met een iPhone is in de meeste gevallen heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de onderstaande stappen volgen om snel verbinding te maken.

  1. Open de Settings app op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth. Schakel het in als het nog niet is ingeschakeld.
  3. Zoek de naam van je Skullcandy-koptelefoon in de Other Devices lijst. Als je het al hebt aangesloten, verschijnt het in de lijst Mijn apparaten. Als voorbeeld verschijnt een set zwarte Skullcandy Dime-oordopjes als Dime-Black in de lijst.

    Image
    Image

Skullcandy draadloze hoofdtelefoon koppelen met een Android-telefoon

U wilt vergelijkbare stappen volgen om uw Skullcandy-hoofdtelefoon te koppelen met een Android-telefoon.

De volgende stappen werken op Android 10 en hoger. Afhankelijk van de fabrikant van uw telefoon kan de Bluetooth-instelling in een ander menu verschijnen. Je kunt het gemakkelijk vinden door te zoeken naar Bluetooth in de zoekbalk.

  1. Open de Settings app op je Android-telefoon.
  2. Zoek het gedeelte Aangesloten apparaten in de lijst en tik erop.
  3. Selecteer Nieuw apparaat koppelen.
  4. Zoek de naam van je koptelefoon of oordopjes in de Beschikbare apparaten lijst. Tik op het apparaat om je telefoon ermee te koppelen.

    Image
    Image

Skullcandy-koptelefoon koppelen met Windows 10

Voordat je je Skullcandy draadloze hoofdtelefoon kunt aansluiten op een Windows-computer, moet je ervoor zorgen dat deze een Bluetooth-verbinding heeft. Als u een oudere desktop gebruikt, kunt u een Bluetooth-adapter installeren om deze in te schakelen. Op de meeste nieuwere laptops zijn echter al Bluetooth-adapters geïnstalleerd.

  1. Open Instellingen op je computer
  2. Selecteer Apparaten in het menu

    Image
    Image
  3. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Selecteer vervolgens Bluetooth of ander apparaat toevoegen. Als u Bluetooth niet kunt inschakelen, moet u een adapter installeren voordat u doorgaat.

    Image
    Image
  4. Kies Bluetooth en wacht tot het het apparaat ontdekt.

    Image
    Image
  5. Nadat het het apparaat heeft ontdekt, klik of tik je op degene die je wilt koppelen, en het zou verbinding moeten maken.

Skullcandy-koptelefoon koppelen met macOS

macOS gebruikt vergelijkbare stappen als Windows 10 om Skullcandy draadloze hoofdtelefoons aan te sluiten of te koppelen.

  1. Open het Apple-menu op uw Macbook (in de linkerbovenhoek) en selecteer Systeemvoorkeuren.
  2. Zoek Bluetooth en klik erop.
  3. Je zou je Skullcandy-koptelefoon op de zichtbare lijst moeten zien. Klik erop om verbinding te maken.

Als je je koptelefoon of oordopjes met succes hebt aangesloten, hoor je een korte pieptoon om de verbinding te bevestigen.

FAQ

    Hoe koppel ik een Skullcandy-koptelefoon aan een tv?

    Als je tv ingebouwde Bluetooth-ondersteuning heeft, zet je je koptelefoon in de koppelingsmodus en zoek je deze op via de Bluetooth-instellingen van je tv. Als u bijvoorbeeld een Bluetooth-hoofdtelefoon wilt aansluiten op een Apple TV, gaat u naar Instellingen > Afstandsbedieningen en apparaten > BluetoothAls uw tv geen Bluetooth heeft, kunt u een Bluetooth-zender voor uw tv toevoegen om draadloze koppeling mogelijk te maken.

    Hoe schakel ik tussen twee Bluetooth-apparaten op mijn Skullcandy Hesh 2-hoofdtelefoon?

    De Hesh 2-hoofdtelefoon koppelt aan twee apparaten, maar maakt slechts verbinding met één tegelijk. Koppel de hoofdtelefoon los van het andere apparaat om er zeker van te zijn dat ze klaar zijn om je favoriete apparaat te gebruiken. Ga naar de Bluetooth-instellingen, zoek de hoofdtelefoon en selecteer Verbinding verbreken Of u kunt Bluetooth tijdelijk uitschakelen terwijl u ze aan het andere apparaat koppelt.

Aanbevolen: