Destiny 2 New Light: de ultieme gids voor gratis spelen

Inhoudsopgave:

Destiny 2 New Light: de ultieme gids voor gratis spelen
Destiny 2 New Light: de ultieme gids voor gratis spelen
Anonim

De gratis versie van Destiny 2 wordt Destiny 2: New Light genoemd. Nieuwkomers van de populaire MMO zullen waarschijnlijk overweldigd worden door de hoeveelheid inhoud in New Light. Hier is een gids voor alles wat inbegrepen is en wat niet inbegrepen is als je Destiny 2 gratis speelt.

De informatie in dit artikel is van toepassing op alle versies van Destiny 2: New Light voor alle platforms, inclusief pc, PS4 en Xbox One.

Wat is het nieuwe licht van het lot?

Destiny 2: New Light is geen proefversie van de game. Het is een volledige, gratis te spelen editie van Destiny 2 die alle locaties en functies bevat van de originele betaalde versie van de game voorafgaand aan de release van de nieuwste uitbreidingen, Destiny 2: Forsaken en Destiny 2: Shadowkeep.

New Light stelt iedereen in staat om van Destiny 2 te genieten en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om uitbreidingen en andere downloadbare content (DLC) afzonderlijk te kopen. Nieuwe spelers beginnen op een hoger niveau zodat ze er meteen in kunnen springen, maar in het begin zijn er maar een paar gebieden toegankelijk. Om alle locaties te ontgrendelen, moet je XP verdienen, wat je kunt doen door verschillende in-game-activiteiten te voltooien.

Image
Image

Op welke platforms is Destiny 2 New Light gratis beschikbaar?

Je kunt Destiny 2: New Light spelen op je pc, PS4 of Xbox One. Ga naar Steam of de winkel van je gameconsole om het te downloaden. Het wordt niet vermeld als New Light, dus zoek gewoon naar de gratis versie van Destiny 2.

Destiny 2 biedt ondersteuning voor cross-save, wat betekent dat je je game kunt opslaan en op een ander platform kunt blijven spelen. Je kunt ook met anderen spelen met elke versie op elk platform. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding; als je echter de PS4-versie speelt, moet je betalen voor een PS Plus-abonnement om toegang te krijgen tot multiplayer-functies.

Welke inhoud bevat nieuw licht?

Dit is wat er in de gratis editie van Destiny 2: zit

  • Een nieuwe openingsmissie: New Light begint met een gloednieuwe missie. Je hebt ook toegang tot de missie als je de game al hebt.
  • Alle locaties: je kunt alle beschikbare gebieden in Destiny 2 bezoeken, inclusief de Tower, de European Dead Zone (EDZ) en de Dreaming City.
  • De eerste twee uitbreidingen: Alle uitbreidingen van Curse of Osiris en Warmind zijn inbegrepen.
  • Crucible (PvP-modus): speel PvP tegen iedereen die een versie van Destiny 2 op elk platform heeft.
  • Strikes: Werk samen met twee andere spelers in verhaalgestuurde aanvallen.
  • Gambit: strijd in teams van vier om te zien wie alle vijanden het snelst kan verslaan.
  • Alle campagnes van het eerste jaar: speel de drie verhaalcampagnes uit het eerste jaar, waaronder Red War, Curse of Osiris en Warmind.

    All Year One raids and strikes: Doe mee aan raids voor zes spelers, waaronder Leviathan, Eater of Worlds en Spire of Stars.

  • Year One Exotics: Verkrijg exotische items door deel te nemen aan speurtochten, stakingen, invallen, Crucible en Gambit.
  • Year Two Annual Pass-content: Dit omvat de modi Black Armory Forges, Gambit Prime en Menagerie.
  • Evenementen: neem deel aan seizoensevenementen zoals Iron Banner PvP, Solstice of Heroes, Festival of the Lost en the Dawning.

Destiny 2: Night Light voegt nieuwe pantserdrops toe, dus het is de moeite waard om raids en stakingen die je al hebt voltooid te herhalen om krachtigere items te verdienen.

Wat zit er niet in Destiny 2?

DLC voor Destiny 2 kan worden onderverdeeld in vier categorieën: Year One bevat de eerste twee uitbreidingen en alle content van de jaarpas; Jaar twee bevat de Forsaken-uitbreiding en alle inhoud van de jaarpas; Jaar drie bevat de Shadowkeep-uitbreiding en alle inhoud van de jaarpas; en Year Four bevat de komende Beyond Light-uitbreiding en bijbehorende seizoenscontent.

Hoewel New Light alle content van Year One bevat, zijn alleen delen van Year Two inbegrepen. De volgende inhoud is niet gratis beschikbaar in New Light:

  • Verhaalinhoud van de uitbreidingen Forsaken, Shadowkeep en Beyond Light
  • Seizoens- en eindspelcontent inclusief raids en de Shattered Throne
  • Sommige exotische items en wapens uit jaar twee en jaar drie

Destiny 2 jaarpassen, uitbreidingen en DLC

Hoewel er genoeg dingen gratis te doen zijn in New Light, biedt Destiny 2 meerdere uitbreidingen en seizoenspassen die nog meer verhaalinhoud toevoegen, waaronder nieuwe aanvallen, invallen en exotische items. Hieronder vindt u een lijst met DLC die beschikbaar is in Destiny 2 vanaf de zomer van 2020:

  • Beyond Light: een nieuwe uitbreiding genaamd Beyond Light is beschikbaar voor pre-order voor $ 39,99 op Steam. Een deluxe versie met een seizoenspas en DLC is beschikbaar voor $ 69,99.
  • Shadowkeep: de derde uitbreiding is beschikbaar voor $ 34,99 op Steam. Alle inhoud van de jaarpas is inbegrepen.
  • Forsaken: de tweede uitbreiding is beschikbaar voor $ 24,99 op Steam. Alle inhoud van de jaarpas is inbegrepen. Je kunt Forsaken en Shadowkeep ook als bundel kopen voor $ 49,99.
  • Destiny 2 Season Passes: Seizoenspassen in Destiny 2 geven je toegang tot toekomstige tijdelijke evenementen. Je kunt in-game individuele seizoenspassen kopen voor 1000 zilver, of ongeveer $ 10.
  • Wekelijkse aanbiedingen: je kunt verschillende power-ups, voertuigen en esthetische upgrades kopen met in-game valuta.

Gamewinkels bieden regelmatig nieuwe bundels en kortingen aan, dus houd de aanbiedingen van Destiny 2 DLC in de gaten.

Aanbevolen: