De ultieme PSP-gids voor PSP-hardware

Inhoudsopgave:

De ultieme PSP-gids voor PSP-hardware
De ultieme PSP-gids voor PSP-hardware
Anonim

01 van 08

Sony's draagbare PSP-hardware

Image
Image
PSP-1000, PSP-2000, Xperia Play en PSPgo.

Lifewire

Sony produceerde vijf PSP-modellen: PSP-1000, PSP-2000, PSP-3000, PSP-Go N1000 en PSP-E1000. Daarnaast heeft Sony Ericsson Xperia Play uitgebracht, een PlayStation-gecertificeerde smartphone die eruitziet en aanvoelt als een PSP. De PSP-lijn werd stopgezet in oktober 2011, maar veel van de toestellen blijven online beschikbaar. De opvolger van de PSP-lijn, de PS Vita, werd in december 2011 geïntroduceerd. Elk van de PSP-modellen, de Xperia Play en de PS Vita komen in deze handleiding aan bod.

Alle PSP-modellen

  • Wat is een PSP? In dit artikel wordt gevraagd of een PSP een draagbare PlayStation of een klein entertainmentcentrum is.
  • PSP-specificaties voor alle modellen. Dit is een index met links naar de PSP-specificatielijst. De specificaties voor elk model worden ook vermeld op de desbetreffende pagina in deze handleiding.
  • Kies de PSP die het beste bij je past. Verschillende modellen zijn beter in verschillende dingen, dus lees dit om uw keuze gemakkelijker te maken
  • Sterke en zwakke punten van de verschillende PSP-modellen. Ongeveer wat de titel zegt. Dit artikel geeft dezelfde informatie als hierboven, maar is geordend op model in plaats van op bedoeld gebruik.
  • Wat zit er in de doos? Volledige lijst met inhoud voor alle verschillende pakketten en bundels die de PSP heeft geleverd.

De PSP-1000-gids

Image
Image
PSP-1000-hardware.

Sony

De originele PSP lijkt nu misschien groot en onhandig, maar toen hij voor het eerst uitkwam, was hij strak, krachtig en… duur. De PSP-1000 heeft nog steeds veel fans, vooral onder mensen die hun eigen software willen maken die bekend staat als homebrew of die een aantal van de coole add-on-accessoires gebruiken die uitkwamen toen de opwinding over de PSP hoog was, maar die dat niet doen. t werk met latere modellen.

  • PSP-1000 Specificaties. De onbewerkte lijst van wat de PSP-1000 heeft, van binnen en van buiten, plus wat meer doordachte informatie over wat die specificaties in het echte leven betekenen.
  • Top dingen om te doen met je PSP naast het spelen van games. Een blik op wat je nog meer kunt doen met je PSP.
  • De beste PSP-accessoires voor de PSP-1000. Bekijk de beste accessoires die uitkwamen toen de PSP voor het eerst werd uitgebracht.

De PSP-2000-gids

Image
Image
PSP 2000.

Sony

De PSP-2000 verschilt niet radicaal van de PSP-1000, hoewel hij dunner en lichter is en iets beter in staat is. Het kan ook Skype uitvoeren. Fans noemden het "PSP Slim" in Amerika en "PSP Slim en Lite" in Europa, omdat het gemakkelijker vast te houden is voor langere speelsessies. De best toegevoegde functie en degene die het de moeite waard maakte om te upgraden, was de video-out mogelijkheid, waarmee je alles wat op je PSP is opgeslagen op je tv kunt afspelen.

  • PSP-2000-specificaties. De ruwe lijst van wat de PSP-2000 heeft, van binnen en van buiten, plus wat speculaties over wat de gegevens echt betekenen als je het apparaat eenmaal in handen hebt.
  • Hoe speel je PSP-games op je tv. De PSP-2000 heeft een video-out mogelijkheid toegevoegd en hier leest u hoe u deze kunt gebruiken. Dit werkt zowel met games als met films.

De PSP-3000-gids

Image
Image
PSP-3000.

Sony

De belangrijkste upgrade voor de PSP-3000 was een helderder scherm, wat hem de naam 'PSP Bright' opleverde. Sommige gamers met scherpe ogen zagen scanlijnen op het scherm bij de eerste releases, waardoor velen ervoor kozen om bij de PSP-2000 te blijven, maar dit werd opgelost met latere releases van het model.

PSP-3000 Specificaties. De ruwe lijst van wat de PSP-3000 van binnen en van buiten heeft

De PSP Go (PSP-N1000)-gids

Image
Image
PSP Go.

Sony

De PSP Go was in zekere zin een experiment. Sony leek wat dingen uit te proberen, zoals het verwijderen van de UMD-schijf en het toevoegen van intern geheugen. De vormfactor was aanzienlijk anders dan bij eerdere modellen, hoewel de ingewanden vergelijkbaar waren. Helaas is de PSP Go geflopt, hoewel hij trouwe fans heeft.

PSP Go-specificaties. De onbewerkte lijst van wat de PSP Go heeft, van binnen en van buiten

De PSP-E1000-gids

Image
Image
PSP E1000.

Sony

Iemand bij Sony besloot dat de wereld een budget-PSP-model nodig had, ondanks de geleidelijke prijsdalingen die de PSP-3000 zag. De PSP-E1000, een uitgekleed model dat de UMD-schijf behoudt maar kleiner wordt, een luidspreker en wifi, werd in 2011 aangekondigd.

PSP-E1000 Specificaties. Bepaalde functies zijn weggelaten of gewijzigd om deze budget-PSP te maken. Bovendien kun je de onbewerkte lijst lezen van wat de PSP-E1000 van binnen en van buiten te bieden heeft

De Xperia Play Guide

Image
Image
Xperia Play.

Sony Ericsson

Technisch gezien is de Sony Ericsson Xperia Play een "PlayStation-gecertificeerde" smartphone en helemaal geen PSP. Het kan echter wel PSP-games spelen, dus het verdient een vermelding op deze lijst.

De PS Vita-gids

Image
Image
PS Vita.

Sony

De PS Vita verving de PSP-lijn. Natuurlijk, het is een beetje groter, maar het is ook aanzienlijk krachtiger. De Vita maakt gebruik van een touchscreen-interface en bevat functies voor sociale netwerken.

Aanbevolen: