Apple's aankomende iPad Pro met draadloos opladen

Apple's aankomende iPad Pro met draadloos opladen
Apple's aankomende iPad Pro met draadloos opladen
Anonim

Werken met stroomakkoorden kan het komende jaar een verre herinnering worden voor iPad Pro-gebruikers, aangezien Bloomberg meldt dat het aankomende 2022-model gebruik zal maken van draadloos opladen.

Dit nieuwe model zal de aluminium behuizing weggooien en in plaats daarvan een glazen achterkant gebruiken, wat cruciaal zal zijn voor het inschakelen van de draadloze oplaadfunctie. Gebruikers kunnen afzien van de typische oplaadkabels en in plaats daarvan, vermoedelijk, de nieuwe iPad Pro op een MagSafe-oplader plaatsen. Het draadloze oplaadproces kan echter iets langer duren voor de iPad in vergelijking met de iPhone.

Image
Image
Afbeelding: Appel.

Appel

Bovendien wordt gemeld dat Apple probeert de iPad Pro zelf te laten functioneren als een draadloos oplaadstation. Het is een concept dat Apple eerder heeft geprobeerd te integreren in de iPhone, maar dit zou een primeur zijn voor de iPad. Dit "omgekeerd draadloos opladen" zou betekenen dat gebruikers hun iPad Pro als zijn eigen inductiemat kunnen gebruiken en hun apparaten kunnen opladen door ze op de achterkant van hun tablet te plaatsen.

Op dit moment bevindt het concept van een iPad Pro met draadloos opladen zich nog in de ontwikkelingsfase, wat betekent dat er een kans bestaat dat de functie om een aantal redenen kan worden geschrapt. Draadloos opladen of niet, het nieuwste model van iPad Pro zal naar verwachting in 2022 worden uitgebracht. Er zijn op dit moment geen aanvullende prijzen of specificaties beschikbaar.

Image
Image
Afbeelding: Appel.

Appel

Apple heeft onlangs het iPad Pro-model 2021 uitgebracht, met een M1-chip, een verbeterd mini-LED-display en een betere geluidskwaliteit. Deze huidige versie is nu beschikbaar om te bestellen met typische verzendtijden (van Apple) gepland voor half juli.

Aanbevolen: