Apple Card-betaalservice is niet beschikbaar

Apple Card-betaalservice is niet beschikbaar
Apple Card-betaalservice is niet beschikbaar
Anonim

Als Apple Card woensdag niet beschikbaar is, ben je niet de enige.

Volgens de systeemstatuspagina van Apple heeft de Apple Card-storing invloed op het vermogen van gebruikers om betalingen te doen, hun kaarten te beheren en recente transacties te bekijken. De pagina geeft aan dat de storing woensdagochtend om 9.17 uur ET begon en dat gebruikers op het moment van publicatie nog steeds problemen ondervinden.

Image
Image

Lifewire nam contact op met Apple voor commentaar over de storing en wanneer gebruikers konden verwachten dat Apple Card weer zou werken, maar heeft nog geen reactie ontvangen.

Het Apple Card-systeem gaat zelden buiten dienst en de laatste keer dat het uitviel was in november. Die storing duurde maar een paar uur, dus hopelijk wordt het probleem van woensdag eerder vroeger dan later opgelost.

De Apple Card werd in 2019 geïntroduceerd als Apple's versie van een digitale portemonnee, maar totdat de storing is opgelost, moet je je echte creditcard of betaalpas bij de hand houden, of anders contant geld gebruiken voor aankopen die je vandaag doet.

Volgens de systeemstatuspagina van Apple heeft de Apple Card-storing invloed op het vermogen van gebruikers om betalingen te doen, hun kaarten te beheren en recente transacties te bekijken.

De storing van woensdag heeft ook gevolgen voor de Apple Card Family-functie die vorige week debuteerde in de iOS 14.6-update. Met de Apple Card Family-ondersteuning kunnen gebruikers hun kaart delen met andere gezinsleden (maximaal vijf personen), inclusief iedereen van 13 jaar of ouder in uw Family Sharing-groep. Apple Card Family voegt ook ondersteuning toe voor gezinnen om uitgaven bij te houden, uitgaven te beheren met optionele limieten en controles en samen krediet op te bouwen.

Aanbevolen: