LG Pay om te stoppen in november

LG Pay om te stoppen in november
LG Pay om te stoppen in november
Anonim

LG is van plan zijn mobiele betaaldienst LG Pay in november stop te zetten.

Voor het eerst gemeld door Droid Life, is LG Pay begonnen met het geleidelijk afbouwen van zijn LG Pay digitale portemonnee, met een sluitingsdatum van 1 november. Vanaf dinsdag kunnen gebruikers geen cadeaubonnen kopen of toevoegen aan LG Pay. En vanaf 1 augustus worden nieuwe gebruikers niet langer geaccepteerd en kunnen bestaande gebruikers geen nieuwe creditcards meer registreren.

Image
Image

“Terwijl we de komende maanden afbouwen, merkt u misschien dat we: zullen stoppen met het accepteren van nieuwe inschrijvingen voor LG Pay; stoppen met het toevoegen van nieuwe kaarten aan bestaande rekeningen (creditcard/debet/prepaidkaart, cadeaukaart, loyaliteitskaart); en de aankoop van nieuwe cadeaubonnen niet langer toestaan”, bevestigt de ondersteuningspagina van LG.

"U kunt echter uw bestaande geprovisioneerde kaarten gebruiken totdat de LG Pay-service volledig buiten gebruik is gesteld."

LG voegde eraan toe dat het einde van LG Pay geen invloed zou hebben op de andere diensten en gebruikersaccounts van het bedrijf. Het bedrijf moedigt gebruikers van LG Pay echter aan om hun resterende saldo vóór november te gebruiken, en om een back-up van cadeaubonnen in hun portemonnee te maken voor toekomstig gebruik door het kaartnummer en de pincode buiten LG Pay op te slaan.

LG Pay werd voor het eerst geïntroduceerd in de G8 Thinq in 2018. De service werd nooit erg populair en concurrenten zoals Google Pay, Samsung Pay en Apply Pay waren veel succesvoller in het opzetten van een digitale portemonnee in hun telefoons.

LG's beweging weg van LG Pay is ook logisch. In april kondigde het bedrijf aan dat het zou stoppen met het maken van smartphones om zich in plaats daarvan te concentreren op "componenten van elektrische voertuigen, verbonden apparaten, slimme huizen, robotica, kunstmatige intelligentie en business-to-business-oplossingen, evenals platforms en diensten."

Aanbevolen: