T-Mobile biedt vanaf november reparaties in de winkel aan

T-Mobile biedt vanaf november reparaties in de winkel aan
T-Mobile biedt vanaf november reparaties in de winkel aan
Anonim

Vanaf 1 november biedt T-Mobile apparaatreparaties op dezelfde dag in de winkel aan abonnees van de Protection 360-service van het bedrijf.

Het bedrijf stelt dat de reparaties in de winkel zullen worden uitgevoerd door 'door de industrie gecertificeerde experts' van verzekeringsmaatschappij Assurant, hetzelfde bedrijf waarmee T-Mobile samenwerkt om Protection 360 te bieden.

Image
Image

De apparaatreparatie in de winkel is alleen beschikbaar in 500 winkels in grote steden. T-Mobile heeft 7.500 winkellocaties in de Verenigde Staten, maar het bedrijf stelt dat het van plan is deze service uit te breiden naar andere locaties.

Protection 360 is het verzekeringsplan van T-Mobile voor klanten die een extra laag ondersteuning willen voor het geval ze ooit hun telefoon kapot gaan of kwijtraken. Abonnementen beginnen bij $ 7 per maand, inclusief diefstaldekking, live technische ondersteuning en meer.

Naast de reparaties in de winkel hebben Protection-abonnees nu vijf claims gedekt in plaats van drie claims.

Wanneer het wordt gelanceerd, kunnen abonnees de Store Locator van T-Mobile raadplegen om geautoriseerde winkels te vinden en de online afspraaktool gebruiken om hun telefoon diezelfde dag te laten repareren.

Klanten kunnen binnen 30 dagen na aankoop of financiering van een nieuw apparaat lid worden van Protection 360.

Image
Image

Het bedrijf wil concurreren met andere vervoerders die al een reparatieservice in de winkel hebben, evenals met externe bedrijven zoals uBreakiFix die vergelijkbare voorzieningen bieden.

T-Mobile moet nog zeggen of en wanneer meer winkels reparaties in de winkel zullen hebben, en heeft ook niet gezegd of het van plan is deze service uit te breiden tot buiten Protection-abonnees.

Aanbevolen: