Apple Watch Series 7-zendingen worden verlengd tot november

Apple Watch Series 7-zendingen worden verlengd tot november
Apple Watch Series 7-zendingen worden verlengd tot november
Anonim

Je kunt nu een Apple Watch 7 vooraf bestellen, maar het kan zijn dat je enkele weken bij de brievenbus moet wachten voordat deze arriveert.

Apple Watch Series 7 pre-orders zijn vrijdagochtend officieel live gegaan, maar klanten hebben volgens MacRumors lange wachttijden gemeld voor daadwerkelijke verzendingen. Consumenten zeggen dat bepaalde merken van Apple's nieuwe wearable pas in november zullen verschijnen. Deze uitgebreide leveringsschattingen hebben invloed op bepaalde aluminium- en staalconfiguraties.

Image
Image

Het is moeilijk te zeggen welke configuraties pas in november worden verzonden, omdat er veel materialen, kleuren, bandstijlen en maten zijn om uit te kiezen. In sommige gevallen kan het kiezen van een andere bandstijl of kleur de geschatte leverdatum met meer dan een maand verschuiven.

Het is ook interessant om op te merken dat het bedrijf niet onmiddellijk alle prijsinformatie vrijgaf, waardoor consumenten gedwongen werden aankoopbeslissingen te nemen zodra de pre-order live ging. In plaats daarvan verklaarde Apple alleen dat de Apple Watch Series 7 begon bij $ 399.

Hier is de bijgewerkte prijsinformatie. De Apple Watch Series 7 begint bij $ 399 voor aluminiummodellen, $ 699 voor roestvrijstalen modellen en $ 799 voor titaniummodellen.

Image
Image

Apple heeft ook een snellaadkabel voor de Series 7 beschikbaar gesteld voor pre-order, die $ 29 kost. Houd er echter rekening mee dat deze kabel alleen snellaadmogelijkheden biedt voor de Series 7.

Sommige Series 7-leveringen liggen op schema voor de officiële lancering op 15 oktober voor zowel individuele bestellingen als winkels, zoals de Apple Store.

Aanbevolen: