Nvidia Shield krijgt de Apple TV-app

Nvidia Shield krijgt de Apple TV-app
Nvidia Shield krijgt de Apple TV-app
Anonim

Nvidia Shield-bezitters kunnen nu genieten van Apple TV-content op hun Shield-streamingbox.

Nvidia heeft aangekondigd dat de Apple TV-app op 1 juni naar het Shield-streamingapparaat zal komen. The Verge meldt dat de release van Apple TV op het Shield een volgende stap is in het plan van Apple om de service op zoveel apparaten mogelijk.

Image
Image

Nvidia zegt dat het Shield Apple TV-abonnees in staat zal stellen Dolby Vision en Dolby Atmos te gebruiken, waardoor ze meer meeslepend geluid en beeld kunnen ervaren in de shows die ze bekijken. De streamingbox geeft abonnees ook gemakkelijk toegang tot hun shows met behulp van handsfree spraakbedieningen die gebruikmaken van Google Assistant.

Gebruikers hebben toegang tot al hun Apple TV-kanalen via de nieuwe app, inclusief AMC+, Paramount+ en andere streamingdiensten. Het ingebouwde AI-systeem van The Shield zal ook inhoud opschalen van gewone HD naar 4K, wat volgens Nvidia zal helpen om de beste filmische ervaring te leveren die momenteel beschikbaar is op elk streamingapparaat.

De Apple TV-app geeft gebruikers ook toegang tot Apple TV+, met verschillende shows en films zoals Ted Lasso, The Morning Show, For All Mankind, Servant en Greyhound. Apple voegt bijna elke maand nieuwe inhoud aan de app toe, dus gebruikers zouden een assortiment aan inhoud binnen handbereik moeten vinden.

Image
Image

Als je momenteel geen Apple TV+-abonnee bent, krijg je door de app te downloaden en je aan te melden bij Nvidia Shield een gratis proefperiode van zeven dagen die je kunt gebruiken om de verschillende shows en films te bekijken die het te bieden heeft.

Aanbevolen: