Apple Music krijgt nieuw stemplan en afspeellijsten

Apple Music krijgt nieuw stemplan en afspeellijsten
Apple Music krijgt nieuw stemplan en afspeellijsten
Anonim

Apple heeft een nieuw plan voor Apple Music onthuld, evenals nieuwe afspeellijsten die naadloos samenwerken met Siri.

Apple maakt het makkelijker voor Siri en Apple Music om samen te werken. Tijdens het evenement op maandag onthulde Apple een nieuw plan, het Voice Plan genaamd, dat beschikbaar zal zijn voor $ 4,99 per maand, waardoor het de goedkoopste optie is die beschikbaar is voor Apple Music-gebruikers.

Image
Image

Het bedrijf presenteerde ook verschillende nieuwe afspeellijsten die gebruikers kunnen starten door Siri simpelweg te vertellen "muziek voor het avondeten" of "muziek om op te voelen", evenals andere opties. De nieuwe afspeellijsten zijn samengesteld door Apple en bevatten topartiesten en stellen gebruikers in staat om snel verschillende nummers voor verschillende stemmingen te lanceren.

Het nieuwe abonnement, dat de helft van de prijs van het standaard individuele Apple Music-abonnement kost, geeft abonnees toegang tot door Siri aangestuurde muziek op Apple-apparaten, evenals de mogelijkheid om naar nummers, afspeellijsten en stations te luisteren.

Image
Image

Het nieuwe abonnement bevat geen ruimtelijke en verliesvrije audio, of de optie om muziekvideo's te bekijken en songteksten te controleren in Apple Music. Het is ook alleen beschikbaar op Apple-apparaten, in tegenstelling tot het individuele abonnement dat toegang tot Apple Music ontgrendelt op ondersteunde apparaten zoals Android-smartphones.

The Voice Plan wordt later dit najaar gelanceerd in 17 landen en regio's.

Aanbevolen: