Alienware onthult X-serie laptops en sociaal platform

Alienware onthult X-serie laptops en sociaal platform
Alienware onthult X-serie laptops en sociaal platform
Anonim

Vandaag heeft Alienware zijn nieuwste (en dunste) gaming-hardware onthuld - de X15 R1 Gaming Laptop en de X17 R1 Gaming Laptop - evenals zijn nieuwe Good in Gaming "sociaal-goed platform" in samenwerking met 20-jarige eSports-veteraan Team Liquid.

Image
Image
Afbeelding: Alienware.

Alienware

De nieuwe X-serie laptops hebben een dunne vormfactor, in feite de dunste van Alienware tot nu toe. Ze bieden een veel stillere prestatie die toch koel blijft, dankzij een aantal fabricage- en technische beslissingen, waaronder het gebruik van materialen met een verbeterde thermische weerstand. En ze bevatten ook een Quad Fan-ontwerp om de lucht beter door de laptop zelf te laten circuleren, en een AI-gestuurd Smart Fan-regelsysteem dat automatisch de snelheid van elke ventilator aanpast.

Twittergebruiker @Flying_Endeavour kijkt uit naar de nieuwe X-Series en tweette "Echt enthousiast over de X17. Ik hoop in de toekomst wat benchmarks te zien."

Wat de gemeenschap betreft, is het nieuwe Good in Gaming-platform van Alienware bedoeld om jonge eSports-deelnemers en hoopvolle mensen de kansen en tools te geven die ze nodig hebben om hun eigen eSports-carrière na te streven. Het biedt connecties met potentiële mentoren, training met ervaren eSports-veteranen en competities die studenten belonen met prijzen, evenals educatieve mogelijkheden.

Image
Image
Image: Alienware/Team Liquid.

Alienware/Team Liquid

"Ik vond het nu heel gaaf! Ik zie nu al hoe ik kan meedoen", zei Twitter-gebruiker @taffsx (vertaald uit het Portugees).

Ga naar het Twitch-kanaal van Alienware om 12:00 uur PT (15:00 uur ET, 14:00 uur CT) voor het officiële lanceringsevenement van Good in Gaming.

Aanbevolen: