Hoe verschilt de iPhone 7 van de iPhone 6S?

Inhoudsopgave:

Hoe verschilt de iPhone 7 van de iPhone 6S?
Hoe verschilt de iPhone 7 van de iPhone 6S?
Anonim

Als je op zoek bent naar een ouder iPhone-model, dan zijn de iPhone 7 en 6S capabele, veelzijdige apparaten. Hoewel ze misschien wat van de toeters en bellen van de iPhone 11 of andere recente modellen missen, zijn ze perfect voor een kind of iedereen die geld wil besparen maar toch wil genieten van een goede smartphone.

Kiezen tussen een iPhone 7 en een iPhone 6S kan verwarrend zijn omdat ze dezelfde vorm en hetzelfde ontwerp hebben. Hier zijn de verschillen tussen deze twee oudere iPhones, zodat u kunt beslissen welke het beste bij u past.

Hoewel de Apple Store de iPhone 7 of iPhone 6S niet verkoopt, houden Apple Store-winkellocaties vaak oudere modellen op voorraad om te ruilen. Deze eerdere modellen zijn verkrijgbaar bij verkopers zoals Best Buy en Amazon.

De iPhone 7 heeft geen koptelefoonaansluiting

Toen de iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting kwam, veroorzaakte dit opschudding onder gebruikers die toegewijd waren aan hun bedrade koptelefoon. Het ontbreken van een koptelefoonaansluiting is voor sommige consumenten misschien wel het belangrijkste verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 6S.

De iPhone 7 heeft geen traditionele koptelefoonaansluiting. Sluit in plaats daarvan je koptelefoon aan via de Lightning-poort (of draadloos als je AirPods hebt). Naar verluidt heeft Apple deze wijziging aangebracht om meer ruimte in de iPhone te maken voor een betere 3D-aanraaksensor. Wat de reden ook is, de iPhone 6S en iPhone SE zijn de laatste iPhone-modellen met standaard koptelefoonaansluitingen.

Tegenwoordig, met het enorme succes van AirPods, zijn hoofdtelefoonaansluitingen alleen van belang voor mensen die echt van hun bedrade hoofdtelefoon houden. Voordelige Lightning-naar-hoofdtelefoon-aansluitingadapters kunnen eenvoudig een bedrade hoofdtelefoon aansluiten op iPhones met Lightning-poorten, dus deze factor zou niet zo belangrijk moeten zijn als u tussen een iPhone 7 en een iPhone 6S kiest.

Image
Image

De iPhone 7 Plus heeft een systeem met twee camera's

Het iPhone 7 Plus-model introduceerde een systeem met twee camera's, wat een groot probleem was voor fotoliefhebbers. De camera aan de achterkant van de 7 Plus heeft twee 12-megapixelcamera's, niet één. De tweede lens biedt telefuncties, ondersteunt tot 10x zoom en zorgt voor geavanceerde scherptediepte-effecten die niet mogelijk waren op oudere iPhones.

Combineer deze functies met de vier flitsers van zowel de 7 als de 7 Plus en het camerasysteem op deze iPhone is werkelijk indrukwekkend.

De camera op de iPhone 6S is erg goed, maar als je van fotografie houdt, is de iPhone 7 Plus misschien wel je beste iPhone-keuze voor een ouder model.

Image
Image

Herontworpen Home-knop

De iPhone 6S introduceerde 3D Touch, waarmee het scherm van de iPhone herkent hoe hard je erop drukt en op verschillende manieren reageert. De 7 heeft hetzelfde scherm, maar voegt ook 3D Touch-functionaliteit toe aan de Home-knop.

De Home-knop van de iPhone 7 is een plat, onbeweeglijk paneel met haptische functies (het lijkt erg op Apple's Magic Trackpad). De structuur zorgt ervoor dat de knop minder snel breekt en beter bestand is tegen stof en water. Als deze verbeterde technologie cruciaal voor u is, is een iPhone 7 wellicht de beste keuze voor uw oudere iPhone-model.

iPhone 7 verhoogde opslagcapaciteit

De iPhone 6S heeft de maximale opslagcapaciteit voor de iPhone-lijn uitgebreid tot 128 GB, het dubbele van de 64 GB van de iPhone 6. De iPhone 7 verhoogde op zijn beurt zijn opslagcapaciteit tot 256 GB. Zelfs de inleidende opslagcapaciteit van de iPhone 7 verdubbelde van 16 GB naar 32 GB.

Als je veel muziek, films en foto's hebt, is de iPhone 7 misschien een betere keuze.

De iPhone 7 heeft een snellere processor

Vrijwel elke iPhone is gebouwd rond een nieuwe, snellere processor, en de iPhone 7 was daarop geen uitzondering. Het draait op Apple's A10 Fusion-processor, een quad-core 64-bits chip.

Apple zegt dat de A10 40 procent sneller is dan de A9 die wordt gebruikt in de iPhone 6S en twee keer zo snel als de A8 die wordt gebruikt in de 6-serie. Door de extra pk's van de A10 te combineren met nieuwe energiebesparende functies, is de iPhone 7 sneller dan de iPhone 6S en heeft hij een langere batterijduur.

De iPhone 7 gaat volgens Apple gemiddeld zo'n twee uur langer mee dan de 6S.

Image
Image

De iPhone 7 heeft een systeem met twee luidsprekers

De iPhone 7 was het eerste iPhone-model met een systeem met twee luidsprekers, wat een belangrijke factor is voor degenen die geweldig klinkende audio waarderen.

Alle eerdere iPhone-modellen hadden een enkele luidspreker aan de onderkant van de telefoon. De 7 heeft diezelfde enkele luidspreker aan de onderkant, maar gebruikt de luidspreker die je gebruikt om naar telefoongesprekken te luisteren ook als tweede audio-uitgang. Dus bij het afspelen van audio zonder koptelefoon, hoor je het zowel van onder als van boven uit de telefoon komen.

Als je van plan bent de multimediafuncties van de iPhone te gebruiken, is de iPhone 7 een betere keuze dan de iPhone 6S.

De iPhone 7 heeft een verbeterd scherm

De schermen die in de iPhone 7-serie worden gebruikt, zijn voorzien van Retina Display-technologie, maar het belangrijkste verschil tussen de iPhone 6S en iPhone 7 is het grotere kleurbereik van de iPhone 7, waardoor de iPhone meer kleuren kan weergeven die er natuurlijker uitzien. Sterker nog, het scherm is ook 25 procent helderder, wat zorgt voor een extra verbetering van de beeldkwaliteit.

Als dit verschil in kleurbereik essentieel voor je is, is de iPhone 7 een betere keuze dan de iPhone 6S.

Image
Image

iPhone 7 is bestand tegen water en stof

De iPhone 7-serie introduceerde zowel waterdichtheid als stofbestendigheid, waardoor twee milieubedreigingen op afstand werden gehouden. Het voldoet ook aan de IP67-norm voor stof- en waterdichtheid.

Hoewel het zeker niet de eerste smartphone is die deze functie biedt, was de 7 de eerste iPhone met dit beschermingsniveau. Het is iets om te overwegen bij het kiezen tussen een iPhone 7 en iPhone 6S.

Image
Image

Nieuwe kleuropties

De iPhone 6S introduceerde de roségouden kleur in de iPhone-reeks en voegde zich bij traditioneel goud, spacegrijs en zilver. De iPhone 7-serie verving het ruimtegrijs, maar voegde samen met de andere kleuren zwart en gitzwart toe.

Aangezien dit oudere telefoons zijn, is er geen garantie dat je de kleur van je voorkeur vandaag zult vinden, maar als je een voorkeur hebt, kijk dan op eBay en andere verkopers.

Aanbevolen: