WhatsApp Plus: wat het is en hoe het verschilt van WhatsApp

Inhoudsopgave:

WhatsApp Plus: wat het is en hoe het verschilt van WhatsApp
WhatsApp Plus: wat het is en hoe het verschilt van WhatsApp
Anonim

WhatsApp Plus is een onofficiële app die WhatsApp, de populaire instant messaging-service, repliceert, en wat extra functies toevoegt. Voordat je WhatsApp Plus gaat uitproberen, is het belangrijk om te weten wat erbij komt kijken.

WhatsApp Plus is alleen beschikbaar voor Android-telefoons. Er bestaat momenteel geen iOS-equivalent.

Wat is WhatsApp Plus?

WhatsApp Plus werkt als een premium WhatsApp-service en is een app voor Android-smartphones die extra functies toevoegt aan je bestaande WhatsApp-app. Voor het grootste deel kunt u uw ervaring uitgebreid aanpassen, bijvoorbeeld door thema's of nieuwe lettertypen te installeren.

Image
Image

Er zijn echter ook nadelen. Om te beginnen is het geen officiële app. Je kunt het niet downloaden van de Google Play Store. In plaats daarvan moet u het APK-bestand downloaden en handmatig installeren. Dat betekent dat je moet weten dat je het van een veilige bron hebt gedownload, anders kan het je gegevens stelen of je telefoon beschadigen.

Sommige oplichting suggereert dat je moet betalen voor WhatsApp Plus of WhatsApp Premium. WhatsApp is altijd 100% gratis. Ga er nooit mee akkoord te betalen voor iets dat ermee te maken heeft.

Wat is het verschil tussen WhatsApp Plus en WhatsApp?

WhatsApp Messenger en WhatsApp Plus hebben vergelijkbare doelen - om het u gemakkelijk te maken om uw vrienden berichten te sturen - maar er zijn enkele belangrijke verschillen die u moet weten voordat u besluit of u WhatsApp of WhatsApp Plus wilt gebruiken.

WhatsApp

Wat we leuk vinden

  • Het is de officiële app, dus het is veilig om te gebruiken
  • Makkelijker te installeren dan WhatsApp Plus
  • Geen risico om verbannen te worden
  • Veiliger dan andere berichten-apps

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkte aanpassingsopties
  • Geen mogelijkheid om verschillende thema's te installeren
  • Geen ondersteuning voor meerdere accounts
  • Je kunt het verwijderen van berichten niet ongedaan maken

WhatsApp is de veiligste gok voor degenen die geen extra functies nodig hebben. Het duurt seconden om rechtstreeks vanuit de Google Play Store te installeren en het is heel gemakkelijk te gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw beveiliging en het werkt gewoon. Het biedt echter niet zoveel functies als WhatsApp Plus.

WhatsApp Plus

Wat we leuk vinden

  • Je kunt de kleuren, lettertypen en thema's van WhatsApp wijzigen
  • Je kunt spraakoproepen uitschakelen en je profielfoto verbergen
  • Ondersteuning voor meerdere accounts - tot 4 accounts
  • Mogelijk om eerder verzonden berichten te 'herstellen'

Wat we niet leuk vinden

  • Niet zo veilig als WhatsApp en niet zo veilig om vertrouwelijke informatie te verzenden
  • Je zou van WhatsApp kunnen worden verbannen voor het gebruik ervan
  • Installatie is lastiger dan de standaard app
  • Ondersteuning kan op elk moment stoppen omdat het onofficieel is

WhatsApp Plus is voor die gebruikers die graag aan hun apps sleutelen. Het biedt uitgebreide aanpassingsfuncties, zoals de mogelijkheid om thema's, lettertypen en de kleuren van uw app te wijzigen. Het is ook handig om je profielfoto te kunnen verbergen of wanneer je een bericht typt. Het is echter minder veilig dan de officiële app. Er is geen garantie hoe lang het wordt ondersteund en het is mogelijk om door WhatsApp te worden verbannen voor het gebruik van de app.

Als je besluit om WhatsApp Plus te installeren, moet je mogelijk de originele WhatsApp-app van je apparaat verwijderen. Zorg er altijd voor dat je een volledige back-up hebt van alles wat je niet wilt verliezen voordat je dat soort wijzigingen aanbrengt.

Is WhatsApp Plus veilig in gebruik?

Als onofficiële app is WhatsApp Plus niet zo veilig om te gebruiken als de officiële WhatsApp-client. Er zijn suggesties op forums dat sommige gebruikers hun accounts hebben verbannen voor het gebruik van WhatsApp Plus.

Er is ook het probleem dat je een niet-officiële app toevertrouwt met je gegevens, zoals je chatgeschiedenis, contactenlijst en alle bestanden die je met de service deelt.

Het is belangrijk om je bewust te zijn van het risico en voorzichtig te zijn met wat je deelt.

Als je WhatsApp Plus voor het eerst downloadt, zorg er dan voor dat het van een betrouwbare bron komt om je de beste kans op een veilige ervaring te geven.

Als je echt veiligheidsbewust bent, blijf dan bij de officiële WhatsApp Messenger-app voor gemoedsrust.

Aanbevolen: