PhoneSoap 3 Review: een bacteriedodend bad voor je smartphone

Inhoudsopgave:

PhoneSoap 3 Review: een bacteriedodend bad voor je smartphone
PhoneSoap 3 Review: een bacteriedodend bad voor je smartphone
Anonim

Bottom Line

De PhoneSoap 3 is een gebruiksvriendelijke, bacteriedodende machine die je kan redden van ziekte, of op zijn minst gemoedsrust kan bieden.

PhoneSoap 3

Image
Image

We hebben de PhoneSoap 3 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Nieuwskoppen praten graag over hoe uw smartphone mogelijk meerdere keren vuiler is dan een toilet. Het klinkt overdreven, maar gezien het aantal dingen dat we aanraken, is het geen verrassing dat we onnoemelijk veel ziektekiemen op onze handen verzamelen en deze naar onze telefoons verspreiden.

Het besef dat onze sprankelend schone smartphones verborgen gevaren kunnen bevatten, heeft geleid tot een golf van apparaten die beloven onzichtbare bedreigingen uit te roeien. De PhoneSoap 3 is een van de meest prominente opties, die je smartphone in ultraviolet licht baadt en zogenaamd 99,99 procent van de dagelijkse verontreinigingen opruimt. Maar heb je zoiets echt nodig? We hebben het op de proef gesteld om erachter te komen.

Image
Image

Ontwerp: als een zonnebank voor een smartphone

De PhoneSoap 3 heeft een clamshell-ontwerp, dat zich opent als een laptop of aktetas om de reinigingszone binnenin te onthullen met UV-lampen aan de boven- en onderkant. Er is een aanzienlijke ruimte binnenin, waardoor apparaten tot 6,8 bij 3,74 bij 0,78 inch (HWD) binnen enkele minuten kunnen worden gesteriliseerd. Dat is meer dan genoeg ruimte voor zelfs de grootste telefoons die momenteel op de markt zijn - we hebben bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 9 en Apple iPhone XS Max geprobeerd, en geen van beide was krap.

Als de PhoneSoap 3 is aangesloten, begint hij automatisch met de ultraviolette reinigingscyclus zodra het deksel is gesloten (hij heeft een lichte magnetische trekkracht) en deze duurt ongeveer 10 minuten. Er zijn geen knoppen om op te drukken of instellingen om mee te spelen. Het loopt totdat het klaar is, en dan gaat het kleine bliksemschichtlogo op de bovenkant uit als het klaar is.

Er is meer dan genoeg ruimte voor zelfs de grootste telefoons die momenteel op de markt zijn - we hebben de Samsung Galaxy Note 9 en Apple iPhone XS Max geprobeerd, en geen van beide was krap.

Als je wilt opladen tijdens het ontsmetten, heeft de PhoneSoap 3 ook een kleine opening aan de rechterkant die net groot genoeg is om een kabel doorheen te laten lopen. Het apparaat heeft USB-A (standaardformaat USB) en USB-C-poorten aan de achterkant, zodat u de kabel rechtstreeks naar de PhoneSoap 3 kunt leiden en geen extra oplader of stopcontact hoeft te gebruiken. Het is ideaal om je telefoon voor het slapengaan in de PhoneSoap 3 te gooien en hem daar te laten zitten om op te laden, zelfs als de reinigingscyclus is voltooid.

Hoewel geadverteerd om smartphones schoon te maken, kan de PhoneSoap 3 ook schijnbaar alles opschonen dat veilig in het oplaadgebied past met het deksel gesloten. Dit kunnen smartwatches, draadloze oortelefoons (zoals Apple's AirPods), creditcards en portemonnees zijn.

Configuratieproces: Plug-and-play

Zoals gezegd, er is echt niets om in te stellen. Als de PhoneSoap 3 stroom heeft, start hij automatisch een cyclus zodra je de deur sluit. Het loopt ongeveer 10 minuten, met of zonder iets erin. Er is geen configuratie op het apparaat zelf of met een soort begeleidende app; het is ongeveer zo eenvoudig als maar kan. Wil je helemaal niet lopen? Trek het snoer eruit.

Image
Image

Reinigingsvermogen: resultaten die u niet kunt zien

Werkt PhoneSoap 3 zoals geadverteerd? Het is moeilijk te zeggen door alleen maar naar je telefoon te kijken nadat deze erin heeft gezeten. Ondanks de naam schrobt het apparaat niet echt zichtbaar vuil, vingerafdrukken en vegen van je telefoon. In plaats daarvan richt de PhoneSoap 3 zich op de microscopisch kleine ziektekiemen en bacteriën die op je telefoon kunnen zitten zonder dat je het weet.

Werkt PhoneSoap 3 zoals geadverteerd? Het is moeilijk te zien als je naar je telefoon kijkt nadat deze erin heeft gezeten.

Daar is helaas geen zichtbare indicatie van. Verrassend genoeg is er echter een geur. Vaak, wanneer een telefoon uit de PhoneSoap-schaal wordt gehaald, komt er een vreemde geur naast. Dat komt blijkbaar door de UVC-lampen die massaal bacteriën doden. Het is geen vreselijk aanstootgevende of langdurige geur, sterker nog, het is geruststellend dat daarbinnen iets is gebeurd.

De wetenschap achter de bacteriebestrijdende kracht van ultraviolet licht is echter al lang bewezen en onafhankelijke tests hebben de capaciteiten van PhoneSoap aangetoond. Een Discovery Channel-segment op het originele, kleinere PhoneSoap-apparaat toonde een volledig gebrek aan bacteriën op een telefoon die was bespoten met een cocktail van vervelende bacteriën; de controletelefoon toonde natuurlijk een paar icky indringers.

Prijs: Redelijk, gezien de voordelen

Voor ongeveer $ 80 op Amazon is de PhoneSoap 3 misschien niet goedkoop genoeg om voor veel potentiële gebruikers in de categorie impulsaankopen te vallen. Gezien hoe duur sommige smartphoneaccessoires kunnen zijn, zoals hoogwaardige hoesjes en draadloze oordopjes, lijkt het echter nauwelijks extravagant, vooral voor iets dat je kan helpen voorkomen dat je op een gegeven moment ziek wordt. Je zult natuurlijk nooit weten dat het is gebeurd, maar als je in de toekomst de eigen bijdrage van zelfs maar één doktersbezoek kunt vermijden, is het al terugverdiend.

Hoewel je de resultaten niet kunt zien, zijn de voordelen van ultraviolet goed ingeburgerd en hebben de bovengenoemde tests duidelijke voordelen voor het apparaat aangetoond

PhoneSoap 3 vs. PhoneSoap Go

De PhoneSoap 3 is ideaal om je telefoon te ontsmetten wanneer je thuis of op kantoor bent, maar wat als je op reis bent of veel onderweg bent tijdens je dagelijkse reizen? In dat geval kunt u in plaats daarvan de PhoneSoap Go overwegen. De afmetingen zijn absoluut identiek, zowel van binnen als van buiten, maar het verschil hier is dat je de PhoneSoap Go kunt opladen en dan overal kunt gebruiken.

Een volledige lading kan tot 45 ontsmettingscycli opleveren, of u kunt een deel van de lading van die 6000 mAh-cel overhevelen om uw telefoon op te laden tijdens het ontsmetten. Dat is een veelzijdige toevoeging, maar het komt op een premie van $ 20. Toch, als je denkt dat je de PhoneSoap ooit onderweg wilt gebruiken, is het misschien het extra geld waard.

Er zijn andere versies beschikbaar, waaronder de PhoneSoap Go en een andere die draadloos een compatibele telefoon kan opladen, evenals de enorme, tabletvriendelijke PhoneSoap XL. De PhoneSoap 3 lijkt echter de beste prijs en de meest essentiële bruikbaarheid te raken.

Was je zorgen weg

Als je je zorgen maakt over de onzichtbare ziektekiemen en bacteriën die op je smartphone, oordopjes en smartwatch zitten, dan is de PhoneSoap 3 een redelijk verstandige aankoop. Hoewel u de resultaten niet kunt zien, zijn de voordelen van ultraviolet goed ingeburgerd en de bovengenoemde tests hebben duidelijke voordelen voor het apparaat aangetoond.

Aanbevolen: