Apple onthult WWDC 21 data & openingskeynote

Apple onthult WWDC 21 data & openingskeynote
Apple onthult WWDC 21 data & openingskeynote
Anonim

Apple heeft de openingsdatum aangekondigd voor zijn 2021 Worldwide Developers Conference (WWDC), die vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie opnieuw exclusief online zal worden gehouden.

Apple heeft bekendgemaakt dat de jaarlijkse conferentie gericht op ontwikkelaars op 7 juni om 10.00 uur PDT van start gaat met een openingskeynote. Zoals eerder gemeld, duurt het evenement tot 11 juni. Volgens ZDNet heeft Apple verschillende uitnodigingen gestuurd naar leden van de media en ontwikkelaars, met de slogan "And away we go."

Image
Image

Apple zal naar verwachting een preview van iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 en tvOS 15 geven. Het bedrijf zal naar verwachting ook de traditie volgen en de eerste bèta-downloads voor die besturingssystemen vrijgeven.

Net als elk ander jaar van WWDC, zal de aflevering in 2021 waarschijnlijk verschillende elementen bevatten, waaronder een sterke focus op de huidige staat van de platforms van Apple en de plannen van het bedrijf voor de toekomst. Een "Platforms State of the Union"-toespraak vindt plaats op 7 juni om 14.00 uur PDT, volgend op de openingstoespraak. Apple zegt dat het adres zal draaien om de nieuwe tools en vorderingen die het maakt voor ontwikkelaars.

En daar gaan we.

Op 10 juni houdt Apple zijn jaarlijkse Design Awards-ceremonie om 14.00 uur PDT. Gedurende WWDC hebben ontwikkelaars ook toegang tot meer dan 200 diepgaande sessies, één-op-één labs en meer. Het grootste nieuws tijdens de conferentie komt natuurlijk tijdens de openingskeynote, die beschikbaar zal zijn om te streamen op YouTube, de Apple TV-app, Apple.com en de Apple Developer App.

Velen hebben goede hoop dat Apple met iPadOS 15 grote veranderingen in het besturingssysteem van de iPad zal aankondigen, hoewel het bedrijf nog geen plannen heeft gedeeld.

Aanbevolen: