Android Auto Glitch beïnvloedt spraakopdrachten voor navigatie

Android Auto Glitch beïnvloedt spraakopdrachten voor navigatie
Android Auto Glitch beïnvloedt spraakopdrachten voor navigatie
Anonim

Als je Android Auto in je auto gebruikt, moet je je systeem updaten naar de nieuwste versie van de app om een kleine storing te verhelpen.

Volgens Autoevolution is er een Android Auto-glitch die eind vorig jaar werd opgemerkt, waardoor de spraakopdrachten van de Google Assistent voor navigatie niet werken. Google heeft naar verluidt het probleem aangepakt, maar sommige gebruikers klagen nog steeds op forums dat de storing blijft bestaan.

Image
Image

Een Android Auto Help-forum geeft aan dat wanneer sommige mensen de spraaknavigatie proberen te gebruiken, het systeem in plaats daarvan zegt: "Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw." Eerder deze maand hadden gebruikers nog steeds problemen met het navigatieproces met spraakopdrachten.

Autoevolution meldt dat er een nieuwe Android Auto-update aankomt, die de glitch van de spraakopdracht eindelijk voor eens en voor altijd kan oplossen. Als u deze problemen echter ondervindt met Android Auto, is het toch aan te raden om Google Assistent en Android Auto bij te werken naar de nieuwste versies.

Lifewire nam contact op met Google voor commentaar op de storing en om te weten te komen wanneer de volgende Android Auto-update voor gebruikers wordt vrijgegeven. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd.

Als je deze problemen ondervindt met Android Auto, is het toch aan te raden om Google Assistent en Android Auto bij te werken naar hun nieuwste versie.

Android Auto is een populaire app waarmee je een aantal functies van het infotainmentsysteem van een voertuig kunt bedienen via je Android-smartphone. Het display van het systeem is zo ontworpen dat het in één oogopslag gemakkelijk te lezen is, en de spraakbediening is sterk geïntegreerd met Google Assistant, zodat bestuurders hun ogen op de weg kunnen houden.

Na de introductie in 2015 is Android Auto nu compatibel met voertuigen van de meeste hedendaagse autofabrikanten. De lijst neemt met elk nieuw modeljaar toe, maar voertuigen die Android Auto-integratie bieden, zijn onder meer Acura, BMW, Chevrolet, Ford, Honda, Kia, Jeep, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo en meer.

Aanbevolen: