Ring's huisbeveiligingssysteem past bijna perfect

Inhoudsopgave:

Ring's huisbeveiligingssysteem past bijna perfect
Ring's huisbeveiligingssysteem past bijna perfect
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ring is een eenvoudig te installeren huisbeveiligingssysteem dat je in de loop van de tijd kunt uitbreiden met nieuwe sensoren en camera's.
  • Ring werkt goed met de meeste slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals Google Home en Echo, waardoor het gemakkelijk is om je systeem overal in huis te bewaken.
  • De Ring-app brengt al je apparaten in huis samen, zodat je alles vanaf één plek kunt volgen.
Image
Image

Ring's huisbeveiligingssysteem van de tweede generatie onderscheidt zich van het huisbeveiligingsaanbod dankzij de uitgebreide meldingen en systeemaanpassing, maar er zijn nog een paar gebieden waarop het kan worden verbeterd.

Ik wilde al een tijdje een huisbeveiligingssysteem installeren en het huisbeveiligingsnetwerk van Ring v alt om verschillende redenen op. Ten eerste is er de continue mogelijkheid om het aantal sensoren, toetsenborden en andere onderdelen naar behoefte uit te breiden.

Er is ook het feit dat Ring al feilloos werkt met alle Ring-videodeurbellen die je misschien bezit. En ten slotte kunt u uw beveiliging zelf bewaken of professionele bewaking toevoegen voor slechts $ 100 per jaar (als u vooraf beta alt), waardoor het een van de goedkoopste opties is voor bewaking op professioneel niveau.

Ik heb gekeken naar enkele van de andere opties die er zijn, maar deze redenen duwden me naar Ring. Ik vond een startpakket dat ik leuk vond, voegde een paar extra sensoren toe die ik nodig had, en wachtte toen tot het arriveerde. Nu, na bijna een week met Ring geïnstalleerd, ben ik blij dat ik het heb opgepikt, hoewel ik een paar dingen heb gevonden die ik er niet leuk aan vind.

Opvallen

Er zijn veel verschillende slimme huis- en huisbeveiligingssystemen, van merken als SimpliSafe tot meer gebruikelijke en traditionele netwerken zoals Blue by ADT. Je hebt opties als het gaat om het beveiligen van je huis. Wat Ring echter voor mij deed opvallen, is hoe gemakkelijk het kan worden geïntegreerd met alle slimme apparaten voor thuisgebruik die ik al bezit.

Het feit dat het automatisch werkt met de apparaten die ik al in mijn huis had opgesteld, was essentieel. Ik stond tenslotte op het punt een paar honderd dollar te laten vallen op een beveiligingssysteem; Ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik nog eens honderd of twee zou uitgeven aan extra slimme apparaten voor thuisgebruik.

We wonen in een gehuurd huis, dus het was van cruciaal belang om een videodeurbel en buitencamera's te kunnen installeren zonder ze te hoeven bedraden, en de Ring-app maakt het gemakkelijk om de levensduur en status van de batterij bij te houden de apparaten. De app geeft je ook toegang tot Neighbours, een digitaal buurtbewakingssysteem waarmee andere gebruikers in je omgeving video's en rapporten over misdaad en zelfs verloren of gevonden huisdieren kunnen delen.

Wijzigingen nodig

Hoewel ik het over het algemeen leuk vind wat Ring doet, en de app erg nuttig is, ondermijnt hij zichzelf soms bijna. De starterkits die u koopt, worden elk geleverd met een toetsenbord, handig om uw alarm uit te schakelen wanneer u uw huis binnenkomt of verlaat. Het toetsenbord laat u echter niet goed weten wat de huidige status van het alarm is.

Image
Image

De knoppen Ingeschakeld, Uitgeschakeld en Afwezig lichten alleen op als je ze voor het eerst activeert. Dus als je op een ochtend wakker wordt en vergeet het alarm uit te zetten voordat je naar buiten loopt, realiseer je je het misschien pas als je de deur opent en het alarm begint te loeien.

Maar je kunt je alarm in- of uitschakelen vanuit de app zonder de code te kennen die je hebt ingesteld, wat het handig maakt als je het huis uitloopt en vergeet het in te stellen.

Snug passend

Al met al doet Ring er goed aan om huisbeveiligingssystemen die speciaal voor uw huishouden zijn gemaakt, eenvoudig en duidelijk te maken. De installatie is niet al te ingewikkeld en de app leidt je door alle stappen die je nodig hebt om alles in gebruik te nemen.

We wonen in een huurhuis, dus het was essentieel om een videodeurbel en buitencamera's te kunnen installeren zonder ze te hoeven bedraden…

Ik had geen problemen om verbinding te maken en het werkt de afgelopen dagen perfect. Ik heb het zelfs uitgezet om te testen hoe snel het begint, en het stelde niet teleur. Meldingen kunnen eenvoudig worden aangepast, wat het gebruik van de Ring-app nog aantrekkelijker maakt omdat deze eenvoudig de gebeurtenissen in je huis kan volgen.

Het kan hier en daar een paar hobbels hebben, maar over het algemeen doet Ring geweldig werk om huisbeveiliging betaalbaar en eenvoudig in te stellen. Voeg de goedkope optie toe om je te abonneren op monitoring op professioneel niveau, en het is bijna onverslaanbaar.

Aanbevolen: