Volg de verzending van UPS-, USPS- en FedEx-pakketten via Google

Inhoudsopgave:

Volg de verzending van UPS-, USPS- en FedEx-pakketten via Google
Volg de verzending van UPS-, USPS- en FedEx-pakketten via Google
Anonim

Zodra je een geldig trackingnummer van UPS, FedEx of USPS hebt gekregen, typ je dat nummer in Google voor snel inzicht in de locatie van je pakket.

Google Zoeken versus Carrier Tracking

De meeste vervoerders sturen een e-mail met een link waarop u kunt klikken om de website van de vervoerder te openen, als de afzender van het pakket uw e-mailadres heeft of als u een account bij die vervoerder heeft. Soms kan een trackingnummer echter afkomstig zijn van iemand die u misschien niet kent, bijvoorbeeld een verkoper in uw winnende eBay-veiling. Om veiligheidsredenen moet u aarzelen om op links in e-mails te klikken. Als u het nummer in een Google-zoekbalk plakt (Bing biedt vergelijkbare functionaliteit) bespaart u het potentiële risico dat u op een onveilige link klikt.

Als uw webbrowser dit ondersteunt, kunt u een stap opslaan en de kopieer-en-plaktechniek vermijden. In de meeste moderne browsers markeert u het trackingnummer, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u de optie Zoeken op Google. Selecteer op een Android-telefoon de tekst met uw vinger en druk vervolgens uw vinger omlaag door lang te klikken totdat de telefoon licht trilt.

Wanneer u een geldig UPS-, FedEx- of USPS-trackingnummer invoert, leidt het eerste resultaat van Google naar de trackinginformatie voor uw pakket.

Image
Image

Google Assistent

Als je een Android-telefoon hebt, kun je handige pakkettracking krijgen met Google Assistent. Net als Siri en Alexa probeert het de verzoeken die je doet te begrijpen met behulp van conversatietaal. Het fungeert als een menselijke interface voor uw machine en begrijpt zaken als context en idioom. Als je wilt weten waar je pakketten zijn, open je de Google Assistent en vraag je het.

Pak op Android-telefoons uw telefoon op met de Google-zoekwidget en zeg: " OK Google, waar is mijn pakket?" De OK Google part start de Google Assistent-zoekopdracht. Op sommige telefoons moet u mogelijk op het microfoonpictogram tikken om de gesproken zoekopdracht te starten, in welk geval het OK Google-gedeelte niet nodig is.

Google Assistent anticipeert ook op veelvoorkomende verzoeken voordat je ze doet. Als je een pakket hebt, wil je het waarschijnlijk volgen. Dus wanneer u een trackingnummer op uw Gmail-account ontvangt, ziet u een Google Assistent-kaart die u laat weten wanneer het pakket zou moeten aankomen. Evenzo, als u een Wear-horloge (voorheen Android Wear) gebruikt, geeft het een Google Assistent-waarschuwing met trackinginformatie.

Aanbevolen: