De beste apps om te dragen

Inhoudsopgave:

De beste apps om te dragen
De beste apps om te dragen
Anonim

Als je net begint met je Wear (voorheen Android Wear) smartwatch, of het nu de Moto 360 of een ander model is, kun je waarschijnlijk een paar suggesties gebruiken om te downloaden. Een wearable is tenslotte maar zo leuk als wat je ermee kunt doen, en dat is waar apps van pas komen. Lees verder voor enkele van de beste downloads voor je draagbare apparaat.

Hue Control

Image
Image

Voor degenen die LED-lampen van Philips hebben gekocht, biedt de Wear-app een gemakkelijke manier om ze te bedienen. Je kunt het meerkleurenscherm in je woonkamer in- of uitschakelen met een snelle tik op je smartwatch.

Tinder

Image
Image

De kans is groot dat je hebt gehoord van Tinder, de ongelooflijk populaire dating-app waarmee je naar rechts of links kunt vegen op potentiële prospects. Met de app voor Wear kun je de profielen van mensen bekijken en genieten van dezelfde interface voor naar links en naar rechts vegen.

Runtastic

Image
Image

Dit is een must-download voor hardlopers, fietsers en wandelaars. Runtastic houdt statistieken bij zoals afstand, duur, hoogte en verbrande calorieën, waardoor je een diepgaand beeld krijgt van je trainingsvoortgang.

Slaap als Android

Image
Image

Download deze app voor het bijhouden van je slaap om je wektijd te optimaliseren en patronen te bekijken om meer te weten te komen over je slaapgewoonten. Sleep as Android volgt je slaapcycli om je op het beste moment wakker te maken, zodat je dag goed begint.

Strava hardlopen en fietsen

Image
Image

Strava bevat enkele functies die je niet zult vinden in de andere workout-app Runtastic, zoals de mogelijkheid om spraakbesturing te gebruiken voor het starten en stoppen van je workouts. Net als Runtastic gebruikt de app GPS om je hardloopsessies en ritten bij te houden.

Duolingo

Image
Image

Met deze gratis app leer je talen zoals Spaans, Frans, Duits, Deens en Zweeds. Het is niet verwonderlijk dat de functieset een beetje beperkt is in de Wear-app, maar je kunt nog steeds uit de voeten met flash-kaarten en dergelijke. Als je onderweg een paar minuten te doden hebt, is dit een geweldige manier om de tijd te doden.

Evernote

Image
Image

Deze ongelooflijk populaire app voor het maken van aantekeningen staat bovenaan de "beste app"-lijsten op verschillende platforms, dus het is geen verrassing dat hij hier een plekje verdient. Met de Evernote-app voor Wear kun je notities, lijsten en memo's op je horloge bekijken en spraaknotities opnemen die in de app worden opgeslagen.

IFTTT

Image
Image

IFTTT laat je 'recepten' maken volgens de logica van 'als dit, dan dat'. Voorbeelden zijn het instellen van een regel die een foto opslaat in Dropbox als je deze op Instagram publiceert. Met de app voor Wear kun je direct vanaf je pols nieuwe regels maken.

Toggles voor slijtage

Image
Image

In tegenstelling tot sommige van de andere apps die in dit artikel worden genoemd, is deze app volledig gemaakt voor Wear. Je hebt eenvoudig toegang tot verschillende telefooninstellingen, zoals Bluetooth, wifi, stille modus en volumeregeling. Dit betekent dat u instellingen kunt wijzigen zonder uw smartphone uit uw zak te hoeven halen.

Wear Store

Image
Image

Deze app kan een waardevolle download zijn, vooral voor nieuwe Wear-bezitters. Wear Store toont alle opties die werken met uw smartwatch, zodat u niet hoeft te gissen bij het vinden van compatibele apps.

Android Wear 2048

Image
Image

2048 is een populaire Android-game, waarbij je tegels moet combineren om een som van … 2048 te krijgen. De Wear-versie brengt de verslavende gameplay naar je pols.

TetroCrate

Image
Image

Tetris-fans zullen genieten van deze Wear-app, omdat deze hetzelfde concept heeft: blokken rangschikken om ruimtes correct te vullen zonder gaten. Zoals altijd is het veel leuker dan het klinkt.

Aanbevolen: