Hoe bedrade oordopjes te dragen

Inhoudsopgave:

Hoe bedrade oordopjes te dragen
Hoe bedrade oordopjes te dragen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik altijd oordopjes die in uw oren passen en zorg ervoor dat u de oordopjes voor gebruik kort schoonmaakt.
  • Zorg ervoor dat de kabel niet in de knoop zit en onder kleding gaat, indien mogelijk, voor extra bescherming.
  • Vervoer oordopjes in een hoesje of veilig om een apparaat gewikkeld om klitten te voorkomen.

Dit artikel legt uit hoe je bedrade oordopjes draagt, voorkomt dat ze eruit vallen en hoe je ze veilig en veilig vervoert.

Hoe moeten bedrade oordopjes worden gedragen?

Dit klinkt misschien als een simpele vraag, maar er zit meer nuance in dan je zou verwachten.

Het simpele feit is dat, afhankelijk van het ontwerp van je oordopjes en de vorm van je oor, er geen garantie is dat een oordopje perfect bij je past, wat je ook doet, zo vaak is er geen goed of fout als het gaat om hoe je een oordopje moet dragen. Er zijn echter goede praktijken om in gedachten te houden.

  1. Als je oordopjes verschillende oordopjes van verschillende afmetingen hebben, probeer dan de verschillende maten om het oordopje te vinden dat het beste bij je oor past.

    Image
    Image
  2. Voordat u een paar oordopjes gebruikt of ze zelfs maar op een apparaat aansluit, moet u ervoor zorgen dat ze volledig uit de knoop zijn. Zelfs een kleine knoop kan ervoor zorgen dat ze uit je oren vallen of zelfs de geluidskwaliteit beïnvloeden.
  3. Je hebt geen perslucht nodig, maar blaas wel op de poort van het apparaat waarop je je oordopjes aansluit, en ook op je oordopjes zelf om snel vastgelopen vuil los te maken.

  4. Houd het apparaat waarmee je oordopjes zijn verbonden zo dicht bij je oren als comfortabel is om ervoor te zorgen dat je ze niet per ongeluk eruit trekt terwijl je rondloopt.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn oordopjes niet uitvallen?

Er is geen exacte wetenschap om je oordopjes goed in je oren te houden, maar er zijn stappen die je kunt nemen om uitval tot een minimum te beperken.

  1. Zorg ervoor dat je oordopjes in je oren passen. Veel oordopjes worden geleverd met tips van verschillende grootte voor verschillende oorvormen. De ideale pasvorm is nauwsluitend maar niet strak. Probeer een oordopje dat te groot is niet in je oor te persen, omdat je jezelf hierdoor zou kunnen bezeren.

    Image
    Image
  2. Houd je snoer niet in de knoop. Als er knopen of lussen in je snoer zitten, kan het gemakkelijk ergens aan vast komen te zitten en je oordopjes eruit trekken als je beweegt. Om dit tegen te gaan, kunt u uw losse oordopjes het beste onder een jas of soortgelijk kledingstuk steken om te voorkomen dat de draad(en) klem komen te zitten.

  3. Houd uw aangesloten apparaat dichtbij. De meeste gebruiken bijvoorbeeld oordopjes bij een telefoon. Moderne telefoons kunnen grote schermen en een behoorlijk gewicht hebben, dus als je bijzonder lang bent, kan het gewicht van je telefoon in je zak je oordopjes eruit trekken. Overweeg om je telefoon in een hogere zak te houden of in deze situatie te houden.

Hoe draag je bedrade hoofdtelefoons?

Het op de juiste manier dragen van bedrade hoofdtelefoons zoals oordopjes is een belangrijk onderdeel om ze uit de knoop te houden.

Image
Image
  1. Zorg ervoor dat u de oordopjes niet in de war brengt in uw zak. Als ze zijn ontward en netjes zijn ingepakt, is de kans kleiner dat ze in je zak verstrikt raken en minder kans dat ze beschadigd raken als je ze moet ontwarren.
  2. Als je kunt, is het een goede manier om oordopjes om een apparaat te wikkelen, zoals een telefoon (maar niet te strak) en de telefoon in je zak te stoppen.

  3. Als je het geluk hebt oordopjes te hebben die met een hoes worden geleverd, gebruik dan de draagtas om ze te vervoeren. Het zal ze zowel beschermen als voorkomen dat ze verstrikt raken.

Meer tips voor oordopjes

Hoewel deze tips bedoeld zijn voor bedrade oordopjes, zijn veel ook van toepassing op draadloze oordopjes of bedrade hoofdtelefoons. Ongeacht uw specifieke apparaat, het ontwarren van kabels, de juiste pasvorm en regelmatige reiniging zijn essentieel voor elk audioapparaat.

FAQ

    Hoe maak ik mijn bedrade oordopjes schoon?

    Gebruik een isopropylalcoholoplossing verdund met gedestilleerd water om de oordopjes schoon te maken. Dep een kleine hoeveelheid op een schone doek of wattenstaafje en breng het dan over de plastic en siliconen oppervlakken. Vergeet niet de siliconen oordopjes te verwijderen en grondig schoon te maken (binnen en buiten).

    Hoe lang gaan bedrade oordopjes mee?

    Hoe lang oordopjes meegaan, hangt af van de kwaliteit, hoe vaak je ze gebruikt en hoe je ze onderhoudt. Goedkope oordopjes werken mogelijk binnen zes maanden niet meer, terwijl duurdere apparaten tot vijf jaar mee kunnen gaan.

    Hoe repareer ik mijn bedrade oordopjes?

    Als je oordopjes niet werken, koppel je ze los en sluit je ze opnieuw aan, en controleer je het volume en de stroombron. Controleer op gerafelde snoeren of gebroken plastic coating. Je kunt de kabel van de oordopjes zelf repareren als je een soldeerbout hebt.

    Wat zijn de beste bedrade oordopjes?

    De beste bedrade oordopjes zijn de Beats urBeats3 en de Shure SE215-CL. Als je je koptelefoon constant kwijtraakt of in de was doet, overweeg dan de meer budgetvriendelijke 1MORE 1M301.

Aanbevolen: