Een gebruiksvriendelijke gids voor bellen in Gmail

Inhoudsopgave:

Een gebruiksvriendelijke gids voor bellen in Gmail
Een gebruiksvriendelijke gids voor bellen in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Installeer de plug-in Google Video Support. Selecteer het phone icoon en kies een contact. Het gesprek begint onmiddellijk.
  • U kunt ook het telefoonnummer invoeren in het tekstvak Naam, telefoonnummer en vervolgens op Enter of de drukken telefoon icoon.

Met een paar snelle aanpassingen kun je Google Voice gebruiken om te bellen en gebeld te worden vanuit Gmail in plaats van de Google Voice-website te bezoeken. Je hebt alleen een computer met een werkende microfoon nodig. Hier leest u hoe u kunt bellen in Gmail met de desktop- of webversie van Google Voice.

Hoe bel je iemand vanuit Gmail

Drie Google-services zijn gecombineerd om dit te laten werken. Volg deze stappen om te bellen naar een willekeurig nummer vanaf uw Gmail-accountpagina:

  1. Installeer de plug-in Google Video Support. Hangouts is de gratis app voor chatten, instant messaging en videochat van Google. Als het is geïnstalleerd, wordt het Hangouts-venster weergegeven onder de lijst met e-mailmappen.

    Alle nieuwe Gmail-accounts worden geleverd met Hangouts.

  2. Selecteer Telefoongesprek of het phone-pictogram in de rechterbenedenhoek van Gmail.

    Image
    Image
  3. Als de persoon die u wilt bellen in uw lijst met contacten staat, plaatst u de muisaanwijzer op het contact en selecteert u het phone-pictogram. Het telefoongesprek begint onmiddellijk.

    Image
    Image
  4. Als het nummer niet in uw contactenlijst staat, voert u het telefoonnummer in het tekstvak Naam, telefoonnummer in en drukt u vervolgens op Enter(of het phone icoon naast het nummer). Het telefoongesprek begint onmiddellijk.

    Image
    Image
  5. Als het nummer zich in een ander land bevindt, selecteert u het vlagpictogram en kiest u het juiste land. De juiste landcode wordt automatisch aan het nummer gekoppeld.
  6. Druk op Hang op om het gesprek te beëindigen.

Je moet beltegoed kopen om te bellen die niet gratis zijn.

Een telefoontje ontvangen vanuit uw Gmail-interface

Een oproep naar je Google Voice-nummer zorgt ervoor dat er een belsignaal klinkt op je computer. Als je de Hangouts-plug-in hebt, hoef je Gmail niet te verlaten om de oproep te beantwoorden. Druk op Antwoord om de oproep aan te nemen. Of selecteer Screen om de oproep naar de voicemail te sturen, selecteer Deelnemen om de oproep te beantwoorden als u weet wie de beller is, of selecteerNegeer om de waarschuwing en de oproep te beëindigen.

Hoe Google Voice werkt

Google Voice gebruikt een internetverbinding om te bellen (een methode die Voice over Internet Protocol of VoIP wordt genoemd). Het gebruik van Google Voice via Gmail heeft niet de mogelijkheid om een e-mailadres te bellen; het gaat om twee verschillende communicatiemedia. Het gebruik van Google Voice vanuit Gmail biedt een extra en handige manier om toegang te krijgen tot Google Voice vanuit de Gmail-interface.

Aanbevolen: