ViewSonic M1+ draagbare projector Review: gebruiksvriendelijke mini-projector die geweldig is voor een budget

Inhoudsopgave:

ViewSonic M1+ draagbare projector Review: gebruiksvriendelijke mini-projector die geweldig is voor een budget
ViewSonic M1+ draagbare projector Review: gebruiksvriendelijke mini-projector die geweldig is voor een budget
Anonim

Bottom Line

Perfect voor wie op zoek is naar een draagbare projector met zowel praktische als extra functies.

ViewSonic M1+ draagbare projector

Image
Image

We hebben de ViewSonic M1+ draagbare projector gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Na het beoordelen van een handvol projectoren, heb ik besloten dat de ViewSonic M1+ draagbare projector de beste prijs tot nu toe is. Met een gewicht van twee pond biedt het een robuust luidsprekersysteem (een functie die zo consequent ontbreekt in andere draagbare projectoren), scherpe projectie tot 100 inch en een kleine maar stevige behuizing, allemaal voor minder dan $ 300.

Design: zo strak als het maar kan

Draadloze schermspiegeling, geïntegreerde Harman Kardon Bluetooth-luidsprekers en een slimme standaard voor 360-graden projectie behoren tot de belangrijkste kenmerken van deze miniprojector. Het heeft ook een ingebouwde batterij die zes uur kan worden opgeladen en een levensduur van 30.000 uur garandeert, zodat u het meeste uit deze projector kunt halen. Maar echt, er is zoveel om van te houden aan deze kleine projector. De bevestigde metalen standaard doet ook dienst als lensdop, waardoor deze tijdens het transport niet beschadigd raakt. Ik ben een sukkel voor multifunctionele functies, maar het feit dat dit ontwerp de noodzaak van een statiefopstelling elimineert, was opwindend genoeg.

Aan de zijkant van de projector vind je de poorten: een micro SD, gelijkstroomvoeding, USB Type C, HDMI 1.4, mini-jack 3,5 mm en USB Type A. Ze zijn verborgen door een val deur, om zo te zeggen, en is toegankelijk door aan een klein label te trekken. Net daarboven bevindt zich een scherpstelring om aanpassingen te maken als dat nodig is. Aan de achterkant vind je vier toetsen voor handmatige bediening en een van de twee luidsprekers op het apparaat.

Image
Image

Configuratieproces: grotendeels zelfverklarend

De ViewSonic M1+ is eenvoudig in te stellen en te bedienen, en dat is maar goed ook, want de handleiding is niet al te handig (ik ben niet zo goed in handleidingen met alleen afbeeldingen). Bij het uitpakken kwam ik er al snel achter dat het draaien van de standaard om de lens bloot te leggen het signaal geeft dat het apparaat moet worden ingeschakeld. Daarna was het gemakkelijk om presentaties, video's en afbeeldingen aan te sluiten en af te spelen.

Image
Image

Beeldkwaliteit: Uitstekend

Het beeld dat door de ViewSonic M1+ werd geprojecteerd, was helder en het apparaat wierp een groot scherm uit, aangezien de lens met een kortere projectieafstand tot 100 inch van 8 tot 9 voet projecteert. Het enige nadeel dat ik kon zien, was de autofocusfunctie, die in het algemeen een beetje vervelend is bij projectoren, vanwege de neiging om scherp te stellen en vervolgens opnieuw scherp te stellen.

De bevestigde metalen standaard doet ook dienst als lensdop, waardoor deze tijdens het transport niet beschadigd raakt.

Audio: Zeer goed

Het geluid op de ViewSonic M1+ is zeker slechter dan een luidspreker, maar beter dan de meeste andere miniatuurprojectoren. De ventilator fluistert, en hoewel het enigszins merkbaar is, is het verre van storend.

Image
Image

Prijs: Redelijk

Goede miniprojectoren zijn meestal een investering, vooral die met een doordacht ontwerp en een goede geluidskwaliteit. Een van de vele dingen die geweldig zijn aan de ViewSonic M1+ is de redelijke prijs gezien alles wat het biedt.

Een van de vele geweldige dingen aan de ViewSonic M1+ is de redelijke prijs gezien alles wat het biedt.

ViewSonic M1+ vs. Anker Nebula Capsule II

Ik ben vooral een fan van de Anker Nebula Capsule II (zicht op Amazon) vanwege de vele functies die het biedt; het tilt entertainment onderweg naar een nieuw niveau. En toch geeft de ViewSonic M1+ het een run voor zijn geld. Het bevat misschien geen Google Assistent of Chromecast zoals de Capsule II, maar de kwaliteit van de luidspreker, Bluetooth-mogelijkheden en het algehele doordachte ontwerp maken de M1+ tot een waardige tegenstander.

Het grotere prijskaartje op de Nebula II rechtvaardigt zeker alle toeters en bellen die de M1+ mist, maar als je dat niet allemaal zoekt, is de ViewSonic M1+ misschien iets voor jou.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste miniprojectoren die momenteel op de markt zijn.

Dit is een premium draagbare projector boordevol praktische en gebruiksvriendelijke functies, voor minder dan een premium prijs

De ViewSonic M1+ is een van de beste projectoren voor het leven onderweg, omdat hij bijna overal gemakkelijk entertainment kan bieden. Qua prijs zit hij midden op de weg, wat het gemakkelijk maakt om te zeggen dat hij elke cent waard is voor diegenen die geven om beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, draagbaarheid en gebruiksgemak.

Specs

  • Productnaam M1+ draagbare projector
  • Product Brand ViewSonic
  • Prijs $290.00
  • Garantie 3 jaar beperkte dekking voor onderdelen en arbeid, 1 jaar dekking voor lichtbronnen
  • Contrastverhouding 120, 000:1
  • Lichtbron LED
  • Beeldgrootte Tot 100 inch

Aanbevolen: