Spotify krijgt een enorme Wear OS-update

Spotify krijgt een enorme Wear OS-update
Spotify krijgt een enorme Wear OS-update
Anonim

Spotify laat je eindelijk ergens in de toekomst offline muziek downloaden naar je Wear OS-apparaat.

Aangekondigd tijdens de Google Developer Keynote op Google I/O op 18 mei, biedt Spotify on Wear OS de mogelijkheid om muziek rechtstreeks naar Android-smartwatches te downloaden. Volgens Android Police kun je muziek ook rechtstreeks vanuit de smartwatch-app streamen.

Image
Image

De nieuwe Spotify-app is gebouwd om te fungeren als een zelfstandige applicatie op je Android-smartwatch. Het is niet afhankelijk van verbinding met de smartphone-app, wat betekent dat je je telefoon niet bij je hoeft te hebben als je van plan bent om onderweg naar muziek te luisteren.

Op basis van de afbeeldingen die tijdens de sessie zijn gedeeld, geeft de nieuwe Spotify Wear OS-app je toegang tot je volledige muziekbibliotheek, inclusief nieuwe afspeellijsten en podcasts. Bovendien kunt u uw draadloze oordopjes ook aansluiten op een Wear OS-compatibele smartwatch om rechtstreeks vanaf uw horloge te luisteren.

Met de nieuwe Spotify-app voor Wear OS kun je ook schakelen tussen luisterapparaten, vergelijkbaar met de bedieningselementen die je al in de smartphoneversie ziet. U kunt eenvoudig overschakelen van luisteren op uw horloge naar muziek afspelen op uw keukenluidspreker of uw computer.

Er is geen officiële releasedatum voor de nieuwe Spotify-app, hoewel Android Police verwacht dat deze rond dezelfde tijd wordt gelanceerd als de volgende grote update voor Wear OS. Deze update is vooral belangrijk, omdat het het begin markeert van een nieuwe staat voor Wear OS, waar het besturingssysteem van Google en Tizen van Samsung samenkomen om hun beste eigenschappen te combineren.

Bekijk hier al onze berichtgeving over Google I/O 2021.

Aanbevolen: