Google Phone-app krijgt beller-ID-aankondiging

Google Phone-app krijgt beller-ID-aankondiging
Google Phone-app krijgt beller-ID-aankondiging
Anonim

Google rolt eindelijk de beller-ID-aankondiging uit naar de Google Phone-app, vanaf 17 mei.

Met de Google Phone-app, die snel de standaardtelefoon-app op veel Android-telefoons is geworden, kun je nu beller-ID-aankondigingen inschakelen. XDA Developers meldt dat de functie al een aantal maanden in ontwikkeling is en oorspronkelijk in september debuteerde om te testen. Nu wordt het echter eindelijk uitgerold voor gebruikers met de nieuwste stabiele versie van de Google Phone-app.

Image
Image

Aankondiging van beller-ID is een zeer rudimentaire functie als het gaat om telefoontoepassingen, en het is er een die vele andere telefoon-apps al jaren hebben. Hoewel het geen enorme update voor Google Phone is, betekent het wel meer toegankelijkheid voor gebruikers overal, omdat de telefoon hoorbaar zal aankondigen wie er via de luidspreker belt. De nieuwe functie werkt in combinatie met de andere spamfilteropties van Google Phone, zoals Verified Calls, waarmee u de beller-ID en reden voor inkomende oproepen van zakelijke bellers en spam-ID's kunt zien, en zelfs de optie voor het filteren van spam-oproepen.

Het aankondigen van beller-ID kan handig zijn voor gebruikers die naar muziek of podcasts luisteren, omdat het een deel van de stilte vermindert die ontstaat wanneer inkomende oproepen het afspelen van media volledig dempen. Aangezien de oproepscreeningservice van Google nog steeds niet beschikbaar is buiten de Verenigde Staten, moet deze update het voor internationale Android-gebruikers die de Google Phone-app gebruiken gemakkelijker maken om te weten wie er belt voordat ze zich haasten om hun telefoon op te nemen.

Image
Image

De update lijkt langzaam uit te rollen, dus houd de Google Play Store in de gaten voor eventuele updates. Indien geïnstalleerd, kun je de functie echter inschakelen en beginnen met het aankondigen van oproepen, wanneer je een koptelefoon draagt, of nooit.

Aanbevolen: