Het Razer Blade 15 Advanced-model is nu beschikbaar

Het Razer Blade 15 Advanced-model is nu beschikbaar
Het Razer Blade 15 Advanced-model is nu beschikbaar
Anonim

Razer heeft dinsdag zijn nieuwste gaming-laptop, het Blade 15 Advanced Model, beschikbaar gemaakt voor aankoop, met enkele belangrijke wijzigingen.

Aanvankelijk aangekondigd in januari op de Consumer Electronics Show 2021, is de nieuwe line-up van Razer Blade 15 Advanced Model gericht op serieuze gamers, met functies zoals FHD 360Hz-schermen voor een hoge snelheidsvoordeel of QHD 240Hz-schermen met 100% DCI -P3 kleuren.

Image
Image

De nieuw uitgebrachte laptops worden aangedreven door Intel's 11e-generatie H-serie processor met maximaal een Core i9, gecombineerd met Nvidia's RTX 30-serie GPU's. Displays zijn snel en gaan tot 360 Hz, en de modellen maken gebruik van DDR4 3200 MHz geheugen.

Razer beweert ook dat de Blade 15 RTX 3050-versie met 15,8 mm de dunste gaming-laptop op de markt is. Ter vergelijking: het vorige Blade 15-model klokte af op 19,9 mm.

Andere verbeteringen zijn onder meer een hogere webcamresolutie bij 1080p, nieuwe vingerafdrukbestendige coating en verbeterde handpalmafwijzing op de trackpads van de laptops. Ook zal de 4K OLED-versie van de Blade 15 Advanced voor het eerst de Intel Core i9-processor bevatten.

Er is een brede selectie poorten die gamers kunnen gebruiken, waaronder twee nieuwe Thunderbolt 4-poorten, een UHS-III SD-kaartlezer, twee USB-A 3.2 Gen 2-poorten, een HDMI 2.1-poort en een hoofdtelefoonaansluiting. Alle modellen ondersteunen ook Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2.

Razer vermeldt dat bijgewerkte grafische specificaties een batterijboost bevatten, dus het Razer Blade 15 Advanced-model biedt mogelijk een langere batterijduur tijdens het spelen van games dan zijn voorganger.

Het nieuwe Razer Blade 15 Advanced-model is nu beschikbaar en begint bij $2.299, met prijzen die oplopen tot $3.399.

Een van de klachten over het vorige Razer Blade 15-model was de levensduur van de batterij, maar het lijkt erop dat Razer de ingebouwde 65WHr oplaadbare lithium-ion-polymeerbatterij in de nieuwe geavanceerde modellenreeks heeft behouden. De bijgewerkte grafische specificaties van Razer bevatten echter een batterijboost, dus het Razer Blade 15 Advanced-model biedt mogelijk nog steeds een langere batterijduur tijdens het spelen van games dan zijn voorganger.

Aanbevolen: