Hoe u uw Google Home, Max of Mini kunt aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Google Home, Max of Mini kunt aanpassen
Hoe u uw Google Home, Max of Mini kunt aanpassen
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Google Home-app op het Apparaten-pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens uw Google Home-apparaat.
  • Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het Google-startscherm en selecteer Instellingen in het pop-upmenu.
  • De instellingen van de Google Assistent zijn algemeen en zijn van invloed op al je slimme luidsprekers en andere apparaten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Google Home, Mini of Max kunt aanpassen. Wijzig de standaardmuziekservice, geef op welke websites u wilt gebruiken bij het lezen van het nieuws en stel ingewikkelde routines in die meerdere opdrachten kunnen uitvoeren.

Hoe de Google Home-instellingen te openen

Gebruik de Google Home-app voor Android of iOS om Google Home-luidsprekers in te stellen.

  1. Start de Google Home app op je smartphone of tablet.
  2. Tik op de Devices knop in de rechterbovenhoek om naar het Devices scherm te gaan.

    Image
    Image
  3. Zoek uw Google Home in het Apparaten scherm en tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw Google Home.
  4. Selecteer Instellingen in het pop-upmenu.

Hoe Google Home aan te passen

Google Home-instellingencategorieën zijn Algemeen, Google Assistent, Geluid en Apparaatinstellingen. De instellingen van de Google Assistent zijn algemeen en zijn van invloed op al je slimme luidsprekers en andere apparaten. De instellingen voor algemeen, geluid en apparaat zijn specifiek voor de gekozen Google Home, dus als je twee slimme Google-speakers hebt, kun je ze afzonderlijk aanpassen.

Image
Image
  • Gekoppelde account(s): Google Home is voor veel services, zoals het afspelen van muziek van YouTube Music, afhankelijk van je Google-account. Je kunt je gekoppelde Google-account wijzigen of zelfs een ander account koppelen, maar eerst moet je het andere account toevoegen aan de Google Home-app.
  • Name: als je meerdere Google Home-apparaten hebt, kan het handig zijn om elk een specifieke naam te geven om ze snel van elkaar te onderscheiden.
  • Group: Wil je muziek afspelen op al je slimme luidsprekers tegelijk? Tik op Groep en vervolgens op Nieuwe groep maken om je huidige Google Home-speaker in een groep te plaatsen. Ga naar de instellingen van elk apparaat en plaats ze in dezelfde groep; om muziek af te spelen op al je apparaten, zeg je: " Speel Rock af op [groepsnaam]"
  • Wi-Fi: uw Google Home-apparaat communiceert met uw smartphone of tablet wanneer u zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt. Als je verhuist of een nieuwe router aanschaft, ga dan naar de wifi-instellingen en selecteer Vergeet dit netwerk. net zoals je deed toen het vers uit de doos kwam.
  • Equalizer: In de Sound instellingen staan de Equalizer instellingen van Google Home. Google Home gebruikt een eenvoudige EQ met alleen bas- en treble-instellingen. Voor het afspelen van muziek is een basisregel om de lage en hoge tonen te verhogen op een lager en middenbereikvolume dat u in een huis zou kunnen hebben en de lage en hoge tonen te verlagen wanneer het volume zo hard is dat het moeilijk is om mensen te horen. Verschillende soorten muziek klinken echter beter met verschillende EQ-instellingen.
  • Groepsvertragingscorrectie: Als je meerdere luidsprekers in een groep hebt geplaatst en ze niet synchroon lopen, gebruik dan deze instelling om synchronisatieproblemen op te lossen.
  • Standaard luidspreker: als je meerdere Google Home-speakers hebt, stel er dan een in als standaard voor muziek en audio. Als je een groep slimme Google Home-speakers instelt, stel dan de hele groep in als standaard- of Bluetooth-speaker.
  • Standaard-tv: als je meerdere tv's hebt ingesteld om met Google Home te werken, stel er dan een in als standaard.
  • Wekkers en timers: als je je Google Home Mini als wekker gebruikt, stel je het volume in met deze instelling. Gebruik een spraakopdracht om de tijd in te stellen, zoals " Hey Google, maak me wakker om 7.00 uur."
  • Nachtmodus: als je Google Home als wekker gebruikt, kan de nachtmodus je beste vriend zijn. Nachtmodus verandert de helderheid van de LED-lampjes en verlaagt het volume van de meldingen gedurende een ingestelde tijd.
  • Niet storen: als je herinneringen en berichten wilt dempen, schakel dan Niet storen in.
  • Gastmodus: als je een vriend hebt die wil luisteren naar een nummer dat niet in je bibliotheek staat, gebruik dan de gastmodus om vanaf zijn of haar apparaat naar je Google Home-speaker te casten. Ze moeten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden en de viercijferige pincode gebruiken die wordt weergegeven in de instellingen.
  • Toegankelijkheid: Met de toegankelijkheidsinstellingen kun je de Google Home dwingen een geluid af te spelen wanneer het naar je stem begint te luisteren en stopt met luisteren.
  • Gekoppelde Bluetooth-apparaten: als je je Google Home-smartspeaker aan andere apparaten hebt gekoppeld, ga je hier naar die instellingen.
  • Reverse device controls: Keer de bediening om als de Google Home ondersteboven is gemonteerd.
  • Verlaag het volume tijdens het luisteren: het audiovolume wordt standaard lager bij interactie met de Google Assistent, maar je kunt het uitschakelen.
  • Laat anderen je cast-media besturen: wanneer je audio cast, kun je andere Android-apparaten toestaan de media te bedienen. Ze moeten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden om dit te laten werken.

Hoe Google Assistent aan te passen in Instellingen

De instellingen van de Google Assistent zijn globaal, wat betekent dat ze van invloed zijn op al je apparaten. U kunt de standaardbronnen voor muziek en nieuws wijzigen en toegang krijgen tot uw boodschappenlijstje en andere handige functies.

Image
Image
  • Music: YouTube Music is de standaardbron voor muziek, maar je kunt dit instellen als Pandora, Deezer of Spotify. Je moet Pandora, Deezer of Spotify koppelen om deze als standaardbron te gebruiken.
  • Home control: Google Home kan communiceren met compatibele slimme apparaten in uw huis, zoals uw deurbel, camera's, gloeilampen, enz. Stel deze apparaten in onder deThuisbediening instellingen.
  • Boodschappenlijstje: Een handige functie van Google Assistant is het toevoegen van items aan je boodschappenlijstje door tegen je Google Home-speaker te praten. Open de boodschappenlijst vanuit de instellingen en voeg zo nodig meer dingen toe.
  • Voice Match: Hoewel niet perfect, probeert Voice Match uw specifieke stem te herkennen. Eenmaal ingesteld, houdt Voice Match persoonlijke informatie, zoals je agenda, privé wanneer het je stem niet detecteert die de spraakopdrachten uitspreekt.

The Music, Home control, Boodschappenlijstje en Voice Match-bedieningselementen zijn toegankelijk vanaf de eerste pagina met instellingen, maar om andere functies in te stellen, zoals waar u nieuws of aandelenkoersen kunt krijgen, moet u op de Meerknop in het instellingenblok van Google Assistent.

Image
Image
  • Nieuws: Bev alt de inhoud die je krijgt van de Google Assistent niet? Er zijn tientallen bronnen die de standaardinstellingen kunnen vervangen. Tik op de X om een nieuwsbron te verwijderen of tik op de Nieuwsbronnen toevoegen knop en vink het selectievakje aan naast de bronnen die u als standaard wilt instellen.
  • Routines: Misschien wel de krachtigste tool in het arsenaal van Google Assistent zijn routines. Met een routine kunt u verschillende opdrachten koppelen aan een specifiek trefwoord, zoals 'Goedemorgen', u het nieuws voorlezen en u verkeersupdates geven voor uw woon-werkverkeer. Bewerk routines in dit gedeelte en voeg nieuwe routines toe door op de circular blue plus knop in de linkerbenedenhoek te tikken.

Ideeën nodig voor routines? Google Assistant Routines heeft kant-en-klare routine-ideeën, waaronder populaire routines zoals 'Vertel me of mijn batterij bijna leeg is' of 'Wat is er op deze dag in de geschiedenis gebeurd?' Sla voor het gemak uw favoriete routines op als snelkoppelingspictogrammen op uw Android-startscherm.

  • Spraak- en videogesprekken: Wil je je Google Home Mini of Home Max als speakerphone gebruiken? Verbind de Google Assistent met Google Voice, Project Fi of je echte telefoonnummer.
  • Calendar: Als je meerdere Google-accounts hebt, kies dan een standaard Google-agenda voor het markeren van afspraken en het opzetten van vergaderingen.
  • Aandelen: U kunt specifieke aandelen volgen via Google. Tik op deze link om in een webbrowser naar het gedeelte Financiën van Google te gaan.

Bottom Line

Ouderlijk toezicht maakt deel uit van het Family Link-programma van Google. Met dit programma kun je een Google-account voor kinderen instellen en deze binnen een gezinsgroep koppelen. U kunt specifieke machtigingen verlenen, die worden overgedragen naar apparaten zoals de slimme Google Home-luidsprekers.

Een Google Home-gezinsgroep maken

Als je een Google Family Group instelt, kun je Google Home als intercom gebruiken en herinneringen instellen met de Family Bell-functie. Gezinsleden kunnen vanaf elk apparaat met de Google Home-app communiceren, inclusief hun telefoons.

Een Google-gezinsgroep maken:

  1. Open de Google Home-app en tik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Assistent-instellingen.
  3. Tik op You onder Populaire instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Uw mensen.
  5. Tik op Gezinsgroep maken.

    Image
    Image

Aanbevolen: