Nieuwe hulpprogramma's kunnen helpen de digitale kloof te dichten

Inhoudsopgave:

Nieuwe hulpprogramma's kunnen helpen de digitale kloof te dichten
Nieuwe hulpprogramma's kunnen helpen de digitale kloof te dichten
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De FCC heeft de Emergency Broadband Benefit gelanceerd, waarmee in aanmerking komende gezinnen toegang krijgen tot breedbandkortingen.
  • Experts zijn van mening dat het nieuwe programma kan helpen bij het verstrekken van cruciale informatie die nodig is om langetermijnoplossingen te bieden.
  • De Emergency Broadband Benefit komt op een moment dat internettoegang steeds belangrijker is geworden in ons dagelijks leven.
Image
Image

Experts zeggen dat de impact van de Emergency Broadband Benefit kan helpen bepalen hoe we de digitale kloof in de toekomst kunnen aanpakken.

De VS zijn langzaam op weg naar het dichten van de digitale kloof en een nieuw hulpprogramma van de Federal Communications Commission (FCC) zou belangrijke informatie kunnen opleveren om die plannen in de toekomst vorm te geven. De registratie voor de Emergency Broadband Benefit opent op 12 mei, waardoor in aanmerking komende Amerikanen zich kunnen aanmelden voor kortingen die hen helpen toegang te krijgen tot internet die ze zich anders niet konden veroorloven. De informatie die we uit dit programma halen, kan ons helpen om beter in te spelen op de groeiende breedbandbehoeften van het land.

"Ik denk dat het op korte termijn een heel, heel belangrijk programma zal zijn", vertelde Rebecca Watts, een pleitbezorger voor internettoegang en regionaal vice-president van Western Governors University, aan Lifewire tijdens een telefoontje.

"Het zal heel belangrijk zijn om de resultaten te meten voor de mensen die deelnemen aan het programma vanuit een gezinsperspectief", vervolgde ze. “En dan is het heel belangrijk om de uitkomsten te bekijken vanuit het perspectief van de aanbieder en ook vanuit het perspectief van de overheid."

Het grotere plaatje

De digitale kloof is al jaren een groeiend probleem en het is een probleem dat de FCC maar langzaam heeft opgelost. Het afgelopen jaar is echter de behoefte aan meer betekenisvolle connectiviteit steeds duidelijker geworden. Dit begint met het bieden van meer betaalbare en stabiele internettoegang aan mensen.

"Het voorziet in een echt dringende behoefte voor degenen die het het meest nodig hebben. Dat is het krachtigste eraan. Het is zeer gericht op gezinnen die echt achterblijven omdat ze niet de toegang hebben die ze nodig hebben. Ik denk dat dat waarschijnlijk het belangrijkste is, "zei Watts.

Dit is niet de eerste keer dat we de overheid zien ingrijpen om gebruikers betere manieren te bieden om toegang tot internet te krijgen. Vorige maand heeft New York een wet aangenomen die internetserviceproviders (ISP's) verplicht om betaalbare abonnementen aan te bieden aan gezinnen met een laag inkomen. Nu de FCC toegang geeft tot dit hulpprogramma, kunnen we eindelijk meer vooruitgang gaan zien bij het dichten van de digitale kloof.

Maar de Emergency Broadband Benefit zal er niet voor altijd zijn. Daarom zegt Watts dat het belangrijk is dat de FCC en providers kennis nemen van alle nieuwe informatie die we ervan leren. Nu meer gezinnen toegang hebben tot breedband, mogelijk voor het eerst, kunnen we een beter idee krijgen van wat er nodig is om iedereen in het land te verbinden.

Toekomstige Proofing Families

Er zijn een aantal redenen waarom internettoegang een luxe is geworden en een steeds grotere behoefte is geworden, vooral in het afgelopen jaar. Zonder internettoegang hebben kinderen en zelfs volwassenen geen toegang tot belangrijke informatie die hen op verschillende manieren kan helpen.

Het zal heel belangrijk zijn om de resultaten te meten voor de mensen die deelnemen aan het programma vanuit een gezinsperspectief, Als regionale vice-president van Western Governors University is Watts een groot voorstander van toegang tot alle educatieve hulpmiddelen die mensen nodig hebben om zichzelf te verbeteren. En, zegt ze, internet is een van de belangrijkste hulpmiddelen van onze tijd.

"Toen ik mijn master afrondde, was er geen internet", legt Watts uit. "En ik bracht veel avonden en weekenden door in de universiteitsbibliotheek om onderzoek te doen."

Watts zegt dat informatie macht is, en open toegang hebben tot de informatie die je nodig hebt, kan transformerend zijn. Veel universiteiten bieden open toegang tot bibliotheken, internet en andere bronnen die studenten nodig hebben om de antwoorden te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Maar voor kinderen en kinderen die zich een weg banen door de kleuterschool en zelfs de middelbare school, is die informatie niet zo gemakkelijk toegankelijk.

Image
Image

Bibliotheken sluiten elke dag, sluiten hun deuren en sluiten cruciale toegang tot informatie af die uiteindelijk iemands leven zou kunnen veranderen, of op zijn minst nieuwe kansen zou kunnen bieden. Met internet zijn er geen sluitingstijden en hebben mensen toegang tot alles wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. De Emergency Broadband Benefit zal uiteindelijk veel mensen in staat stellen hetzelfde te doen.

"Het is een geweldige korte termijn en krachtig voordeel dat de federale overheid heeft ontwikkeld en ingezet," zei Watts. "Het zal heel belangrijk zijn om naar te kijken, zodat we meten hoe het werkt, wie het helpt, en die gegevens vervolgens gebruiken om ons te informeren over onze langetermijnplannen voor de toekomst."

Aanbevolen: