Bluetooth in- of uitschakelen met uw iPhone of iPad

Inhoudsopgave:

Bluetooth in- of uitschakelen met uw iPhone of iPad
Bluetooth in- of uitschakelen met uw iPhone of iPad
Anonim

Wat te weten

  • In Control Center, selecteer Bluetooth om het uit te schakelen tot de volgende dag.
  • Als u Bluetooth permanent wilt uitschakelen, gaat u naar Instellingen > Bluetooth, tikt u op een apparaat en verplaatst u de Bluetooth schakelen naar Uit.

In dit artikel worden twee manieren uitgelegd om Bluetooth in of uit te schakelen op iPhone of iPad met iOS 7 of hoger.

Bluetooth in- of uitschakelen met het bedieningspaneel

De Control Center-methode is een snelle oplossing omdat u niet naar de app Instellingen hoeft te zoeken. Met deze methode wordt Bluetooth echter pas de volgende dag om 05.00 uur lokale tijd uitgeschakeld.

Met deze methode werken Apple Watch, Apple Pencil, AirPlay-services en AirDrop-services, ook al gebruiken ze Bluetooth om te communiceren.

  1. Open Control Center op uw iOS-apparaat.

    Als je een iPhone X of nieuwer hebt, veeg je omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm. Veeg omhoog bij oudere iPhone-modellen. Veeg op iPads omlaag vanuit de rechterbovenhoek.

  2. Tik op het Bluetooth pictogram om Bluetooth uit te schakelen.
  3. Je ziet tot morgen een bericht dat Bluetooth wordt verbroken. Tik op het Bluetooth-pictogram om Bluetooth op elk gewenst moment weer in te schakelen.

    Image
    Image

Bluetooth voor onbepaalde tijd in- of uitschakelen

Misschien wilt u Bluetooth voor een langere periode uitschakelen. U hebt bijvoorbeeld Bluetooth-luidsprekers die u af en toe thuis met uw iPhone gebruikt, maar u hebt ze niet altijd nodig. Hier leest u hoe u Bluetooth voor onbepaalde tijd in- of uitschakelt.

  1. Start de Settings app en tik op Bluetooth.
  2. Als Bluetooth is ingeschakeld, zie je een lijst met apparaten die kunnen worden verbonden onder Mijn apparaten of Andere apparaten. Tik op een apparaat om het te verbinden.
  3. Tik op de schuifregelaar om Bluetooth uit te schakelen. Als je Bluetooth uitschakelt, zie je niet langer je beschikbare Bluetooth-apparaten.

    Image
    Image

Aanbevolen: