De 3 beste draagbare bandenpompen, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 3 beste draagbare bandenpompen, getest door Lifewire
De 3 beste draagbare bandenpompen, getest door Lifewire
Anonim

Er zijn maar weinig snellere manieren om een middag te verpesten dan een lekke band, vooral tijdens een roadtrip, en de beste draagbare bandenpompen kunnen levensreddend zijn (en u ook tijd besparen bij het wachten op triple-A of geld uw auto laten onderhouden). En draagbaarheid betekent niet een gebrek aan vermogen: sommige van de pompen op onze lijst kunnen zelfs grote commerciële banden oppompen.

Beste algemeen: Kensun AC/DC draagbare luchtpomp bandenpomp

Image
Image

Als u op zoek bent naar een draagbare bandenpomp die veelzijdig genoeg is om te werken met AC- en auto-DC-aansluitingen voor thuis, dan is de Kensun AC/DC draagbare luchtcompressor met snelle prestaties een geweldige optie. De Kensun van vijf pond heeft een automatische uitschakeling, die de zorgen over te veel opblazen zou moeten wegnemen (op het LCD-scherm kunt u een vooraf geselecteerd PSI-niveau bepalen). De meegeleverde LED-lamp kan een klein gebied richten en verlichten en zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens avondomstandigheden waar het gezichtsvermogen is verminderd. Als het gaat om draagbaarheid, is de handgreep van de Kensun een van de gemakkelijkste om te dragen en te vervoeren. De Kensun heeft een nominale waarde van maximaal 90 PSI en kan bijna elke auto of SUV op de weg, camper en andere opblaasboten aan, omdat hij wordt geleverd met drie verschillende connectortypes.

Beste voor vrachtwagens: Viair 88P draagbare compressor

Image
Image

De Viair 00088 880 draagbare luchtcompressor is geschikt voor alle soorten voertuigen, maar kan zelfs commerciële banden en 33-inch banden oppompen. Uitgerust met een netsnoer van 10 voet en een luchtslang van 16 voet, kan de Viair rechtstreeks worden aangesloten op een auto- of vrachtwagenbatterij voor stroom met de bevestigde krokodillenklemmen. De lange snoeren zorgen ervoor dat hij bijna overal kan komen op een vrachtwagen of SUV van normaal formaat en banden kan vullen tot maximaal 120 PSI. Het meten van PSI wordt gedaan met behulp van een analoge bandenmeter die nauwkeurig de druk meet binnen één PSI. Met een gewicht van 4,5 pond en afmetingen van 6,25 x 6,25 x 10,75 inch is de Viair een zeer draagbare optie die gemakkelijk kan worden opgeborgen in de achterkant van een auto, vrachtwagen of SUV.

Beste waarde: Jaco SmartPro digitale bandenpomp

Image
Image

De Jaco SmartPro draagbare bandeninflator bevat zijn eigen slimme druktechnologie en voegt automatische uitschakeling toe voor het instellen van een PSI-doelniveau en het vervolgens precies op dat niveau oppompen van de band. Een netsnoer van 3 meter lang en een luchtslang van 24 inch maken alle vier de banden van een auto, SUV of kleine vrachtwagen toegankelijk, aangezien de stroom wordt afgenomen van een aansluiting op een 12V-stopcontact. Het meten van de nauwkeurigheid van de inflatie tot één PSI is een ingebouwde digitale luchtmeter met achtergrondverlichting voor gebruik 's nachts en kan tot maximaal 100 PSI voor fietsbanden en tot 45 PSI voor autobanden meten. Er worden ook twee adapters meegeleverd voor gebruik met sportballen, luchtbedden en andere springkussens. Een helder LED-lampje dat ook als zaklamp kan dienen, kan ook rood knipperen en andere bestuurders op de weg waarschuwen voor een noodgeval.

Type adapter - Natuurlijk heb je misschien een draagbare bandenpomp nodig als je ergens in het midden van nergens bent gestrand - dat is het scenario waar we allemaal bang voor zijn. Maar hoe zit het als je dichter bij de bewoonde wereld bent? Hoewel veel modellen kunnen worden aangesloten op de 12V-adapter van een auto, kunt u bandenpompen kopen die ook op een gewone AC-adapter kunnen worden aangesloten. De veelzijdigheid kan handig zijn, afhankelijk van wanneer u denkt het apparaat nodig te hebben.

Maximale PSI - Als u een draagbare bandenpomp voor een grote vrachtwagen koopt, wilt u misschien een groter model bekijken dan wanneer uw voertuig een kleine sportwagen is of coupé. Voertuigen van verschillende afmetingen hebben verschillende ideale PSI's, afhankelijk van hoe zwaar ze zijn, dus u wilt er zeker van zijn dat u er een koopt die werkt met wat de aanbeveling ook is voor uw specifieke voertuig.

Automatische uitschakeling - Als u een draagbare bandenpomp gebruikt, is het wellicht het enige waar u aan denkt om uw band zo snel mogelijk met lucht te vullen. U moet er echter ook op letten dat u uw band niet te hard oppompt. Veel modellen worden automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste PSI is bereikt, zodat u niet hoeft na te denken over te veel lucht in uw band.

Aanbevolen: