De 6 beste lcd-tv/dvd-spelercombo's van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste lcd-tv/dvd-spelercombo's van 2022
De 6 beste lcd-tv/dvd-spelercombo's van 2022
Anonim

Geïntroduceerd iets meer dan twee decennia geleden, genieten velen nog steeds van dvd's. De meesten van ons hebben een verzameling dvd's, oud en nieuw, en kijken nog steeds regelmatig naar deze televisieprogramma's en films. Met alle technologieën die nu beschikbaar zijn voor tv's, dvd-spelers en andere thuisbioscoopapparatuur, is een combinatie van een tv/dvd-speler een van de handigste manieren om ze af te spelen.

Vanwege de grootte en het gewicht van de meeste gecombineerde eenheden, kun je ze in verschillende instellingen gebruiken. Een tv/dvd-speler kan worden gebruikt als een handig tweede scherm voor uw slaapkamer, een computermonitor op kantoor of entertainment in uw studentenkamer. Wat het doel ook is, een van deze panelen is een kosteneffectieve manier om uw filmcollectie relevant te houden.

Over relevantie gesproken, u zult blij zijn te horen dat fabrikanten van combinaties van tv/dvd-spelers relevant blijven met technologie. Veel apparaten hebben verschillende ingangen die streaming via services zoals Roku of Chromecast mogelijk maken.

We hebben de beste keuzes voor combinaties van lcd-tv's en dvd-spelers geanalyseerd. We hebben factoren onderzocht zoals resolutie, connectiviteitsopties, geluidskwaliteit, verversingsfrequenties, draagbaarheid, kijkhoeken en meer. Lees om erachter te komen welke combinatie van tv/dvd-speler het beste bij u past.

Beste algemeen: Supersonic SC-2412 24" 1080 LED breedbeeld HDTV

Image
Image

De Supersonic SC-2412 24 1080 LED breedbeeld HDTV biedt alles wat je nodig hebt in een combinatie van tv/dvd-spelers voor een betaalbare prijs. Hoewel Supersonic het apparaat in verschillende formaten maakt, biedt de 1920 x 1080-pixel, 24- inch-scherm is de grootste TV/DVD LED-combinatie en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Om de meeste functies te gebruiken, zult u genieten van de integratie van HDMI- en USB-ingangen om de mogelijkheden van de televisie te vergroten die verder gaan dan de dvd-speler. Kijkers kunnen profiteren van add-ons zoals Roku, Chromecast of Amazon's Firestick. Supersonic bevat ook een pc-ingang, waardoor de SC-2412 als computermonitor kan dienen.

Als Supersonic niet genoeg inputs aan de SC-2412 heeft toegevoegd, hebben ze de deal gesloten om de tv/dvd-eenheid SD-kaartklaar te maken. Met de SD-kaartingang kunt u plug-and-play genieten van uw favoriete muziek of foto's bekijken. U kunt standaard dvd's, cd's en cd-rw/rw-geformatteerde schijven in de dvd-speler met zijlader plaatsen. Helaas kan de SC-2412, net als de meeste andere tv/dvd-combinaties, geen Blu-ray-dvd afspelen.

Bij het kijken naar programma's of films op de SC-2412 is de geluidskwaliteit ongeëvenaard omdat de apparaten ruisonderdrukking en ruisonderdrukkingstechnologie hebben. Afgezien van geluidstechnologie heeft de SC-2412 een verversingssnelheid van 120 Hz, slaaptimer en meertalige ondersteuning. De combinatie van basis- en premiumfuncties helpt de SC-2412 te concurreren met de huidige toptelevisies.

Maat: 24 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 1080p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: 120Hz

Beste budget: Scepter E246BD

Image
Image

Een combinatie van een tv/dvd-speler van hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Sceptre's zijladende, energiezuinige E246BD 24-inch 1080p TV/DVD-combinatie is perfect voor prijsbewuste shoppers die niet willen beknibbelen op functies. De HDMI-ingang van de E246BD biedt bijvoorbeeld high-definition video en heldere audio.

Naast de HDMI-ingang bevatte Scepter ook Video Graphics Array (VGA), component- en composietingangen en een USB-poort. Met de USB-sleuf aan de achterkant kunnen kijkers diavoorstellingen bekijken of naar muziek luisteren via een draagbare flashdrive voor extra entertainmentwaarde. De combinatie van ingangen helpt een evenwicht te vinden tussen toekomstbestendige poorten en poorten die compatibel zijn met oudere apparatuur.

De E246BD kan eenvoudig worden bediend via een afstandsbediening die zowel tv- als dvd-functies combineert. Een van de meest opvallende dvd-functies is de terugroepfunctie. Bij het uitwerpen van een dvd hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u voor het laatst een film hebt gepauzeerd. Als zodanig is het gemakkelijk om tussen video's te wisselen zonder terug te spoelen of vooruit te spoelen.

Maat: 24 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 1080p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: Tot 60Hz

Beste voor draagbaarheid: Axess 24" 1080p LED HDTV

Image
Image

Of je nu op roadtrip gaat, gaat kamperen of gaat picknicken, je kunt de Axess 24” 1080p LED HDTV met je meenemen. De draagbaarheid van deze combinatie van tv/dvd-speler heeft geen invloed op de kwaliteit. De gestroomlijnde dvd/tv-combinatie die aan de zijkant kan worden geladen, heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verhouding van 16:9 voor uitstekend tv-kijken.

Het apparaat bevat ingebouwde analoge en digitale tuners, zodat u uw favoriete programma's niet hoeft te missen. De geïntegreerde HDMI-poort biedt connectiviteit met elk compatibel media-apparaat zoals Chromecast of Apple TV. Verrassend genoeg had Axess, om een draagbare tv/dvd-speler te zijn, geen Bluetooth- of wifi-mogelijkheden.

Voor onderweg is er een 12V autosnoeradapter beschikbaar om de Axess van stroom te voorzien. Of hij nu wordt opgeladen of niet, de ingebouwde AC3-decoder zorgt voor volledige compatibiliteit met Dolby-geluid. Waar je ook bent, met je Axess heb je theaterachtige geluidskwaliteit. Bovendien kunt u naar uw programma's of films luisteren via de koptelefoonaansluiting of pc-audioaansluiting.

De dvd-speler van Axess kan alle soorten dvd's afspelen, inclusief cd/r en cd/rw. De aansluitmogelijkheden van de tv/dvd-speler stoppen daar echter niet. Axess heeft een SD-kaartlezer en USB-poort. De extra ondersteuning voor SD-kaarten maakt het bekijken van afbeeldingen en foto's mogelijk, en de USB-poort biedt ondersteuning voor connectiviteitsopties van derden.

Maat: 24 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 1080p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: Niet gespecificeerd

Beste voor de slaapkamer van een kind: Supersonic SC-1912 1080p HDTV

Image
Image

Heb je iets simpels nodig voor de kinderkamer? De Supersonic SC-1912 1080p HDTV biedt de juiste balans tussen alle basics in een TV/DVD-speler combinatie. Je familiekamer-tv niet, maar de SC-1912 is prima voor de combinatie van prijs, grootte en alles-in-één-functionaliteit.

Voor ongeveer $ 140 heeft de 19-inch tv met een HD-scherm een ingebouwde dvd-speler die precies goed is voor zelfs de kleinste kleine ruimtes. Hoewel hij slechts 17,8 x 5,7 x 12,9 inch meet en 6,3 pond weegt, is de SC-1912 niet helemaal verstoken van extra's. De HDMI-ingang van het apparaat verbetert uw tv-kijken in termen van een helder en duidelijk beeld. Wat de geluidskwaliteit betreft, zorgen de technologieën voor ruisonderdrukking en ruisinterferentie ervoor dat het geluid van de tv overeenkomt met de videokwaliteit.

Supersonic bevatte twee plug-and-play-opties. De SC-1912 heeft met name een SD-kaartingang waarmee gebruikers elke SD-kaart van compatibel formaat kunnen aansluiten en afspelen om te genieten van muziek en foto's op het grote scherm. Evenzo is dezelfde functionaliteit beschikbaar via USB-ingang. Zodra uw kind de SC-1912 ontgroeit, kunt u hem gebruiken als monitor voor uw thuiskantoor. Het apparaat heeft een pc-ingang waardoor het een tv, dvd-speler en computermonitor in één is.

Maat: 19 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 720p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: 120Hz

Meest populair: RCA 32-inch tv met ingebouwde dvd-speler

Image
Image

RCA is al vele jaren een leider op de tv-markt vanwege het ontwerpen van kwaliteits-tv's tegen een betaalbare prijs. Hetzelfde geldt voor de 32-inch 720p 60Hz LED HDTV/DVD-spelercombinatie van het merk. De energiezuinige LED-technologie en de resolutie van 1366 x 768 zorgen voor een helder, verbluffend beeld, ongeacht waar u naar kijkt.

Bovendien verbetert de contrastverhouding van 3500:1 en de schermverversingssnelheid van 60 Hz alle beelden en garandeert het beeld zonder vervorming. Om nog meer van uw favoriete programma's en films te kunnen genieten, kan de combinatie van tv/dvd-spelers van RCA worden gemonteerd.

Je kunt dit apparaat op bijna alles aansluiten, omdat het verschillende gegarandeerde ingangen ondersteunt, zoals HDMI, pc-audio, hoofdtelefoons, VGA en meer. Als u besluit het apparaat niet te monteren, kunt u het als computermonitor gebruiken.

De 32-inch combo-eenheid meet 33,00 x 5,00 x 20,75 inch en weegt ongeveer 15 pond, dus het is niet een van de meest draagbare combo's voor tv/dvd-spelers. Je kunt dit apparaat scoren voor ongeveer $ 140, wat redelijk is gezien de gemiddelde specificaties.

Maat: 32 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 720p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: 60Hz

Beste nieuwe model: Westinghouse 32″ HD DVD Combo TV

Image
Image

Net als RCA is Westinghouse al tientallen jaren actief op de tv-markt. Westinghouse is een gerenommeerd merk dat altijd manieren vindt om zichzelf opnieuw uit te vinden, zoals te zien is bij de WD32HKB1001. De combinatie van 32-inch tv/dvd-speler heeft een resolutie van 720p en een verversingssnelheid van 60 Hz. De videokwaliteit en het digitale surroundgeluid worden toegeschreven aan de drie HDMI-ingangen van de tv.

Bovendien bieden twee 8W-hoofdkanaalluidsprekers ook geavanceerd geluid. Waar u ook van shows en films geniet, u zult geen problemen ondervinden, aangezien de WD32HKB1001 horizontale en verticale kijkhoeken van 178 graden heeft, waardoor u comfortabel vanuit bijna elke positie kunt kijken. U kunt de gestroomlijnde, compacte en lichtgewicht combinatie van tv/dvd-speler overal plaatsen, want hij weegt iets minder dan 9 pond.

Aansluiten op het apparaat is naadloos met de HDMI-, USB-, VGA- en digitale tv-turneropties. Zelfs als u van plan bent de combinatie tv/dvd-speler mee te nemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over verbinding met internet. Hoewel niet bij het apparaat geleverd, kunt u een 12V-omvormer gebruiken om verbinding te maken met 12V-stopcontacten.

Maat: 32 inch | Paneeltype: LED | Resolutie: 720p | HDR: Nee | Vernieuwingsfrequentie: 60Hz

Supersonic's SC-2412 (bekijk op Amazon) is de beste combinatie van tv/dvd-spelers op de markt. Het apparaat zit boordevol geweldige functies die het een veelzijdige set maken. De SC-2412 heeft met name verschillende ingangen, is klaar voor SD-kaarten en bevat technologie voor ruisonderdrukking en ruisonderdrukking. Hoewel de SC-2412 niet geschikt is voor Blu-ray, maken zijn geweldige beeldkwaliteit, geaccrediteerd door een scherp HD-scherm en eersteklas functies, het een uitstekende keuze.

Voor iedereen die met een beperkt budget winkelt, is de Scepter E246BD-SMQK (bekijken bij Amazon) een uitstekend alternatief. Het is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook energiezuinig, compatibel met nieuwe en oude apparatuur en bevat een afstandsbediening met tv- en dvd-functies. Als een toegevoegde bonus heeft de E246BD een terugroepfunctie waardoor het gemakkelijk is om op het goede spoor te blijven met films nadat ze uit de dvd-speler zijn uitgeworpen.

Over onze vertrouwde experts

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting, back-upsoftware en andere technologieën.

FAQ

    Is inbranden nog steeds een probleem met lcd-tv's?

    Hoewel inbranden veel minder een probleem is voor lcd-tv's in vergelijking met CRT of plasma, is geen enkele tv of monitor volledig immuun voor de effecten van inbranden. Dit gebeurt wanneer een statisch beeld te lang met een hoge helderheid op een scherm blijft staan. Gelukkig hebben de meeste moderne schermen ingebouwde tegenmaatregelen tegen inbranden, zoals schermbeveiligingen en het automatisch verlagen van hun helderheid wanneer ze niet actief zijn. De beste verdediging hiertegen is echter nog steeds de tv uit te zetten wanneer deze inactief wordt gelaten.

    Wat is de levensverwachting van een lcd-tv?

    Plasma-tv's hadden vroeger de beste levensverwachting met tv's, maar nu is de kroon overgedragen aan LED- en OLED-panelen die tot 100.000 uur meegaan voordat ze uiteindelijk de geest geven. Onnodig te zeggen dat u waarschijnlijk een nieuwe tv gaat kopen voordat uw lcd-tv het begeeft.

    Kun je een Roku, Chromecast of Fire Stick gebruiken met deze tv's?

    Ja, zolang uw geselecteerde model een HDMI-ingang en een internetverbinding thuis heeft, kunt u elk van deze apparaten gebruiken om uw tv aan te sluiten op online streamingdiensten.

Waar u op moet letten bij een combinatie van tv/dvd-speler

Resolutie

Videokwaliteit is vooral belangrijk, afhankelijk van de locatie van je tv/dvd-spelercombinatie. Als u van plan bent om het te gebruiken in een kinderkamer, logeerkamer of ergens anders waar de ruimte te beperkt is om een grote televisie te ondersteunen, is een resolutie van 720p voldoende. De lagere resolutie is ook gemakkelijker voor uw portemonnee. Als je een grotere tv wilt die je regelmatig in een grote media- of woonkamer zult gebruiken, wil je een apparaat met 1080p.

CD's afspelen

Misschien vind je het schokkend dat de meeste combinaties van tv/dvd-spelers geen cd's kunnen afspelen, ook al zijn ze origineel of gebrand. Als u muziek van cd's wilt afspelen, selecteert u een combinatie van een tv/dvd-speler die cd-r/cd-rw-schijven ondersteunt. Bij het vinden van een apparaat dat cd's kan afspelen, beta alt u mogelijk iets meer dan wanneer de combinatie van tv en dvd-speler geen cd's ondersteunt.

Blu-ray

Blu-ray-schijven hebben de kwaliteit en functionaliteit van gewone dvd's al lang overtroffen. Bijna 15 jaar nadat Blu-ray werd geïntroduceerd, kunnen de meeste combinaties van lcd-tv's/dvd-spelers nog steeds geen Blu-ray afspelen. Als je een uitgebreide bibliotheek met Blu-ray-films hebt, zoek dan naar een tv/Blu-ray-combinatie, anders kun je niet van je favoriete films genieten. Zorg ervoor dat u een apparaat kiest met een resolutie van 1080p om optimaal te profiteren van de Blu-ray-functionaliteit. Gelukkig kunnen de meeste TV/Blu-ray combo's ook zowel dvd's als cd's afspelen.

Aanbevolen: