De 6 beste 24 tot 29-inch led-/lcd-tv's van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste 24 tot 29-inch led-/lcd-tv's van 2022
De 6 beste 24 tot 29-inch led-/lcd-tv's van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: tweede plaats 720p: beste budget: tweede beste budget: beste tv/dvd-combinatie: beste 1080p:

Beste algemeen: Vizio D-Series 24-inch Smart TV

Image
Image

Als je op zoek bent naar een klein formaat tv voor je slaapzaal, appartement of slaapkamer, dan is het Vizio D24f-G1 24-inch model de beste keuze. Dit apparaat beschikt over slimme functionaliteit, zodat u uw favoriete streaming-apps kunt downloaden en op de hoogte kunt blijven van al uw favoriete programma's en de nieuwste films. Met het SmartCast-hubmenu staan al uw apps op één plek voor eenvoudiger browsen. De meegeleverde afstandsbediening heeft ook sneltoetsen voor Vudu, Netflix, Prime Video, Kumo, Hulu en iHeartRadio.

Chromecast is ingebouwd en de tv ondersteunt AirPlay 2-connectiviteit, zodat je rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet kunt streamen. U kunt ook uw Amazon Alexa- of Google Assistant-apparaten aansluiten voor handsfree spraakopdrachten. Deze tv bevat de WatchFree-app van Vizio, mogelijk gemaakt door PlutoTV, om je meer dan 150 gratis live en originele inhoudskanalen te geven voor meer streamingopties. Het full-array LED-paneel geeft je een helder en helder beeld met een resolutie van 1080p, zodat je nooit een detail of actie mist.

Runner-Up 720p: Continu.us 28-inch TV

Image
Image

De Continu.us 28-inch TV maakt gebruik van een full array LED-paneel om een resolutie van 720p te leveren. Met een verversingssnelheid van 60 Hz heb je altijd boterzachte actiescènes met veel details, zodat je nooit een beat hoeft te missen.

Deze tv heeft een volumebegrenzerfunctie waarmee je een volumelimiet kunt instellen zodat je anderen niet stoort. Het heeft ook een koptelefoonaansluiting aan de achterkant voor privé luisteren. Met drie HDMI-ingangen, een USB-poort, VGA-poort en RF-coax-ingang is het instellen van al uw media-apparaten, gameconsoles en thuisbioscoopapparatuur snel en eenvoudig. Het slanke, strakke design van deze tv zorgt ervoor dat hij naadloos in vrijwel elk interieur past. Continu.us ondersteunt deze tv met een garantie van één jaar en een in de VS gevestigde klantenservice om problemen op te lossen.

Beste budget: Westinghouse 24-inch TV

Image
Image

Het hebben van een kwaliteits-tv betekent niet dat je de bank moet breken om te krijgen wat je nodig hebt. De Westinghouse 24-inch tv is een solide klein formaat model met een prijs die past bij iedereen, behalve de absoluut krapste budgetten. Het beschikt over een full-array LED-paneel om een 720p HD-resolutie te produceren, dus of je nu tekenfilms kijkt met de kinderen of een hockeywedstrijd in de garage, je krijgt altijd een geweldig beeld. Als je hem wilt gebruiken in een speelkamer of slaapkamer voor kinderen, is hij gebouwd met een V-Chip voor uitgebreid ouderlijk toezicht om te voorkomen dat kleintjes toegang krijgen tot programma's die niet geschikt zijn voor hun leeftijd.

Hoewel het geen ingebouwde slimme functionaliteit heeft, heeft het wel een HDMI-ingang, zodat je een streamingapparaat zoals een Roku-, AppleTV- of FireTV-box kunt aansluiten om toegang te krijgen tot duizenden apps en shows. Met de ingebouwde tv-tuner kunt u via de ether lokale nieuwsuitzendingen en andere programma's bekijken voor meer manieren om uw favoriete programma's en films te bekijken. Er is een koptelefoonaansluiting aan de achterkant van de tv voor privé luisteren tijdens het kijken naar een film of het spelen van games, zodat je anderen niet stoort.

Runner-Up Beste Budget: RCA 24-inch TV

Image
Image

De RCA 24-inch TV is een andere goede keuze als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk, klein formaat model. Net als de LG maakt het gebruik van een full-array LED-paneel, maar het produceert een Full HD 1080p-resolutie en 16,7 miljoen kleuren voor een iets beter beeld. Het heeft ook een contrastverhouding van 1.000:1 voor een betere beeldscherpte en diepere zwarttinten om kleuren en details te laten opvallen. Het beschikt over een HDMI-ingang, USB-poort, VGA-ingang, component video-poort en een coax-ingang zodat u een streamingapparaat, dvd-speler of gameconsole kunt aansluiten.

Met de USB-poort kun je MP3-muziekbestanden en diavoorstellingen met afbeeldingen afspelen voor meer manieren om media te delen met vrienden en familie. Met de ingebouwde tv-tuner kunt u lokale zenders via de ether bekijken, zodat u op de hoogte blijft van lokale programma's. De achterkant van de tv heeft een koptelefoonaansluiting, zodat je naar je shows, films en games kunt luisteren zonder anderen te storen. Het beschikt ook over een slaaptimer met intervallen van 15 tot 120 minuten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de tv de hele dag of nacht in een lege kamer speelt.

Beste tv/dvd-combo: Axess TVD1804-24 24-inch tv/dvd-combo

Image
Image

Als je op zoek bent naar een combinatie van tv/dvd-speler voor je camper, keuken, garage of kinderspeelkamer, bekijk dan de Axcess TVD1804-24. Dit model heeft niet alleen een ingebouwde dvd-speler, maar ook een geïntegreerde externe soundbar voor een betere luisterervaring bij het kijken naar je favoriete programma's en films. Het wordt geleverd met een 12V-autoadapter, waardoor het perfect is voor gebruik in een camper of camper tijdens het reizen om kinderen bezig te houden.

Het beschikt over een SD-kaartsleuf en een USB-poort voor het afspelen van media van fotobestanden voor meer manieren om herinneringen te delen met familie en vrienden. Het heeft ook HDMI-poorten, een VGA-ingang, componentvideo en een RF-coax-ingang, zodat u snel en eenvoudig streaming-apparaten of gameconsoles kunt aansluiten. Het LED-paneel en het 24-inch scherm produceren een 720p HD-resolutie voor een helder, helder beeld, ongeacht wat je kijkt of speelt. Met de ingebouwde tv-tuner kunt u lokale zenders bekijken, zodat u op de hoogte blijft van het nieuws en andere programma's.

Beste 1080p: Pyle 23,6-inch led-tv

Image
Image

Het hebben van een klein formaat tv betekent niet dat je vastzit aan een lagere HD-resolutie. De Pyle 23,6 inch LED TV geeft je een Full HD 1080p resolutie en heeft een verversingssnelheid van 60Hz. Dit betekent dat of je nu naar sport, tekenfilms of de populairste blockbuster-films kijkt, je altijd vloeiende bewegingen en een helder, helder beeld hebt. Het is gebouwd met een V-Chip voor uitgebreid ouderlijk toezicht om te voorkomen dat kleintjes naar programma's en films kijken die niet bij hun leeftijd passen.

Je kunt ook ondertiteling instellen zodat het hele gezin en al je vrienden kunnen genieten van een filmavond. Met de sleeptimer weet je zeker dat je tv niet de hele dag of nacht voor een lege kamer speelt of slapende mensen. Het beschikt over een HDMI-ingang, USB-poort, VGA-ingang, component video en een RF coax-ingang. Hierdoor sluit je zonder poespas al je streaming apparaten, dvd-spelers en gameconsoles aan. Het wordt geleverd met een voetstuk, zodat u het op een tafel, bureau of speciaal entertainmentcentrum kunt plaatsen. Het heeft ook VESA-compatibele muurbevestigingsgaten voor meer plaatsingsopties.

Bottom Line

Taylor Clemons recenseert en schrijft al meer dan drie jaar over consumentenelektronica. Ze heeft ook gewerkt in e-commerce productbeheer en heeft uitgebreide ervaring met wat een tv een uitstekende keuze maakt voor home entertainment.

De ultieme koopgids voor 24-29 inch tv

Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, maar weinig ruimte hebt, is een klein scherm de beste keuze. Topmerken als LG en Vizio, maar ook kleinere fabrikanten als Westinghouse en RCA bieden volop mogelijkheden in de categorie 24-29 inch schermen. Dergelijke kleine televisies zijn een uitstekende optie voor slaapzalen en kleine appartementen, evenals secundaire tv's in slaapkamers, garages en kinderspeelkamers. Als u een kampeerliefhebber bent, kan een klein formaat tv zeer geschikt zijn voor uw camper of camper, zodat u films en sport kunt kijken met vrienden en familie, zelfs als u niet thuis bent. Niet alle kleinformaat televisies zijn echter gelijk gemaakt. Hoewel het moeilijk zal zijn om zo'n klein scherm te vinden dat een 4K UHD-resolutie biedt, zijn er genoeg die je geweldige 1080p full HD kunnen geven, terwijl andere alleen 720p standaard HD hebben. Dit komt omdat de ongelooflijke detaillering van 4K verloren zou gaan op een scherm onder de 30 inch; door zoveel pixels in zo'n kleine ruimte te proppen, kan het beeld er modderig uitzien, waardoor alle schone details die u van 4K-foto's krijgt, teniet worden gedaan.

Samen met lagere schermresoluties kom je ook kleinformaat televisies tegen die helemaal geen slimme functies hebben en nog steeds afhankelijk zijn van kabel-, satelliet- of over-air-uitzendsignalen of afspeelapparaten om let op wat dan ook. Dit is niet per se een slechte zaak, vooral als het bedoeld is als secundaire televisie of in een camper of camper wordt geplaatst; je zult geen wifi-signaal kunnen krijgen op een camping, of als je niet wilt dat kleintjes toegang hebben tot ongepaste inhoud, is het een goed idee om een "domme" tv voor hun speelkamer of slaapkamer te hebben. We zullen een aantal andere belangrijke factoren op een rijtje zetten waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een kleinformaat tv, zodat u kunt beslissen welke het beste bij u past.

Image
Image

Schermresolutie en audio

Zoals we hierboven vermeldden, bieden televisies kleiner dan 30 inch over het algemeen geen 4K UHD-resolutie. Veel merken bieden echter modellen in klein formaat met uitstekende 1080p Full HD voor een geweldige beeldkwaliteit terwijl u uw favoriete programma's streamt of een dvd opslaat. Aangezien streamingplatforms zoals Netflix, Hulu en Disney+ het grootste deel van hun inhoud in 1080p aanbieden, kun je optimaal profiteren van de resolutie en beeldkwaliteit van je televisie. De kleinste televisies gebruiken 720p standaard HD-resolutie omdat zelfs Full HD te veel pixels gebruikt voor tv's onder de 25 inch. Full HD-resolutie heeft twee keer zoveel pixels als een televisie die 720p gebruikt, wat betekent dat veel details die in zo'n klein scherm zijn verpakt, een beeld er modderig uit kunnen laten zien. Tv's met een lagere resolutie zijn een uitstekende optie voor klanten die traditionele uitzendmedia verkiezen boven streaming, aangezien veel kabel-, satelliet- en over-air-programma's geen afbeeldingen met een hoge resolutie gebruiken.

Samen met de beeldkwaliteit en schermresolutie variëren de audiokwaliteit en technologie sterk tussen kleinformaat televisies. Alle tv's hebben ingebouwde stereoluidsprekers, maar niet alle kleine modellen gebruiken ze op dezelfde manier. Hogere merken zoals LG, Samsung en Sony gebruiken vaak Dolby-audiotechnologie om u virtuele surround sound-opties te bieden, of gewoon meer rijke, volledige audio voor een meer filmische ervaring. Andere merken zoals TCL en Vizio hebben hoofdtelefoonaansluitingen of Bluetooth-ondersteuning voor headsets, zodat u privé naar uw favoriete muziek, programma's en films kunt luisteren zonder anderen te storen. Veel fabrikanten maken kleinformaat televisies met Bluetooth-connectiviteit. Hiermee kunt u draadloos externe audioapparatuur zoals soundbars aansluiten voor niet alleen betere audio, maar ook voor aangepaste thuisbioscoopconfiguraties. Hoewel kleinere televisies niet zoveel audio-instellingen hebben als hun grotere, duurdere tegenhangers, kun je nog steeds modellen vinden die genoeg opties hebben om aan je ruimte- en entertainmentbehoeften te voldoen.

Image
Image

Wandmontage en draagbaarheid

Nu je hebt besloten welke schermresolutie voor jou het beste werkt, is het nu tijd om te beslissen waar ter wereld je je nieuwe tv gaat plaatsen. Bijna alle televisies worden geleverd met bevestigbare voetsteunen of poten voor plaatsing op een tafel, plank of speciaal mediacentrum. Dit maakt het gemakkelijk om je tv bijna overal in huis, camper of camper te plaatsen. Als je echter weinig ruimte hebt en geen speciale tafel kunt gebruiken, kunnen veel televisies, ook die van klein formaat, op muurbeugels worden gemonteerd. Huidige tv's gebruiken montagebeugels en -gaten die zijn gecertificeerd door de Video Electronics Standards Association (VESA) die zorgen voor consistentie tussen tv- en beugelmodellen. Dit betekent dat je bijna elke beugel kunt gebruiken met bijna elke tv zonder speciale aanpassingen. Met wandmontage kunt u profiteren van lege muurruimte om uw televisie te plaatsen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een secundaire tv voor in uw keuken, maar geen ruimte op het aanrecht wilt opofferen, kunt u uw tv aan de muur naast of boven uw koelkast monteren, zodat u kookvideo's kunt volgen. of blijf op de hoogte van het nieuws tijdens het ontbijt of diner.

Wandmontage kan vooral van pas komen bij het kiezen van een tv voor je camper of camper. Aangezien deze ruimtes al zijn geconfigureerd om maximaal te profiteren van de binnenruimte, kan het moeilijk zijn om een tv op een standaard of poten te gebruiken. Maar er is vaak op zijn minst een stukje muur of kast waar je een klein formaat televisie op kunt monteren, zodat jij en je gezin kunnen genieten van shows en films tijdens het kamperen zonder dat je camper of camper vol zit. Sommige kleinformaat televisies zijn speciaal gebouwd om draagbaar te zijn. Ze zijn voorzien van handgrepen die het gemakkelijk maken om ze te verplaatsen of van een camper of camper naar een picknicktafel te dragen. Ze zijn ook ongelooflijk compact, zodat je ze in een kast of onder een stoel of bed kunt opbergen als ze niet worden gebruikt. Dit soort televisies is niet alleen geweldig voor op de camping, maar ook voor feestjes op de achterklep met vrienden, zodat je kunt genieten van je favoriete sportprogramma's en games, waar je ook bent.

Image
Image

Smart TV's vs "Domme" TV's

Smart-tv's zijn alomtegenwoordig geworden in home-entertainment, en niet zonder reden; ze geven je direct toegang tot tienduizenden shows, films en liedjes om te streamen en te genieten met familie en vrienden. Dit maakt het gemakkelijk om een film op te zetten of je favoriete programma's in te halen terwijl je in bed ligt of aan het koken bent. Een smart-tv is echter misschien niet de beste keuze voor ander gebruik. Als je op zoek bent naar een tv voor in de slaapkamer of speelkamer van je kind, kan het geven van een smart-tv hen toegang geven tot programma's en films die ongepast zijn. Veel streaming-apps hebben ingebouwd ouderlijk toezicht en modi voor alleen kinderen, maar deze kunnen gemakkelijk worden omzeild als je kind voldoende vastberaden is.

Je kunt nog steeds kleine televisies vinden die niet geschikt zijn voor internet, zodat je harde grenzen en regels kunt stellen voor wat je kinderen mogen kijken en wanneer. Een "domme" tv kan worden aangesloten op een dvd- of Blu-Ray-speler, zodat een kind alleen naar de leeftijd passende films kan kijken die u toestaat. Wat betreft het kijken naar gewone tv-programma's, u kunt een over-air antenne of kabel- of satellietbox aansluiten. Deze hebben nog steeds een kans voor uw kind om toegang te krijgen tot ongeschikte media, maar tv's zonder internetverbinding hebben vaak V-Chip ouderlijk toezicht. Dit analyseert de leeftijdsclassificatie van een show of film en blokkeert automatisch de weergave op basis van uw instellingen. V-chips zijn beveiligd met een wachtwoord, dus ze zijn moeilijker voor kinderen om rond te komen zolang je het wachtwoord buiten het bereik van kleintjes houdt.

Aanbevolen: