Corsair K63 Wireless Review: klein, maar krachtig

Inhoudsopgave:

Corsair K63 Wireless Review: klein, maar krachtig
Corsair K63 Wireless Review: klein, maar krachtig
Anonim

Bottom Line

De Corsair K63 Wireless is een robuust, tenkeyless toetsenbord met Cherry Mx Red-schakelaars en zowel bekabelde als draadloze verbindingsopties.

Corsair K63 draadloos mechanisch gamingtoetsenbord

Image
Image

We hebben de Corsair K63 Wireless gekocht zodat onze recensent hem op de proef kon stellen. Blijf lezen voor de volledige productreview.

Bureauruimte is voor veel mensen een beperkte en kostbare hulpbron, en elke ruimtebesparende maatregel die enkele centimeters kan vrijmaken, kan een groot verschil maken. De Corsair K63 Wireless bereikt dit door het numpad af te snijden dat kenmerkend is voor toetsenborden van volledige grootte, en hoewel die extra toetsen van pas kunnen komen, zijn ze voor veel mensen niet meer dan stofafscheiders.

Het is over het algemeen goed afgerond, hoewel een beetje aan de hoge kant, en de 2,4 GHz draadloze verbinding is niet de meest consistente. Over het algemeen is dit echter een aantrekkelijk toetsenbord voor iedereen die wat ruimte op zijn bureau wil besparen zonder concessies te doen aan de prestaties

Ontwerp: robuust en compact

De Corsair K63 Wireless is misschien klein, maar hij weegt in elk geval zwaarder dan veel grotere toetsenborden. Het gewicht is bevredigend, zorgt ervoor dat het erg stevig en duurzaam aanvoelt en zorgt ervoor dat het minder snel over uw bureau glijdt. Het betekent echter wel dat het je tas zwaarder zal maken als je van plan bent hem bij je te dragen.

Van de mechanische toetsen tot het stevige frame, dit toetsenbord voelt aan alsof het echt tegen een stootje kan.

Duurzaamheid en algehele bouwkwaliteit lijken echt top te zijn met de draadloze K63. Van de mechanische toetsen tot het stevige frame, dit toetsenbord voelt alsof het echt tegen een stootje kan. De getextureerde afneembare polssteun en spatiebalk accentueren deze robuuste esthetiek, die duidelijk meer is dan huiddiep.

Image
Image

Hoewel ik liever een volumewiel had gehad in plaats van knoppen, worden de speciale mediabedieningen hier zeer gewaardeerd, zoals op elk toetsenbord. Je krijgt ook een Windows-toetsvergrendelingsknop, wat een leuke functie is voor gamers en een schakelknop voor achtergrondverlichting.

Met uitklapbare poten kunt u de hoek van het toetsenbord aanpassen. Een optioneel accessoire dat het vermelden waard is, is het Corsair K63 Wireless Gaming Lapboard waarin het toetsenbord is ontworpen om te docken, en dat is voorzien van een uitgebreide muismat en een zachte polssteun. Deze combinatie maakt de K63 wireless tot een aantrekkelijke optie voor pc-gaming in de woonkamer.

Image
Image

Prestaties: snel, maar met verbindingsproblemen

De Corsair K63 biedt een snelle en vloeiende typervaring die opmerkelijk responsief en bevredigend is. Het beschikt over Cherry MX Red-toetsschakelaars die licht en responsief zijn, terwijl ze ook relatief stil zijn voor mechanische toetsen. De K63 Wireless is 100% anti-ghosting, met volledige key rollover om nauwkeurig opgenomen toetsaanslagen te garanderen.

Ik heb een probleem ondervonden waarbij de 2,4 GHz-verbinding soms weigerde zichzelf opnieuw tot stand te brengen nadat het toetsenbord uit de slaapstand was gehaald.

Wat betreft connectiviteit is het beeld niet zo rooskleurig. Tijdens het gebruik was de draadloze verbinding met het toetsenbord robuust, maar ik ondervond een probleem waarbij de 2,4 GHz-verbinding soms weigerde zichzelf te herstellen nadat het toetsenbord uit de slaapstand werd gehaald.

Image
Image

Elke keer dat ik terugkwam op mijn pc, moest ik de draadloze adapter resetten door hem los te koppelen en weer aan te sluiten. Gelukkig, als je dit probleem tegenkomt, ondersteunt de K63 ook Bluetooth en een bekabelde USB-verbinding. Een andere bonus is het voordeel van een uitstekende batterijduur, aangezien de K63 Wireless 15 uur continu kan worden gebruikt.

De Corsair K63 biedt een snelle en vloeiende typervaring die opmerkelijk responsief en bevredigend is.

Comfort: aan de hoge kant

De K63 is goed genoeg als het gaat om comfort, maar hij is een beetje lang naar mijn smaak en de polssteun is niet groot genoeg om te compenseren. Het is zeker geen slechte ervaring, maar de k63 is misschien niet voor iedereen de juiste ergonomische keuze.

Image
Image

Bottom Line

Hoewel de iCue-software van Corsair niet zo handig is in combinatie met een toetsenbord zoals de K63 wireless die geen aanpasbare RGB heeft, is de software goed ontworpen en kun je verschillende instellingen op het toetsenbord wijzigen. Je kunt de achtergrondverlichting verschillende animaties laten uitvoeren (hoewel ik het liever solide hield), en het kan worden gebruikt om aangepaste macro's in te stellen.

Prijs: goede prijs

Met een adviesprijs van $ 110 biedt de K63 Wireless een behoorlijke prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel het zeker niet goedkoop is, is de combinatie van robuuste bouwkwaliteit, draadloze mogelijkheden en mechanische sleutelschakelaars aantrekkelijk voor deze prijs.

Corsair K63 Wireless vs. Steelseries Apex 3

Als je het niet erg vindt om de draadloze verbinding en kleinere vormfactor van de Corsair K63 Wireless op te geven, is de Steelseries Apex 3 een uitstekend gamingtoetsenbord voor minder dan de helft van de prijs van de K63. De Apex 3 is IP32 waterbestendig en heeft prachtige achtergrondverlichting, en hoewel het technisch gezien gebruik maakt van membraantoetsen, voelen ze bijna net zo goed aan om op te typen als de mechanische schakelaars in de K63.

Een geweldig ruimtebesparend draadloos toetsenbord

De Corsair K63 Wireless v alt op door zijn robuuste bouwkwaliteit, mechanische toetsen en uitstekend ontwerp zonder toetsen. Hoewel het helaas last heeft van verbindingsproblemen, is het niettemin een geweldige optie om ruimte op je bureau te besparen en draadloos te gamen in de woonkamer.

Specs

  • Productnaam K63 Draadloos mechanisch gamingtoetsenbord
  • Product Merk Corsair
  • SKU CH-9145030-NA
  • Prijs $110.00
  • Releasedatum januari 2018
  • Gewicht 2,4 lbs.
  • Productafmetingen 14,4 x 6,75 x 1,6 inch.
  • Kleur Zwart/Blauw
  • Garantie 2 jaar
  • Verlichting Blauw
  • Sleutelschakelaars Cherry MX Red
  • Draadloos 2,4 GHz, Bluetooth

Aanbevolen: