Yamaha duwt de wereld van gamingaccessoires binnen

Yamaha duwt de wereld van gamingaccessoires binnen
Yamaha duwt de wereld van gamingaccessoires binnen
Anonim

Als je aan Yamaha denkt, denk je waarschijnlijk aan audioapparatuur voor thuis, muziekinstrumenten en zelfs jetski's, maar je denkt niet aan gamingaccessoires.

De Japanse techgigant wil die perceptie veranderen terwijl ze eindelijk de wijde wereld van gaming binnenstappen. Het bedrijf heeft zojuist een gamingheadset en een mixer aangekondigd, samen met een aantal handige software die bij elk apparaat past.

Image
Image

Als eerste, de ZG01-gamingmixer, de allereerste audiomixer van Yamaha die is ontworpen met gamers in het achterhoofd. Deze USB-toegankelijke mixer biedt volledige controle over gamegeluiden, voicechat en persoonlijke stemniveaus, naast verschillende vocale effecten, 3D-surroundgeluid en modi voor competitief gamen. Het maakt ook gemakkelijk verbinding met pc's, gameconsoles en smartphones.

De bedoeling hier is om audiobeheer te veranderen van een frustratie in een bron van vreugde, aangezien Yamaha zegt dat de mixer een "optimale combinatie van connectiviteit, controle en effecten biedt in een supergemakkelijk te gebruiken lay-out."

De bijbehorende gamingheadset, de YH-G01, maakt volledig gebruik van de functies van de mixer. Deze headset bevat zowel een condensatormicrofoon als een boommicrofoon, voor veelzijdigheid, met een lichte en draagbare vormfactor voor lange gamesessies.

Image
Image

Beide gadgets kunnen worden geïntegreerd met Yamaha's nieuwe ZG-controllersoftware, waardoor meer maatwerk mogelijk is. Met deze software kun je persoonlijke audioprofielen instellen voor zowel de mixer als de headset en alle verschillende effecten aanpassen om echt unieke vocale geluiden te creëren.

De ZG-lijn is vandaag rechtstreeks verkrijgbaar bij Yamaha. Elk item kan afzonderlijk worden gekocht, maar een combopakket bespaart u ongeveer $ 50.

Aanbevolen: