Hoe nieuwe wetten meer goedkope internetopties kunnen opleveren

Inhoudsopgave:

Hoe nieuwe wetten meer goedkope internetopties kunnen opleveren
Hoe nieuwe wetten meer goedkope internetopties kunnen opleveren
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • New York zal nu van ISP's eisen dat ze de kosten van breedband voor gezinnen met lage inkomens beperken.
  • De nieuwe breedbandwetten zullen miljoenen gezinnen toegang geven tot internet tegen meer betaalbare tarieven dan wat ISP's eerder boden.
  • Experts zijn van mening dat soortgelijke wetten kunnen worden gebruikt om de uitbreiding van goedkoop internet ook in andere staten te stimuleren.
Image
Image

Experts zeggen dat breedbandwetten de volgende stap kunnen zijn om ervoor te zorgen dat iedereen betaalbare toegang tot internet heeft.

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, heeft een wetsvoorstel ondertekend dat internetserviceproviders (ISP's) verplicht om meer betaalbare internetopties aan te bieden aan gezinnen met een laag inkomen in de hele staat. Met de nieuwe rekening kunnen gezinnen in moeilijkheden de digitale toegang krijgen die ze nodig hebben voor slechts $ 15 per maand. Indien succesvol, denken experts dat deze drang naar beter, goedkoop internet ertoe kan leiden dat andere staten dit voorbeeld volgen.

"Ik denk dat beleidsmakers nauwlettend zullen toezien [om te zien of] dit voordelen oplevert voor mensen. Ik denk dat andere beleidsmakers dat heel serieus nemen en evalueren of het zinvol kan zijn voor hun entiteit, of het nu het is een stad, een staat of een provincie, "vertelde Rececca Watts, een regionale vice-president van de Western Governors University, aan Lifewire tijdens een telefoontje.

Stapstenen

Watts, die zich zeer uitgesproken heeft uitgesproken over de noodzaak om de digitale kloof te dichten, hoopt dat deze stap van New York andere staten en organisaties zal aanmoedigen hetzelfde te doen. Ze zegt dat sommige andere gemeenten al op zoek zijn naar manieren om internettoegang te behandelen als een noodzakelijke nutsvoorziening, zoals water of elektriciteit.

"Ik denk dat het inschakelen van de deelstaatregering, het betrekken van de federale overheid - de gemeentelijke overheid - volgens mij allemaal heel belangrijk is omdat elk van die overheidsniveaus verschillende verantwoordelijkheden en middelen tot hun beschikking heeft," zei Watts.

De pandemie heeft het echt versneld, maar de behoefte was er al.

Andere groepen dringen ook aan op goedkope internetopties. Eerder dit jaar kondigde Verizon Fios Forward aan, een meer betaalbare internetoptie voor degenen die in aanmerking komen voor Lifeline, een hulpprogramma van de overheid dat is ontworpen om klanten met een laag inkomen te helpen gemakkelijker verbinding te maken. De FCC is ook begonnen rechtstreeks contact te zoeken met de gemeenschap om ervoor te zorgen dat betrouwbare breedband op zoveel mogelijk plaatsen wordt aangeboden.

Samen verbinden

De reden dat deze push zo belangrijk is, vooral nu, is omdat ze zo velen kunnen treffen. Of je nu een volwassene bent die moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen of een student die toegang probeert te krijgen tot de lessen die je nodig hebt om je lessen te voltooien, internettoegang moet betaalbaar zijn.

Als het op onderwijs aankomt, gelooft Watts dat betaalbare internettoegang een noodzaak is, vooral na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

"De pandemie heeft het echt versneld, maar de behoefte was er al", zei ze. "Scholen gaven op afstand les, maar alleen als je toegang had tot de [online lessen]."

Image
Image

Aangezien scholen onderwijs op afstand blijven aanbieden, is het belangrijk dat leerlingen toegang hebben tot de tools die ze nodig hebben om hun lessen te voltooien en hun opleiding voort te zetten. Bovendien vertrouwen mensen van alle leeftijden op internet voor talloze toepassingen, waaronder het leren van nieuwe vaardigheden.

Het internet heeft deuren geopend voor mensen die voorheen niet beschikbaar waren. Volwassenen die voorheen lange dagen maakten, konden geen lessen of andere op leren gebaseerde evenementen bijwonen. Nu, met asynchroon online leren, zoals het soort dat wordt aangeboden door de Western Governors University, hebben mensen meer manieren om aanvullende vaardigheden te leren.

Ik denk dat beleidsmakers goed in de gaten zullen houden [om te zien of] dit voordelen oplevert voor mensen.

Als je beperkt wie toegang heeft tot internet, sluit je die deuren en sluit je mensen af van de tools die ze nodig hebben om een beter leven voor zichzelf te creëren.

"We bevinden ons in een informatie-economie. Informatie is een aanjager van carrières. Het is een aanjager van de industrie. Dus als mensen geen toegang hebben tot informatie omdat ze er simpelweg niet bij kunnen, is dat niet het geval' Het beïnvloedt niet alleen dat individu, of dat huishouden, of zelfs die gemeenschap. Het beïnvloedt hele staten, regio's en zelfs naties, "zei Watts.

Aanbevolen: