Hoe rapen te krijgen in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe rapen te krijgen in Animal Crossing
Hoe rapen te krijgen in Animal Crossing
Anonim

Rapen zijn een uniek item in Animal Crossing: New Horizons, omdat ze je snel een hoop van Animal Crossing's primaire vorm van valuta, bellen, kunnen opleveren. Ze kunnen echter ook een riskante investering zijn en kunnen ertoe leiden dat u klokken verliest als u ze niet op het juiste moment verkoopt.

Leer hoe je de "stalkmarkt" speelt en rijk wordt met rapen.

Waar te koop rapen in Animal Crossing

Spelers kunnen alleen rapen kopen van Daisy Mae, een verkoper die elke zondag van 04:00 uur tot 12:00 uur je eiland bezoekt. Volg deze stappen om rapen van haar te kopen:

  1. Zoek Daisy Mae. Ze dwa alt rond op je eiland, maar is gemakkelijk te herkennen dankzij de rapen op haar hoofd.
  2. Spreek met Daisy. Ze zal je vragen of je rapen wilt kopen en je de aankoopprijs vertellen.

    Image
    Image

    Rapen prijzen variëren tussen 90-110 klokken. Over het algemeen wilt u grotere hoeveelheden kopen wanneer de prijs lager is om uw rendement te maximaliseren.

  3. Selecteer Ik zal wat kopen. Daisy verkoopt rapen in stapels van 10. Je kunt er maar zoveel kopen als je kunt dragen, maar je kunt terugkomen voor meer als je ruimte vrijmaakt in je inventaris.

    Image
    Image
  4. Vul in hoeveel rapen je wilt kopen. Je hebt de keuze om handmatig een nummer in te voeren of Buy the Max te selecteren om zoveel rapen te kopen als je je kunt veroorloven/dragen (wat het eerst komt).

    Image
    Image
  5. Bevestig de aankoop door Ja, ik koop ze te selecteren.

    Image
    Image

Aangezien Animal Crossing in re altime plaatsvindt, moet je wachten op een echte zondag voordat je rapen kunt kopen. Je kunt de klok van je Nintendo Switch-systeem echter instellen op "tijdreizen" naar een andere datum om de wachttijd over te slaan.

Dat gezegd hebbende, tijdreizen wordt over het algemeen afgekeurd in de Animal Crossing-gemeenschap omdat het het relaxte tempo van de game ondermijnt. Je kunt ook eilandevenementen verknoeien vanwege de autosave-structuur van Animal Crossing, dus het is het beste om geduldig te zijn en tijdreizen te vermijden als je kunt.

Hoe bewaar je rapen

In tegenstelling tot andere items in het spel, kun je geen rapen in je huisopslag plaatsen. Als je veel rapen van Daisy hebt gekocht, zou je inventaris waarschijnlijk overbelast zijn. Gelukkig kun je rapen nog steeds in huis bewaren door ze gewoon op de grond te laten vallen. Op deze manier nemen ze geen waardevolle ruimte in beslag in je inventaris en kun je ze terughalen wanneer je klaar bent om te verkopen.

Image
Image

Hoe rapen te verkopen

Nu je rapen in je inventaris hebt, is het tijd om te verkopen. Helaas kun je op zondag geen rapen aan Nook's Cranny verkopen, wat betekent dat je tussen maandag en zaterdag moet wachten om ze te verkopen (als je ongeduldig bent, kun je ook de bovenstaande tijdreismethode gebruiken om door te gaan naar maandag).

Image
Image

Nook's Cranny biedt elke dag een andere prijs voor rapen, en de waarde kan dramatisch fluctueren. Prijzen kunnen zo laag zijn als 15 klokken of zo hoog als 990 klokken in zeldzame gevallen, dat is waar het concept van het spelen van de stalkmarkt om de hoek komt kijken. Controleer elke dag de raapprijs en probeer te verkopen voor meer dan je hebt betaald. Je hebt ook maar een beperkte tijd om dit te doen, omdat rapen een week na aankoop rotten en al hun waarde verliezen.

Hoe rapen te verkopen op het eiland van een vriend

Als je bijna aan het einde van de week komt en geen redelijke verkoopprijs op je eiland hebt gevonden, kun je het eiland van een andere speler bezoeken om je rapen te verkopen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door met je vrienden te overleggen of ze betere prijzen hebben. Als Nook's Cranny bijvoorbeeld 50 klokken per raap biedt op jouw eiland en 500 klokken op die van je vriend, moet je naar hun eiland reizen en je winst maximaliseren!

Om naar het eiland van een vriend te reizen:

  1. Laat je vriend een Dodo Code genereren zodat je hun eiland kunt bezoeken.
  2. Pak je rapen en ga naar Dodo Airlines onderaan de kaart.

    Image
    Image
  3. Praat met Orville en selecteer Ik wil vliegen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Ik wil iemand bezoeken.

    Image
    Image
  5. Selecteer Via Online Play.

    Image
    Image
  6. Selecteer Zoeken via Dodo Code en voer de 5-cijferige Dodo Code. van uw vriend in

    Image
    Image

    Je vriend kan er ook voor kiezen om zijn poort te openen voor online vrienden. Als hun poort open is, hoeft u geen Dodo-code. in te voeren

Hoe rapen op andere eilanden te verkopen

Als een vriend bezoeken geen optie is, moet je online een ander eiland zoeken. Gelukkig hebben Animal Crossing-spelers een actieve en gastvrije gemeenschap opgebouwd rond rapen, dus het is gemakkelijk om een andere speler te vinden die je naar hun eiland wil laten komen.

De beste manier om dit te doen is via Turnip Exchange, een website waar spelers hun eilanden en raapprijzen posten. Je kunt door de beschikbare eilanden bladeren totdat je er een vindt met een prijs die je leuk vindt. Spelers zullen je in hun berichten laten weten welke regels je moet volgen, maar maak je geen zorgen: je hoeft nooit rechtstreeks met de eigenaar van het eiland te communiceren.

  1. Zoek een wachtrij waaraan je wilt deelnemen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Deelnemen aan deze wachtrij.

    Image
    Image
  3. Typ je in-game naam. Deze vind je in je Animal Crossing Passport.

    Image
    Image
  4. Als het jouw beurt is om te bezoeken, kun je de Dodo-code van de eigenaar bekijken.

    Image
    Image
  5. Voer de Dodo Code in op de luchthaven in de game en reis naar het eiland van de speler.

Veel spelers op Turnip Exchange zullen iets vragen in ruil voor het gebruik van hun eilanden, zoals bellen, Nook Miles-tickets of specifieke items. Als u geen vergoedingen wilt betalen, kunt u deze uitfilteren door Nee te selecteren onder Fees bovenaan de pagina.

Aanbevolen: