Hoe logstakes te krijgen in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe logstakes te krijgen in Animal Crossing
Hoe logstakes te krijgen in Animal Crossing
Anonim

Log stakes zijn een alomtegenwoordig item in Animal Crossing: New Horizons, maar je zult geen log stakes vinden die rond je eiland liggen. Je moet er echter naar op zoek gaan, want log stakes zijn bewerkbaar.

Je krijgt automatisch het doe-het-zelf-recept voor houtstaken, dus tegen de tijd dat je klaar bent om de eerste brug op je eiland te bouwen, hoef je alleen maar je houtstaken op een werkbank of binnen Resident Services.

Hoe maak je houtstapels in Animal Crossing

Om houtstaken te maken, heb je drie stukken normaal hout nodig. Je hebt waarschijnlijk al wat hout in je inventaris, maar als je geen hout meer hebt, sla dan een paar keer tegen een boom met een dunne bijl, en je bent klaar om te beginnen met knutselen.

  1. Nadat je ten minste drie normale stukken hout hebt verzameld, ga je naar een werkbank. Als je er geen thuis hebt opgesteld, kun je de bank gebruiken bij Resident Services.
  2. Navigeer in het werkbankbewerkingsmenu naar het tabblad Housewares en selecteer Log stakes.
  3. Houtstokken hebben drie houtsoorten nodig om te bewerken, en als je het hout hebt, druk dan zo vaak als je nodig hebt op de Craft it!-knop om zoveel stammen te maken als nodig is.

    Image
    Image

Hoe logstakes te gebruiken in Animal Crossing

Als je eenmaal de kunst van het verwerven van log stakes onder de knie hebt, wat kun je er dan mee doen? Niet veel, maar waar je ze vooral voor gebruikt is belangrijk: je eerste brug bouwen.

  • Een brug bouwen met houten palen: naarmate je verder komt, zal Tom Nook je uiteindelijk bellen om te praten over het bouwen van nog drie huizen op je eiland. Om toegang te krijgen tot de rest van je eiland waar ruimte is om nieuwe huizen te bouwen, moet je je eerste brug maken. Tom zal je hiervoor een bruggenbouwpakket geven, waarvoor je vier houten palen, vier klei en vier stenen nodig hebt.
  • Meer bruggen bouwen in de toekomst: nadat je je bruggenbouwpakket hebt voltooid en een paar projecten voor Tom Nook hebt gedaan, zal je Resident Services-tent uiteindelijk worden gerenoveerd en veranderen in een Resident Services-gebouw. Op dit punt kun je met Tom Nook praten over het bouwen van infrastructuur, zoals bruggen, op je eiland. Meer bruggen dan je eerste brug heb je niet nodig, maar kost wel klokken.
  • Je eiland verfraaien met houtstaken: Naast je brugconstructie is het andere primaire gebruik voor houtstaken decoratie. Eenmaal gemaakt, kun je ze rond je eiland plaatsen. Zodra je de mogelijkheid hebt ontgrendeld om doe-het-zelf-items aan te passen, kunnen logstakes worden aangepast om in verschillende varianten te komen die verder gaan dan de standaard Dark Wood-look, zoals Orange Wood, White Wood en White Birch.

Aanbevolen: