Hoe hardhout te krijgen in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe hardhout te krijgen in Animal Crossing
Hoe hardhout te krijgen in Animal Crossing
Anonim

Hardwood is een van de belangrijkste bronnen die je verzamelt in Animal Crossing: New Horizons, omdat je het zult gebruiken om alles te maken, van nieuwe gereedschappen tot meubels voor je huis. Voordat je echter hardhout of andere houtsoorten kunt gaan verzamelen in deze Nintendo Switch-game, moet je een betrouwbare bijl maken.

Hoe maak je een bijl in Animal Crossing

Heel vroeg in New Horizons geeft Tom Nook je een doe-het-zelf-recept voor een dunne bijl. Je hebt één steen en vijf boomtakken nodig om het te maken, maar deze items zijn gemakkelijk te vinden. Stenen zijn snel te vinden door met een schop op een van de grote rotsen te slaan die verspreid over je eiland liggen, terwijl takken uit de bomen vallen als je ze schudt.

Image
Image

Zodra je de materialen hebt verzameld en je dunne bijl aan een knutseltafel hebt gemonteerd, ben je klaar om wat hout te hakken.

Hardhout hakken in Animal Crossing

Hardhout is het donkerste gekleurde hout en wordt het best verkregen door bomen te hakken. Hoewel hardhoutbomen zoals ceder en eiken een iets grotere kans hebben om hardhout te laten vallen, kan het worden verkregen van gewone bomen, fruitbomen en zelfs palmbomen. Het enige type dat geen hardhout laat vallen, zijn bamboeplanten.

Volg deze stappen om hardhout te krijgen:

  1. Rust je bijl uit.

    Image
    Image
  2. Loop naar een boom en druk op de A-knop om je bijl te zwaaien.

    Image
    Image

    Als je drie keer een boom raakt met een gewone bijl, wordt deze omgehakt, wat betekent dat je niet meer naar die boom terug kunt gaan voor meer hout. Gebruik in plaats daarvan een dunne of stenen bijl om bomen te behouden en het hout te laten stromen.

  3. Pak het gekloofde hardhout op door op de Y-knop te drukken.

    Image
    Image

    Elke boom op je eiland zal elke dag maximaal drie stukken hout laten vallen, dus hoe meer bomen je plant, hoe meer hout je kunt verzamelen.

Hoe hout en naaldhout te krijgen

Gebruik dezelfde methode als hierboven om hout en naaldhout te krijgen. Je kunt ze op kleur onderscheiden, want hout heeft een bruine bast en zachthout is veel lichter dan hout of hardhout.

Image
Image

Hout hakken op andere eilanden

Als je geen hout meer hebt om te hakken op je eigen eiland, kun je naar een willekeurig gegenereerd eiland reizen om meer te oogsten.

Dit is wat je moet doen:

  1. Verkrijg een Nook Miles Ticket. U kunt er een kopen bij de Nook Stop bij Resident Services voor 2, 000 Nook Miles.

    Image
    Image
  2. Neem het ticket naar de luchthaven (Dodo Airlines), gelegen aan de zuidkant van je eiland.

    Image
    Image

    Dodo Airlines is ook waar je toegang krijgt tot de multiplayer-functies van Animal Crossing: New Horizons. Je kunt andere spelers lokaal en via internet uitnodigen om je eiland te bezoeken of naar het eiland van een vriend te reizen. Als een vriend je een beste vriend maakt, kun je zelfs bomen op hun eiland kappen … maar vraag het eerst vriendelijk!

  3. Praat met Orville bij de receptie.

    Image
    Image
  4. Selecteer Ik wil vliegen uit de opties.

    Image
    Image
  5. Selecteer Gebruik Nook Miles Ticket.

    Image
    Image

Helaas is het type eiland waar je naartoe wordt gebracht willekeurig, dus er is een kans dat het geen bomen heeft. Als dit gebeurt, moet je terugkeren naar je eiland en het bovenstaande proces herhalen totdat je op een eiland landt met de bomen die je zoekt.

Hoe bamboe te krijgen

Elke boom behalve bamboeplanten zal hout, hardhout en zachthout produceren. In plaats daarvan zullen bamboeplanten twee bronnen produceren: bamboestukken en jonge lentebamboe. Bamboe is echter niet inheems op jouw eiland, dus je moet naar een willekeurig eiland reizen om het te vinden.

Zodra je bamboeplanten hebt ontdekt, moet je ze overplanten naar je eigen eiland door de plant op te graven of hun fruit te oogsten (bamboescheuten). Je kunt deze meenemen naar je eiland en ze planten om een terugkerende stroom bamboebronnen te krijgen.

Image
Image

Wat te doen met hout in Animal Crossing

Hout wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van een verscheidenheid aan meubels en is ook een belangrijk onderdeel van veel gereedschappen:

  • Flimsy Shovel (5 hardhout)
  • Kleine gieter (5 naaldhout)
  • Stenen bijl (1 dunne bijl, 3 hout)
  • Axe (1 dunne bijl, 3 hout, 1 ijzeren klomp)
  • Slingshot (5 hardhout)
  • Vaulting Pole (5 naaldhout)
  • Ladder (4 hout, 4 hardhout, 4 zachthout)

Je kunt ook alle 3 de houtsoorten verkopen aan Timmy en Tommy bij Nook's Cranny voor 60 bellen elk. Bamboebronnen brengen een veel hogere prijs op: 80 bellen voor een stuk bamboe, 200 bellen voor jonge lentebamboe en 250 bellen voor bamboescheuten.

Aanbevolen: