Hoe een wanhopige FCC u beter internet kan bezorgen

Inhoudsopgave:

Hoe een wanhopige FCC u beter internet kan bezorgen
Hoe een wanhopige FCC u beter internet kan bezorgen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De FCC dringt er nu op aan dat gebruikers hun internet downloaden en testen met behulp van de officiële app voor internetsnelheidstest.
  • Experts zeggen dat de recente pogingen om internetdekkingsgegevens te verkrijgen een schot in het duister zijn, maar schonere informatie zouden kunnen opleveren dan ISP-rapportage.
  • Sommige experts zijn van mening dat de FCC nu aandringt op interactie met de consument vanwege eerdere problemen met ISP's die hun dekkingsnummers opblazen.
Image
Image

Experts zeggen dat de recente pogingen van de FCC om internetdekkingsgegevens te crowdsourcen een wanhoopsdaad is in haar strijd om de breedbandkloof te dichten.

De Federal Communications Commission is onlangs begonnen gebruikers aan te sporen informatie te verstrekken over hun internetgegevenssnelheden, en gaat zelfs zo ver dat ze een app uitbrengt die je kunt gebruiken om je internetverbinding thuis te meten.

Veel van deze stap, zeggen experts, wordt gevoed door de wanhopige pogingen van de FCC om meer open en transparante informatie te verstrekken over de huidige breedbandprestaties in de Verenigde Staten.

"De FCC heeft zijn toevlucht genomen tot crowdsourcing van breedbandsnelheidsgegevens uit volledige wanhoop", vertelde Tom Paton, oprichter van BroadbandSavvy, in een e-mail aan Lifewire.

"Zonder een ingrijpende herziening van de regelgeving kunnen ze niet controleren welke snelheden beschikbaar zijn op elk adres in Amerika, waardoor ze minder goed in staat zijn mensen te helpen die vastzitten aan traag internet."

Fout en inflatie

Al jaren vertrouwt de FCC op internetserviceproviders (ISP's) om informatie te verstrekken over de bandbreedte van het land. Er zijn echter enkele problemen met deze methode.

Image
Image

"Er is geen wet die specificeert dat deze metingen moeten worden gedaan met behulp van een bepaalde methode. ISP's hoeven niet te rapporteren over hoe ze daadwerkelijk breedbandsnelheden meten, en de FCC controleert de gegevens niet - het kost in feite ISP's op hun woord." Paton uitgelegd.

Het probleem om ISP's op hun woord te geloven? Velen van hen hebben hun dekkingsnummer opgeblazen om het te laten lijken alsof ze betere snelheden bieden aan buurten dan ze in werkelijkheid doen. In plaats van de metingen duidelijker op te splitsen, baseerden ISP's hun rapporten voorheen op postcode.

Dit betekende dat de ISP's hele buurten konden nemen en hun connectiviteit konden meten op basis van de beste verbinding in het gebied, zelfs als het maar naar één huis ging.

Misschien was een van de meest prominente voorbeelden van de inflatie die ISP's hebben gebruikt om hun dekking te vergroten, toen BarrierFree massaal onjuiste gegevens aan de FCC verstrekte en beweerde breedbanddiensten te hebben geleverd aan meer dan 62 miljoen gebruikers.

ISP's hoeven niet te rapporteren over hoe ze daadwerkelijk breedbandsnelheden meten, en de FCC controleert de gegevens niet.

De opgeblazen cijfers werden door de ISP als een fout bestempeld, maar zonder echt auditproces hebben gegevens zoals deze het potentieel om door te glippen en in officiële rapporten terecht te komen.

Paton zegt dat hoewel soortgelijke beschuldigingen zijn geuit tegen enkele van de grotere ISP's in het land, dit een van de meest flagrante gevallen was.

De belangrijkste manier waarop ISP's breedbanddekking meten, is in 2019 bijgewerkt, maar andere problemen met het meetsysteem komen van ISP's die de FCC dwingen om langzamere gegevenssnelheden weg te laten tijdens rapporten.

En Paton beweert dat het nieuwe systeem ISP's nog steeds in staat stelt dekkingsinformatie op te blazen door zich te concentreren op hun geadverteerde maximale snelheden, ondanks dat de gemiddelde snelheden vaak veel lager zijn.

Een schot in het donker?

Met zoveel aandacht voor het dichten van de breedbandkloof, is het logisch dat de FCC andere methoden onderzoekt om de benodigde gegevens te verzamelen. Helaas zegt Paton dat deze gegevens nog steeds onderhevig zijn aan enkele inconsistenties.

"Het maken van de FCC-snelheidstest-app is een schot in het duister, omdat de gegevens die het rapporteert aan de FCC kunnen worden beïnvloed door een aantal factoren die van invloed zijn op de internetsnelheid van een persoon op het moment dat ze de test uitvoeren, " vertelde hij ons.

Image
Image

Er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden bij het testen van uw internetsnelheden. Gebruik je wifi of bedraad? Is de verbinding met uw buurt overbelast door anderen die proberen toegang te krijgen tot internet terwijl u dat wel bent?

Als je tijdens de daluren test, zou je de FCC een hogere dan normale snelheid kunnen geven, wat kan leiden tot verdere scheve resultaten.

Omdat er zoveel factoren zijn die uw internetsnelheid beïnvloeden, gelooft Paton dat de FCC de gegevens op de een of andere manier moet opschonen voordat deze kunnen worden gebruikt om de breedbanddekking goed te meten. Toch zou het duidelijkere informatie moeten bieden dan te vertrouwen op ISP's die hun eigen nummers inleveren.

Aanbevolen: