GroupWatch: een Disney Plus Watch-feestje geven

Inhoudsopgave:

GroupWatch: een Disney Plus Watch-feestje geven
GroupWatch: een Disney Plus Watch-feestje geven
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Om een uitnodigingslink te genereren, logt u in op Disney Plus, selecteert u een film of tv-programma > GroupWatch icon > plusteken > Kopieer link.
  • Om deel te nemen aan een kijkfeestje, moet je een Disney+ account hebben.
  • Maximaal 7 personen, inclusief de gastheer, kunnen deelnemen aan een GroupWatch-party. Maximaal 4 profielen op een account kunnen samen streamen.

Dit artikel legt uit hoe je een Disney Plus watch party host en eraan deelneemt met behulp van de GroupWatch-functie.

Hoe organiseer je een Disney Plus Watch Party

Hier leest u hoe u Disney Plus met vrienden kunt bekijken in slechts een paar korte tikken of klikken.

Als je een smart-tv of een streaming-box zoals een Apple TV gebruikt, zal de GroupWatch niet kunnen starten. Je kunt nog steeds deelnemen, maar de andere partij met wie je kijkt, moet een webbrowser of een mobiele app gebruiken om de GroupWatch te starten.

  1. Log in op Disney Plus op uw respectievelijke apparaat. Als je dit in een browser doet, ga dan naar de Disney+ site.

    Image
    Image
  2. Selecteer de film of het tv-programma dat je met je vrienden en familie wilt bekijken.

    Image
    Image
  3. Selecteer het kleine GroupWatch pictogram - het lijkt op drie amorfe tekenfilmmensen.

    Image
    Image
  4. Selecteer op het GroupWatch-scherm het + pictogram naast je profielfoto. U krijgt dan een link die, wanneer deze met anderen wordt gedeeld, hen in staat stelt deel te nemen aan uw GroupWatch-sessie.
  5. Selecteer Copy Link en deel de link met vrienden en familie zoals jij dat wilt. Een GroupWatch-feest kan maximaal 7 personen bevatten, inclusief de gastheer. Wanneer ze deelnemen aan je kijkfeestje, zie je het groepsnummer in de rechterbovenhoek van het scherm toenemen en heb je de optie wie er is door dat nummer te selecteren.

Doe mee en kijk naar Disney Plus op een feestje

Deelnemen aan een GroupWatch-feest is nog eenvoudiger dan het hosten. Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat u een Disney Plus-account heeft en als u een mobiel apparaat of console gebruikt, de app heeft geïnstalleerd. Als u op een pc werkt, kunt u in plaats daarvan de browser gebruiken om GroupWatch met uw vrienden en familie te bekijken.

Wanneer je watch party-host je een link stuurt, selecteer je deze en hij zou de app moeten openen of je naar de Disney Plus-startpagina in je browser moeten sturen.

Log in en je zou onmiddellijk naar de GroupWatch Party moeten worden gebracht. Kijk wie er nog meer is door het kijkerspictogram in de rechterbovenhoek te selecteren.

Hoe Disney+ Watch Party (GroupWatch) werkt

Als host kun je maximaal zes andere kijkers uitnodigen. Met Disney Plus kunnen maximaal vier profielen op een account samen worden gestreamd.

Jullie kijken allemaal tegelijkertijd naar de film of het tv-programma, met de optie om samen te pauzeren, terug te spoelen of opnieuw af te spelen om je favoriete momenten beter te delen. Je kunt zelfs emoji's gebruiken om te communiceren terwijl je kijkt.

Dit is iets anders dan het delen van een Disney Plus-account, waarbij jullie allebei dezelfde inloggegevens gebruiken. Je hebt allebei je eigen account nodig om tegelijkertijd dezelfde inhoud te bekijken en te genieten van alle extra interactieve elementen van Disney GroupWatch-feesten.

Kan iedereen een Disney Plus Watch Party organiseren?

Hoe inclusief Disney Plus kijkfeestjes ook zijn, niet iedereen kan het organiseren of eraan deelnemen. Momenteel is de GroupWatch-functie alleen beschikbaar in de VS, en kinderprofielen kunnen er helemaal niet aan deelnemen.

Als je meerdere mensen in hetzelfde huis of horloge hebt om samen deel te nemen aan een kijkfeest, moeten ze hetzelfde apparaat gebruiken om dit te doen. Hoewel er een limiet van vier apparaten is per Disney Plus-account, beperken GroupWatch-evenementen GroupWatch-leden tot één apparaat per account, hoewel je dit kunt doen op elke compatibele laptop, desktop, tablet, telefoon of console.

Aanbevolen: