Brookstone PhotoShare Review: een van de beste beschikbare digitale fotolijsten

Inhoudsopgave:

Brookstone PhotoShare Review: een van de beste beschikbare digitale fotolijsten
Brookstone PhotoShare Review: een van de beste beschikbare digitale fotolijsten
Anonim

Bottom Line

Het Brookstone PhotoShare-frame biedt solide prestaties en een elegant ontwerp, maar zou kunnen profiteren van een app met meer functies.

Brookstone PhotoShare Smart Frame

Image
Image

Brookstone heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor de volledige versie.

Met de beste digitale fotolijsten kun je je herinneringen tentoonstellen met een handig en eenvoudig in te stellen apparaat. Met de toenemende populariteit van slimme schermen zoals de Echo Show die digitale fotoweergave bieden samen met een hele reeks andere functies, moeten digitale fotolijsten een echt eenvoudige en naadloze ervaring bieden om te concurreren. Ik heb de 10,1-inch Brookstone PhotoShare Friends and Family Smart Frame getest om te zien hoe deze zich verhoudt tot andere digitale fotolijsten en slimme schermen, waarbij ik veel aandacht heb besteed aan het ontwerp, het installatieproces, de audio- en videokwaliteit, de software en de prijs.

Ontwerp: duurzaam, maar geeft de voorkeur aan landschap

Duurzaam en aantrekkelijk, het PhotoShare-frame is verkrijgbaar in matzwart of espresso. Het komt ook in 8-inch, 10-inch of 14-inch formaat opties. Voor deze review heb ik het 10-inch matzwarte frame getest.

Je voelt de kwaliteit wanneer je het PhotoShare-frame oppakt… het duurzame houten frame krast of veegt niet gemakkelijk.

Het pakket bevat zowel een witte als zwarte matte, zodat je de esthetiek kunt veranderen op basis van je interieur. Je kunt de kwaliteit voelen wanneer je het PhotoShare-frame oppakt, omdat het wat gewicht heeft. Met een gewicht van 2,61 pond, krast of veegt het duurzame houten frame niet gemakkelijk.

Aan de achterkant van het PhotoShare-frame zitten de aan / uit-knop, luidspreker, een sleutelgatbevestiging en slots voor SD-kaart en USB-uitbreiding. Het frame draait automatisch, dus het zou ideaal zijn als het frame muurbevestigingsgaten heeft voor zowel liggende als staande oriëntaties, maar het heeft alleen een muurbevestigingsgat voor landschap. De meegeleverde standaard is ook ontworpen voor landschapsoriëntatie, maar schuift gemakkelijk aan en uit, zodat u het frame in enkele seconden van een tafel naar een muur kunt verplaatsen.

Image
Image

Een groot nadeel is de stroomaansluiting, omdat het frame wordt gevoed met een AC-adapter en er geen batterijen nodig zijn. Het snoer is ook wat kort, dus je kunt het niet hoog aan de muur of ver van een stopcontact hangen zonder verlengsnoer. Als je het aan een muur hangt, moet je ook een manier vinden om het snoer te verbergen (denk aan kabelbanen). Het zou leuk zijn als ze een oplossing voor batterijvoeding zouden bevatten.

Configuratieproces: het frame heeft zijn eigen e-mailadres

De installatie is relatief pijnloos, omdat het simpelweg gaat om het aansluiten van de voedingsadapter, het inschakelen van het frame en het verbinden met uw Wi-Fi-netwerk (2.alleen 4GHz-netwerken) en het downloaden van de bijbehorende PhotoShare-frame-app. Zodra je de iOS- of Android-app hebt, moet je een account maken en het frame aan je account toevoegen.

Image
Image

Je kunt desgewenst maximaal 10 frames aan je account toevoegen. U kunt de app vervolgens toestemming geven om toegang te krijgen tot sommige of al uw bibliotheekfoto's. De app geeft je ook een e-mailadres voor je PhotoShare-frame. Je kunt ook Facebook-foto's delen met je fotolijst, of profiteren van USB- of SD-kaartuitbreiding.

Video- en audiokwaliteit: gedetailleerde foto's, optionele achtergrondmuziek

Foto's worden duidelijk weergegeven op het PhotoShare-frame. Het high-definition aanraakscherm toont voldoende details om individuele haren, highlights en achtergronddetails te zien. Je kunt zeemeeuwen op de achtergrond zien op foto's van je reis naar het strand, of de details van kerstversieringen aan je boom. Op het frame zelf kunt u zoomen, overgangseffecten wijzigen, de intervallen van diavoorstellingen wijzigen of achtergrondmuziek inschakelen. Je kunt ook video's weergeven voor die Harry Potter/Hogwarts-sfeer.

Het high-definition aanraakscherm toont voldoende details om individuele haren, highlights en achtergronddetails te kunnen zien.

Het PhotoShare-frame heeft een ingebouwde luidspreker voor het lokaal toevoegen van achtergrondmuziek of het afspelen van de audio van uw familievideo's. Om achtergrondmuziek toe te voegen, gebruik je de SD-kaartsleuf of USB-sleuf om lokaal muziek toe te voegen en speel je die muziek vervolgens af samen met je diavoorstelling.

Het PhotoShare-frame heeft een ingebouwde luidspreker voor het lokaal toevoegen van achtergrondmuziek of het afspelen van de audio van uw familievideo's.

Het frame heeft wifi, dus het zou beter zijn als je muziek zou kunnen streamen, maar de optie voor achtergrondmuziek is in ieder geval beschikbaar. Verwacht geen dreunende bas of superhoge resolutie, maar de muziek is helder en luid genoeg om op afstand te horen. De lijst speelt ook tonen af als je door de menu-opties klikt, maar je kunt het geluid uitschakelen als je de voorkeur geeft aan een stille digitale lijst.

Software: PhotoShare Frame-app

De PhotoShare-app is eenvoudig en bevat niet veel functies. U kunt foto's toevoegen, bijschriften toevoegen, extra kaders toevoegen en mensen uitnodigen om verbinding te maken met uw kader, maar u kunt niet veel doen aan het bewerken van foto's of het wijzigen van de functies van uw diavoorstelling.

Image
Image

Je voert veel van de andere functies rechtstreeks uit via het menu aan boord. Het PhotoShare-apparaat zelf heeft een zeer uitgeklede versie van Android en je kunt de interface gebruiken om dingen te doen zoals lokale muziek toevoegen, zoominstellingen aanpassen, de klokinstellingen van het frame wijzigen en een wekker instellen.

Het menu aan boord van het frame is ook relatief eenvoudig, en hoewel je een paar opties kunt aanpassen, kun je niet alles naadloos op het frame en de app afzonderlijk doen. Het voelt alsof je zowel het frame als de app moet gebruiken om het meeste uit PhotoShare te halen. Zelfs wanneer u alle functies ten volle benut, komt het niet in de buurt van wat u zou krijgen van een geavanceerdere digitale fotolijst-interface of slim display.

Prijs: kwaliteit heeft een prijs

Je kunt digitale fotolijsten van 10 inch vinden voor slechts $ 50, maar je krijgt meestal waar je voor beta alt. Het belangrijkste verschil tussen de $ 160 PhotoShare en goedkopere digitale fotolijsten is de bouwkwaliteit, aangezien de PhotoShare er duur uitziet en aanvoelt. Andere frames hebben een goedkope plastic rand, terwijl de PhotoShare een houten frame en hoogwaardige esthetiek heeft. Je krijgt waarschijnlijk niet veel meer in termen van functies in vergelijking met een goedkoper frame, maar je krijgt wel een beter ontwerp.

Image
Image

Brookstone PhotoShare vs. Nixplay Seed

De 10-inch Nixplay Seed wordt meestal verkocht voor ongeveer $ 165, en het is vergelijkbaar met de Brookstone PhotoShare. Het is ook een wifi-compatibel frame en het bevat een e-mailadres voor het verzenden van inhoud. De Nixplay Seed biedt echter Alexa-compatibiliteit, eenvoudig delen van Google Foto's en een uitgebreidere bijbehorende app. Het PhotoShare-frame heeft echter een schoner, eleganter ontwerp.

Een smaakvolle digitale Wi-Fi-lijst die je met trots kunt laten zien

De Brookstone PhotoShare ziet er geweldig uit en werkt goed, maar het heeft niet zoveel technische toeters en bellen als bij andere opties. Hoe dan ook, het is een stijlvolle optie om foto's en video's in je huis weer te geven.

Specs

  • Productnaam PhotoShare Smart Frame
  • Product Merk Brookstone
  • SKU FSM010BLB
  • Prijs $160,00
  • Releasedatum september 2019
  • Gewicht 2.61 lbs.
  • Productafmetingen 12,43 x 1,1 x 9,6 inch.
  • Kleur Zwart, Espresso
  • Garantie 1 jaar
  • Schermgrootte 10,1 inch
  • Audio Ingebouwde luidspreker
  • Compatibiliteit Wi-Fi (302.11 g/u)
  • Connectoren 2-pins voor AC-adapter
  • Antenne Ingebouwd keramiek
  • Sensoren Oriëntatie
  • Uitbreidingsslots USB, SD
  • Inbegrepen PhotoShare-frame, mat zwart, mat wit, AC-adapter, snelstartgids en standaard

Aanbevolen: