VueBell Video Doorbell Review: een van de goedkoopste beschikbare videodeurbellen

Inhoudsopgave:

VueBell Video Doorbell Review: een van de goedkoopste beschikbare videodeurbellen
VueBell Video Doorbell Review: een van de goedkoopste beschikbare videodeurbellen
Anonim

Bottom Line

Zelfs met zijn lage prijs, maakt de slechte video- en audiokwaliteit van de VueBell hem minder dan wenselijk.

VueBell videodeurbel

Image
Image

We hebben VueBell Video Doorbell gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Goede videodeurbellen zijn verkrijgbaar in prijzen variërend van minder dan $ 100 tot meer dan $ 300, en Netvue's VueBell Video Doorbell bevindt zich aan de onderkant van dat bereik. De VueBell heeft niet de meest indrukwekkende lijst met specificaties, maar het zou betrouwbare beveiliging voor uw veranda moeten bieden en u in staat stellen gemakkelijk met bezoekers te communiceren zonder de deur te hoeven openen. Netvue biedt ook abonnementen voor cloudservices waar u bewegingsopnames, continue opnames en belsignalen kunt toevoegen. Ik heb de VueBell samen met vijf andere videodeurbellen getest om erachter te komen of het een solide budgetoptie is of gewoon een goedkoop stukje slimme technologie.

Ontwerp: Heeft een retro-look

De VueBell heeft een unieke uitstraling. In plaats van die rechthoekige of langwerpige vorm, is hij vierkant van vorm en is hij verhoudingsgewijs dikker dan de meeste videodeurbellen. Het meet 3,1 inch lang, 3,1 inch breed en 1,14 inch in dikte. Het heeft niet de strakke en moderne uitstraling die je ziet in andere deurbellen zoals de Nest Hello of Eufy videodeurbel. Als je niet wist dat het een slim apparaat was, zou je het zelfs kunnen verwarren met een soort 80s-technologie. Het heeft een ouderwetse cameravibe - het is boxy met een matzilver en zwart kleurenschema en een PIR-sensor in de rechterbovenhoek die lijkt op een cameraflitser.

De VueBell ziet er aantrekkelijker uit als hij eenmaal is geïnstalleerd, omdat hij niet te ver naar buiten uitsteekt en klein genoeg is om stil onopgemerkt te blijven. De deurbelknop is echter geen fysieke knop, maar een felblauw LED-aanraaklampje in de vorm van een bel. De belvorm ziet er onhandig en grillig uit, in tegenstelling tot technisch en modern.

Image
Image

Setup: Inclusief voeding en bel

Eenvoud van installatie is een gebied waar de VueBell schittert. De stroomvereisten zijn niet te hoog en je hebt flexibiliteit in hoe je de deurbel van stroom voorziet. Je kunt een oude bedrade deurbel verwisselen, de VueBell aansluiten op een bestaande alarmbediening met behulp van de AUX 12VDC-voeding, een standaard CCTV-voeding gebruiken, of je kunt de VueBell van stroom voorzien met een standaard 12 tot 24 AC-stroomadapter. Het pakket bevat zelfs een voedingsadapter, zodat u de VueBell aan de slag kunt krijgen zonder bestaande deurbeldraden en zonder dat u een aparte adapter hoeft aan te schaffen. Het bevat ook een op batterijen werkende bel, een montageplaat en meer dan genoeg schroeven om het apparaat te monteren. Alles wat je nodig hebt zit in de doos.

Zodra je het apparaat hebt ingeschakeld, leidt de app je door de installatie. Als je de meegeleverde voeding gebruikt, heb je de VueBell in minder dan 30 minuten opgezet. Maar als je een bedrade deurbel vervangt, duurt het wat langer om je oude deurbel te verwijderen, de draden aan elkaar te koppelen, enz.

De VueBell maakte niet meteen verbinding met wifi en het kostte me meerdere pogingen voordat ik eindelijk de deurbel kon verbinden. Gelukkig bleef de verbinding stabiel nadat er een verbinding tot stand was gebracht, maar ik had geen dergelijke verbindingsproblemen met andere videodeurbellen.

Kenmerken en prestaties: beperkte functies

De VueBell is een apparaat van $ 99, dus ik had niet hetzelfde niveau van functies verwacht dat ik zou krijgen van een hogere deurbel zoals de Ring Pro of Nest Hello, maar ik was verrast om zo'n minimale functie te zien set. De deurbel is alleen IP53 weerbestendig, wat betekent dat hij gedeeltelijk stofdicht is en beschermd is tegen opspattend water tot 60 graden vanuit verticaal. De meeste videodeurbellen hebben een vochtbestendigheid van minimaal "4".

De VueBell biedt een paar functies, zoals tweerichtingsspraak, bewegingsdetectie, een verrassend groothoekbeeld (185 graden horizontaal) en Alexa-compatibiliteit. Maar zelfs voor enkele van de meer basisfuncties is een abonnement op de cloudservices van Netvue vereist. Netvue biedt drie verschillende serviceabonnementen: een abonnement voor 14 dagen afspelen 24/7 video-opname voor ongeveer $ 7 per maand, een plan voor het opnemen van bewegende beelden voor ongeveer $ 2 per maand en een belsignaalplan voor ongeveer $ 2 per maand. De abonnementen zijn iets voordeliger als u zich op jaarbasis abonneert.

De stroomvereisten zijn niet te hoog en je hebt flexibiliteit in de manier waarop je de deurbel van stroom voorziet.

De meeste andere deurbellen die ik ben tegengekomen, bieden meer functies dan de Vuebell. U krijgt geen dingen zoals aangepaste waarschuwingen, geofencing of bewegende video-opnames zonder een abonnement. Zonder de cloudservices is de VueBell eigenlijk gewoon een camerafeed en een tweerichtingsapparaat. Er zijn echter extra aansluitingen aan de achterkant van de deurbel waar je een elektrisch slot kunt aansluiten en je deur kunt ontgrendelen via de bijbehorende app. Dit vereist extra instellingen en je kunt waarschijnlijk beter een slim slot kopen en je slimme apparaten beheren in de Alexa-app.

Videokwaliteit: korrelige video

De VueBell heeft een camera die iets groter is dan 1/3 inch met een 2MP kleurensensor. Het duurt tot 720p video met 30 frames per seconde. De beeldkwaliteit is voor het grootste deel slecht. Het duurt een seconde om scherp te stellen en ik merkte een beetje pixelvorming op dat een seconde of twee verdwijnt nadat je de live feed hebt geopend. Maar zelfs nadat de video tot rust is gekomen, is hij nog steeds korrelig.

De camera schakelt automatisch tussen dag- en nachtzicht, en dat met een indrukwekkende efficiëntie. De VueBell heeft echt goede sensoren - beter dan ik heb gezien op sommige van de duurdere deurbellen.

Image
Image

Bottom Line

Je kunt de VueBell-app gebruiken als de bijbehorende app, maar je kunt ook de NetVue-app gebruiken. Maar geen van beide apps is zo gebruiksvriendelijk of intuïtief. Ik zou zelfs zo ver gaan om de apps slordig te noemen. Het instellingenmenu van de deurbel ziet eruit als een kladproject van een kind en de pictogrammen onderaan leiden je naar verschillende (en meestal niet-gerelateerde) items voor verkoop, informatie en enquêtes.

Prijs: je krijgt waar je voor beta alt

De VueBell wordt verkocht voor $ 99, en ik begrijp waarom. Hoewel er veel in het pakket zit (voeding, bel, enz.), heeft het apparaat een lagere videokwaliteit dan veel moderne deurbellen, en mist het veel van de toeters en bellen die je krijgt met $ 200 plus deurbellen. U kunt enkele extra functies toevoegen via cloudservices, en aanmelden voor elke service kost u ongeveer $ 11 per maand. Zelfs met alle cloudservices krijg je echter geen slimme deurbel in dezelfde klasse als de Google Nest Hello of Arlo Video Doorbell.

De meeste andere deurbellen die ik ben tegengekomen, bieden meer functies dan de Vuebell.

Ik heb de VueBell in de uitverkoop gezien voor slechts $ 30, dus houd er rekening mee dat de prijzen sterk variëren, afhankelijk van waar en wanneer je het apparaat koopt.

VueBell vs. IseeBell

De VueBell lijkt in sommige opzichten op de IseeBell, maar de IseeBell is in de meeste gebieden beter dan de VueBell. Het zijn beide kleine, vierkante videodeurbellen, ze worden allebei geleverd met een bel en voeding, en ze maken zelfs verbinding met dezelfde bijbehorende apps. Maar de IseeBell heeft een betere codering, een beter beeld, helderder geluid en een betere weersbestendigheid. Als je op zoek bent naar een supergoedkope videodeurbel, kun je beter voor de IseeBell gaan dan voor de VueBell.

presteert ondermaats op veel belangrijke gebieden.

De VueBell werkt, het werkt gewoon niet goed, en de meeste mensen zouden gelukkiger zijn met een andere optie.

Specs

  • Productnaam VueBell videodeurbel
  • Productmerk VueBell
  • Prijs $99.00

Aanbevolen: