Hoe Snapchat-emoji's te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Snapchat-emoji's te veranderen
Hoe Snapchat-emoji's te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Tik linksboven op je Bitmoji- of profielfoto > tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek > Beheren > Vriend Emoji's.
  • Tik op elke emoji om deze te wijzigen en tik vervolgens op de nieuwe emoji die je wilt vervangen.
  • Tik op de terug-knop (<) en navigeer terug naar je Chat-tab (pictogram met spraakballon) om je nieuwe emoji's toegepast te zien.

Wanneer je snaps van vrienden op Snapchat verzendt en ontvangt, zie je mogelijk een emoji die is toegepast op je chatlijst, die het type relatie vertegenwoordigt dat je hebt op basis van je snap-activiteit. Je kunt deze emoji's gemakkelijk aanpassen met de volgende stappen.

Snapchat-vriend-emoji's voor gesprekken wijzigen

De stappen voor het aanpassen van je vriend-emoji's zijn bijna hetzelfde in de Snapchat iOS-app als de Snapchat Android-app, met een paar kleine verschillen die hieronder worden vermeld. De onderstaande schermafbeeldingen zijn voor de iOS-versie.

  1. Tik op je Bitmoji- of profielfoto in de linkerbovenhoek van een willekeurig tabblad in de Snapchat-app.
  2. Tik op het gear pictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot uw instellingen.
  3. Scroll in de iOS-app naar beneden en tik op Beheren onder Aanvullende services.

    Scroll in de Android-app naar beneden en tik op Emoji's aanpassen.

    Image
    Image
  4. Tik in de iOS-app op Vriend Emoji's.
  5. Je ziet een lijst met emoji's en een beschrijving van de relatie die ze vertegenwoordigen voor je Snapchat-chats. Tik op elke emoji om deze te wijzigen.

    Opmerking

    Aangepaste emoji's kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt, en mogelijk zijn niet alle emoji's beschikbaar voor gebruik.

  6. Tik op de nieuwe emoji die je voor de relatie wilt weergeven.

    Image
    Image
  7. Tik op de terug-knop (<) in de linkerbovenhoek om terug te gaan naar je lijst met vrienden-emoji's.
  8. Herhaal optioneel stap 5 tot en met 7 voor zoveel vriend-emoji's die je wilt wijzigen.

    Tip

    Als je terug wilt naar de originele emoji's nadat je ze hebt gewijzigd, tik je op Reset to default onderaan het tabblad Friend Emoji's. Je kunt mogelijk ook de huidskleur van je emoji's aanpassen door Emoji-huidskleur te selecteren op het tabblad Vrienden-emoji's/Emoji's aanpassen.

  9. Navigeer terug naar het tabblad Chat (gemarkeerd door het tekstballonpictogram in het onderste menu) om je nieuwe aangepaste emoji('s) te zien die zijn toegepast op je chatvermelding(en).

Verander ook uw Bitmoji

Je Bitmoji is een avatar die je kunt aanpassen om er precies zo uit te zien als jij, die je profielfoto op Snapchat vervangt. Het verschijnt naast je gebruikersnaam in zoeken en chats en je profielinstellingen en stickers in snaps.

Je kunt je Bitmoji op elk moment aanpassen door op Bitmoji te tikken in je profielinstellingen. Als je nog geen Bitmoji hebt, tik je op Maak Bitmoji om er een in te stellen, anders tik je op Mijn outfit wijzigen, Bewerk Mijn Bitmoji of Kies een selfie om het uiterlijk van je bestaande Bitmoji aan te passen.

Aanbevolen: