De 6 beste plaatsen om een laptop te kopen in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste plaatsen om een laptop te kopen in 2022
De 6 beste plaatsen om een laptop te kopen in 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Amazon

"Amazon heeft een verscheidenheid aan computers en computerproducten van merken zoals Asus, Acer, HP, Dell, LG en Cyberpower PC."

Walmart

"Bekijk laptops van enkele van de meest vertrouwde merken op het gebied van computergebruik, zoals HP, Acer, Lenovo, Apple en Asus."

Doel

"Target blijft trouw aan zijn imago met een strakke en professionele selectie laptops en kantooraccessoires van merken als Cybertron PC, Dell, HP, Acer, Lenovo en IBM."

Beste koop

"Bekijk artikelen van vertrouwde merken zoals Dell, HP, Lenovo, Apple, Asus, Alienware, Cyberpower PC en Samsung."

Dell

"Dell biedt allerlei soorten computertechnologie op hun website, waaronder desktops, laptops, werkstations, monitoren, pc-accessoires en zelfs servers."

Appel

"Bekijk de nieuwste producten van MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro en Mac Mini, plus accessoires en de nieuwste OS-updates."

De beste plaatsen om een laptop te kopen, bieden je een geweldige prijs en een duidelijke beschrijving van de specificaties van je toekomstige model. Je hebt talloze opties om uit te kiezen wanneer je op zoek bent naar je nieuwe apparaat.

Top retailers, zoals Amazon, zullen modellen van verschillende merken aanbieden tegen concurrerende prijzen en alle grote service retailers ondersteunen. Andere bedrijven, zoals Apple, verkopen misschien maar één merk, maar bieden geweldige verzekeringsplannen en service van topkwaliteit voor hun apparaten. Als je een laptopmodel in gedachten hebt, is het misschien een goede optie om rechtstreeks naar de winkel te gaan.

Bekijk ook zeker onze constant bijgewerkte gids voor de beste laptopdeals die nu plaatsvinden, voor geweldige machines met hoge kortingen.

Amazon

Image
Image

Als de belangrijkste speler op het gebied van online winkelen, zal Amazon altijd op een lijst als deze staan. De innovatieve kolos van internet is om vele redenen populair, waaronder een grote verscheidenheid aan computers en computerproducten van merken als Asus, Acer, HP, Dell, LG en Cyberpower PC. Met de gebruiksvriendelijke klanteninterface kunt u sorteren en filteren op verschillende functies, waaronder grootte, prijs en gemiddelde klantbeoordeling. Voor computerproducten heeft Amazon zelfs handige koopgidsen gemaakt met aanbevelingen voor pc's, laptops en accessoires. Bekijk categorieën zoals alles-in-één werken of het beste allround om u te helpen uw keuzes te verfijnen om aan uw behoeften te voldoen. Amazon biedt een behulpzame klantenservice en eenvoudig retourneren, en natuurlijk gratis verzending binnen twee dagen als je Prime-lid bent.

Walmart

Image
Image

Wie houdt er niet veel van? De meeste mensen weten dat een van de beste plaatsen om er een te vinden de typische Amerikaanse superstore, Walmart, is. Op de gebruiksvriendelijke website kun je door alles bladeren, van snoep tot krijt tot, jawel, laptops. Bekijk laptops van enkele van de meest vertrouwde merken op het gebied van computergebruik, zoals HP, Acer, Lenovo, Apple en Asus. Vergeet niet naar de technische waardebundels van Walmart te kijken om te proberen een nog betere deal te scoren, of overweeg een opgeknapt product te kopen in plaats van een nieuw om nog meer te besparen. Walmart biedt een koopgids voor laptops, evenals productonderhoudsplannen om uw nieuwe elektronica te beschermen. U kunt ook compatibele accessoires krijgen, zoals printers, muizen en draagtassen, en deze in dezelfde volgorde naar u laten verzenden. Bovendien geeft Walmart je 90 dagen de tijd om elektronica te retourneren, en ze accepteren retourzendingen in de winkel als je geen zin hebt om een artikel terug te sturen.

Doel

Image
Image

Als retailers als mensen waren, zou Target een van de coole kinderen zijn, altijd uitgerust met de nieuwste trends en coolste gadgets. Als het op computers aankomt, blijft Target trouw aan zijn imago met een strakke en professionele selectie laptops en kantooraccessoires van merken als Cybertron PC, Dell, HP, Acer, Lenovo en IBM. Target biedt gratis verzending binnen twee dagen voor in aanmerking komende artikelen voor bestellingen van meer dan $ 35, dus laptopbestellingen worden gratis verzonden. Bekijk voor een goede deal Target's selectie van tweedehands laptops of de wekelijkse selectie van computer- en kantoordeals. Profiteer van Target Tech, een service die Target aanbiedt voor deskundig advies, upgrades van apparaten en abonnementen, internetpakketten en verzekeringsplannen. Wanneer u uw oude apparaat inruilt om in te ruilen, kunt u als aanmoediging een Target-cadeaubon ontvangen. Bovendien, als u een Target RedCard-houder bent, moet u zeker controleren wat Target te bieden heeft voordat u ergens anders koopt, aangezien u 5% bespaart op elke aankoop, wat aanzienlijk kan zijn als u een groot ticket opha alt artikel als een laptop.

Beste koop

Image
Image

Geen zoektocht naar nieuwe elektronica is compleet zonder een stop bij Best Buy - het is een geweldige plek om naar laptops te zoeken. Bekijk items van vertrouwde merken zoals Dell, HP, Lenovo, Apple, Asus, Alienware, Cyberpower PC en Samsung. Veel items in deze categorie worden gratis verzonden en Best Buy biedt een prijs-matchgarantie voor de meeste computeritems, zodat u een eerlijke deal krijgt. Vergeet niet om Best Buy's aanbiedingen van de week te bekijken om nog meer geweldige deals te scoren, en overweeg een open-box-product te kopen als u extra wilt besparen. Blader door accessoires die zijn ontworpen voor pc-gaming, extra monitoren, kaarten en componenten, harde schijven en extra opslagruimte om uw nieuwe computer aan te passen, plus haal printers, muizen, kabels en software allemaal op één plek op. Best Buy's Geek Squad biedt installatiehulp, beschermingsplannen en 24/7 zorg, of krijg toegang tot Apple Care voor iPads en Macs via de Best Buy-website.

Dell

Image
Image

Soms is het het beste om direct naar de bron te gaan. Hoewel u Dell-laptops elders kunt krijgen, is het rechtstreeks kopen van de Dell-website een manier om geweldige deals en pakketten te vinden die u misschien nergens anders online vindt. Dell biedt allerlei soorten computertechnologie op zijn website, waaronder desktops, laptops, werkstations, monitoren, pc-accessoires en zelfs servers. Als u weet dat u een Dell wilt, maar niet precies weet waarnaar u op zoek bent, kunt u op de Dell-website chatten met een vertegenwoordiger om uw opties te verfijnen. Dell publiceert dagelijks om 11:00 uur ET nieuwe elektronica-deals en biedt speciale kortingen voor werknemers, studenten en militairen waardoor het voor u de meest betaalbare plek is om een nieuwe computer te kopen. Als u een frequente Dell-shopper bent, biedt Dell ook het Dell Advantage Loy alty Rewards-programma voor thuis of op het werk. Rewards-leden krijgen gratis versnelde levering, exclusieve aanbiedingen en tot 6% terug in beloningen.

Appel

Image
Image

Het is een debat voor de decennia - Mac versus pc? We blijven neutraal, maar als je een fan bent van Apple-producten, vind je de beste selectie op de eigen website van Apple. Bekijk de nieuwste producten van MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro en Mac mini, plus accessoires en de nieuwste OS-updates. Er zijn ook gerenoveerde en opruimingsproducten beschikbaar voor diegenen die een goede deal moeten vinden. Ruil je in aanmerking komende apparaat in voor een Apple Store-cadeaubon. Als het niet in aanmerking komt voor een tegoed, zal Apple het gratis voor je recyclen. Over gratis verzending gesproken, twee dagen gratis verzending is beschikbaar voor alle artikelen die op voorraad zijn en die zijn gekocht via apple.com. Of u kunt de meeste items - meestal binnen een uur - ophalen bij uw dichtstbijzijnde Apple Store, waar technici u zelfs kunnen helpen bij het instellen van uw nieuwe apparaten. Als je iets moet retourneren, stuur het dan gratis terug of geef het af bij een Apple Store. Voor de meeste producten heb je tot 14 kalenderdagen vanaf het moment dat je je artikelen hebt ontvangen om een retourzending te starten.

FAQ

    Waar kan ik het beste online een laptop kopen?

    Als je in de eerste plaats een online shopper bent, heb je genoeg opties om online een laptop te kopen. Amazon maakt het bekijken van meerdere merken vrij eenvoudig, maar we zijn ook gedeeltelijk afhankelijk van andere online retailers zoals Newegg en Best Buy. De meeste fabrikanten zoals Apple, Dell, HP, Lenovo en anderen hebben websites waar u ook rechtstreeks laptops kunt kopen.

    Waar koop je een laptop voor de beste garantie?

    Als de garantie je grootste zorg is, kun je het beste een laptop rechtstreeks bij de fabrikant kopen, zodat je kunt profiteren van hun garantieondersteuning en klantenservice. Andere online retailers zoals Amazon hebben hun eigen klantenservice en bieden 30 dagen retournering, maar je zult nog steeds door de fabrikant moeten gaan voor eventuele defecten of problemen die later opduiken. HP en Dell zijn bijzonder betrouwbaar voor garantie- en ondersteuningsservices, en de wijdverbreide winkelvoetafdruk van Apple maakt het gemakkelijk om uw MacBook binnen te brengen voor reparatie en onderhoud. De Best Buy Geek Squad biedt ook reparatie- en ondersteuningsdiensten en je hebt de mogelijkheid om verlengde garanties van hen op te halen.

    Waar zijn de goedkoopste plaatsen om laptops te kopen?

    Voor mensen met een krap budget is rechtstreeks kopen bij Apple of Dell misschien niet de beste optie. Als je bereid bent een gecertificeerd opgeknapt apparaat op te halen, kun je op Amazon genoeg opties vinden. Als alternatief kunt u licht gebruikte laptops kopen van eBay, Swappa, Facebook Marketplace en andere tweedehands verkoopsites. Dat gezegd hebbende, krijgt u geen garantie en is de aankoop op eigen risico, dus u kunt het beste wachten tot een grote verkoop, zoals terug naar school, Black Friday of Cyber Monday.

Aanbevolen: