De 8 beste plaatsen om telefoons te kopen in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste plaatsen om telefoons te kopen in 2022
De 8 beste plaatsen om telefoons te kopen in 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Amazon

"Amazon richt zijn inspanningen op goedkopere handsets die een massaal publiek van mensen met een beperkt budget aanspreken."

Beste koop

"Een geautoriseerde wederverkoper voor grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen."

Walmart

"Een go-to-spot om betaalbare en budgetvriendelijke smartphones en standaard mobiele telefoons te vinden."

Doel

"Het verkoopt een verscheidenheid aan duurdere opties die mensen het meest waarschijnlijk willen."

Appel

"Als je een iPhone-fan bent, moet je hier zijn."

Gazelle

"Een online marktplaats die gebruikte apparaten doorverkoopt."

AT&T

"Vraag de verkopers of er een mogelijkheid is om te profiteren van goedkopere prijzen."

Boost mobiel

"Rangschikt winkelervaringen bij zowel grote providers als kleinere, prepaid draadloze providers."

De beste plaatsen om een telefoon te kopen, moeten het proces gemakkelijk maken, goede deals en upgrades bieden. U weet dat u op een marktplaats winkelt waarop u kunt vertrouwen als u betaalbare telefoons vindt die gepaard gaan met geweldige klantervaringen.

Ga eerst naar de winkel (persoonlijk of online) met een idee van wat je zoekt in je nieuwe apparaat. Als je de voorkeur geeft aan een eerder gebruikt model, ga dan naar een online winkel zoals Gazelle op buy.gazelle.com. Nieuwe iPhone nodig? Probeer rechtstreeks bij Apple te kopen bij apple.kom! Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om producten van goede kwaliteit en klantenservice.

Onderzoek het gewenste smartphonemodel en ga vervolgens naar een van de beste plaatsen om telefoons te kopen om uw aankoop te doen!

Amazon

Image
Image

Interessant is dat Amazon geen uitputtende verzameling heeft van welke smartphone dan ook onder de zon. Toegegeven, op de site kun je een hele reeks telefoons vinden van bedrijven als LG, Asus en zelfs verschillende Chinese leveranciers, maar als je op zoek bent naar een gloednieuwe iPhone of Samsung Galaxy-apparaat, is Amazon soms een beetje laat bij de wedstrijd.

In plaats daarvan richt Amazon zijn inspanningen op goedkopere handsets die een massaal publiek van mensen met een beperkt budget aanspreken en niet van het idee houden om $ 1.000 uit te geven aan een nieuwe smartphone. En aangezien de meeste apparaten gratis worden verzonden, kun je snel een nieuwe telefoon van het bedrijf bemachtigen wanneer je online bestelt.

Maar als je op zoek bent naar mooie en betaalbare smartphones, dan is Amazon zeker de moeite van het bekijken waard.

Beste koop

Image
Image

Best Buy is een geweldige optie als je een nieuwe smartphone online of in winkels wilt kopen. Je kunt zelfs een nieuwe smartphone aanvragen in de online winkel, deze opzij zetten in je lokale Best Buy-winkel en hem dezelfde dag ophalen.

Best Buy heeft een uitstekende selectie smartphones en mobiele telefoons, waaronder zowel budgettelefoons als de allerbeste handsets van vandaag. Beter nog, het is een geautoriseerde wederverkoper voor grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, dus als u zich bijvoorbeeld wilt aanmelden voor een nieuw Verizon- of AT&T-account, kunt u dit doen bij Best Buy zonder ooit naar een koerierslocatie te hoeven gaan.

Het personeel ter plaatse van Best Buy is goed geïnformeerd, het bedrijf krijgt nieuwe smartphones op de dag dat ze worden gelanceerd en biedt vaak verkoop aan.

Walmart

Image
Image

Walmart overbrugt de kloof tussen Best Buy en Amazon.

Net als bij Amazon is Walmart een go-to-spot om betaalbare en budgetvriendelijke smartphones en standaard mobiele telefoons te vinden. Maar het verkoopt ook apparaten die gloednieuw zijn en zich aan de hogere kant van het spectrum bevinden, zoals Apple's iPhones en Samsung's Galaxy-smartphones. En aangezien Walmart enige invloed heeft in de onderhandelingen met smartphonemakers, zul je vaak merken dat zijn apparaten met een kleine korting verkrijgbaar zijn in vergelijking met sommige van de concurrentie.

Afgezien daarvan is Walmart een topkeuze voor gemak, aangezien het bedrijf zowel online aanwezig is als de mogelijkheid om zijn telefoons op fysieke locaties te kopen. En aangezien de winkels zich op zoveel locaties bevinden, zou het niet moeilijk moeten zijn om te vinden wat je zoekt, wanneer je maar wilt.

Appel

Image
Image

Voor alle duidelijkheid: de online en fysieke winkels van Apple zijn niet voor iedereen geschikt. Als je iemand bent die bijvoorbeeld een Android-telefoon wil kopen, zal een bezoek aan de Apple Store een hele tijdverspilling blijken te zijn. Maar als je een iPhone-fan bent, moet je hier zijn.

Apple heeft een van de beste winkelervaringen in deze verzameling. De winkels zijn goed ontworpen, het personeel is buitengewoon goed geïnformeerd en als je je iPhone wilt laten repareren, is het de beste keuze om naar de Apple Store te gaan.

Als je besluit om op de lanceringsdag een nieuwe iPhone te kopen, hebben de Apple-winkels de meeste voorraad en is de kans het grootst dat ze de eenheid hebben die je wilt. Voeg dat toe aan een uitstekende online winkel die snel en goedkoop wordt verzonden, en Apple moet kiezen of je team-iPhone bent.

Gazelle

Image
Image

Als je echt niet veel wilt uitgeven aan een nieuwe smartphone, maar je realiseert je dat het tijd is om iets nieuws te kopen, kijk dan eens naar Gazelle.

Gazelle is een online marktplaats die gebruikte apparaten doorverkoopt. Laten we zeggen dat u een nieuwe iPhone wilt kopen. In plaats van hem voor de volle prijs nieuw te kopen, kun je bij Gazelle terecht voor een smartphone die door iemand anders is ingeleverd. Gazelle zorgt ervoor dat de smartphone goed werkt en kent er een prijs aan toe op basis van de staat en de totale waarde. Het beste van alles is dat je Gazelle kunt gebruiken om de nieuwste en beste smartphones te krijgen, inclusief iPhones en Android-apparaten, zonder dat je ooit weken of maanden hoeft te wachten tot nieuwe lanceringen in prijs dalen.

Gazelle is een van de vele vergelijkbare verkoopbedrijven voor gebruikte telefoons. Maar het is een waardevolle optie voor iedereen die op zoek is naar een goede deal voor steeds duurdere smartphones.

Elke grote winkel voor draadloze providers

Image
Image

Hoewel niet alle grote draadloze providers - AT&T, Verizon, T-Mobile en Sprint - dezelfde reeks apparaten aanbieden of dezelfde abonnementen hebben, bieden ze over het algemeen een standaard winkelervaring.

Als je een koerierswinkel binnenloopt, kun je in de meeste gevallen elke kans op een goede deal op een nieuwe smartphone weggooien. Maar u kunt van de providers verwachten dat ze u verschillende manieren bieden om de handset te kopen, inclusief de volledige prijs of via maandelijkse termijnen. En als u een nieuwe klant bent, kunt u de verkopers vragen of er een mogelijkheid voor u is om te profiteren van goedkopere prijzen door u aan te melden voor een nieuwe lijn.

Carriers breiden hun productlijnen steeds meer uit, dus je kunt ook naar de locatie gaan om accessoires te kopen. En voor het geval u niet naar een winkel wilt, bieden alle vier de grote providers uitstekende online marktplaatsen waarmee u snel uw nieuwste en beste smartphone kunt kopen.

Elke Prepaid Wireless Carrier Store

Image
Image

In een interessante wending rangschikt J. D. Power elk jaar winkelervaringen bij zowel grote providers als kleinere, prepaid draadloze providers. En elk jaar overtreffen ten minste enkele van die providers, zoals Boost Mobile, Cricket Wireless en anderen, hun grotere tegenhangers.

Als je dat in overweging neemt, is het misschien de beste keuze om naar een prepaid draadloze provider te gaan om een nieuwe telefoon te kopen.

Prepaid-providers bieden over het algemeen solide prijzen voor hun abonnementen en bieden veel meer flexibiliteit in hoe u uw deals wilt structureren dan grote providers. En hoewel prepaid-aanbieders over het algemeen een grotere voorraad goedkope smartphones hebben, kun je, als je een nieuwe iPhone of een eersteklas Android-apparaat wilt, naar een prepaid-aanbieder gaan en krijgen wat je wilt.

Houd er echter rekening mee dat prepaid-providers afhankelijk zijn van grote carrier-netwerken om hun service te leveren. Zorg er dus voor dat u controleert op welke grote prepaid-aanbieders een beroep doet om te zien of u een goede dekking heeft in uw regio.

B&H Foto Video

Image
Image

Hoewel je misschien niet aanneemt dat een winkelier met een naam als B&H Photo Video telefoons zou hebben, hebben ze in feite een aanzienlijk mobiel gedeelte. De retailer richt zich op ontgrendelde mobiele telefoons en accessoires voor mobiele telefoons, en bevat veel topapparaten zoals de Google Pixel 4 XL, Sony Xperia 1, ZTE Axon 10 Pro en andere. De focus op ontgrendelde apparaten betekent dat u er zeker van kunt zijn dat als u een telefoon van B&H koopt, deze ook werkt op uw GSM-provider.

De deals zijn ook niets om mee te spotten. B&H biedt aanzienlijke kortingen op veel midrange-apparaten, waardoor u behoorlijk wat geld kunt besparen in vergelijking met de prijzen van vlaggenschepen van het hoogste niveau. Dat gezegd hebbende, hun selectie voor duurdere telefoons is niet de grootste, dus als je alleen geïnteresseerd bent in de nieuwste vlaggenschepen, wil je misschien ergens anders kijken.

FAQ

    Wat is de beste plek om ontgrendelde mobiele telefoons te kopen?

    Amazon is een van de beste bronnen als je op zoek bent naar ontgrendelde mobiele telefoons. De meeste grote fabrikanten hebben modellen van hun apparaten ontgrendeld, wat betekent dat je de telefoon kunt gebruiken op alle grote Amerikaanse providers zoals AT&T, T-Mobile/Sprint en Verizon. Amazon heeft een breed scala aan vlaggenschipapparaten, mid-range en budgetapparaten die ontgrendeld beschikbaar zijn. Door ze te kopen, kunt u uw eigen simkaart en service naar keuze gebruiken.

    Wat is de beste plek om gebruikte mobiele telefoons te kopen?

    eBay is een goede bron voor het kopen van gebruikte telefoons. Als je een krap budget hebt en niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt, is een gebruikte telefoon een goede manier om wat geld te besparen. Op eBay kun je veel gebruikte telefoons vinden die worden verkocht. Verkopers moeten foto's uploaden en moeten ook vermelden in welke staat het apparaat zich bevindt. Andere opties voor gebruikte telefoons zijn Swappa, Facebook Marketplace, Craigslist en pandjeshuizen.

    Wat is de beste plaats om een mobiele telefoonverzekering te kopen?

    Als je je telefoon wilt beschermen tegen vallen, schade en diefstal, kan een verzekering voor een mobiele telefoon je gemoedsrust geven. Onze verzameling van de beste aanbieders van mobiele telefoons heeft een goede lijst met opties voor mensen met meerdere apparaten, mensen met een beperkt budget, gezinnen en meer. Sommige creditcards bieden ook een telefoonverzekering aan, dus dat is iets wat je misschien wilt navragen bij je provider.

Aanbevolen: