Hoe MP4 naar MP3 te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe MP4 naar MP3 te converteren
Hoe MP4 naar MP3 te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Een gratis online bestandsconverter geeft je een snelle en eenvoudige manier om een MP4 naar een MP3 te converteren.
  • Bezoek een van deze drie websites, upload uw bestand en klik op Convert.
  • Klik binnen enkele minuten op de knop Download om uw geconverteerde bestand te verkrijgen.

Dit artikel laat zien hoe je drie gratis, gebruiksvriendelijke online bestandsconversieprogramma's kunt gebruiken. U kunt een MP4 in slechts enkele minuten naar een MP3 converteren.

Hoe Zamzar te gebruiken om MP4 naar MP3 te converteren

Zamzar is een site die allerlei soorten bestanden kan converteren. Laten we ons concentreren op het converteren van MP4 naar MP3-converter op Zamzar.

  1. Wanneer je op de MP4 naar MP3-converter op Zamzar terechtkomt, kun je je bestand naar het scherm slepen of op Bestanden toevoegen klikken om ernaar te bladeren op je computer. Let op: de maximale bestandsgrootte is 50 MB.

    Image
    Image
  2. Stap 2 op de converter zou MP3 moeten weergeven in de vervolgkeuzelijst. Zo niet, klik dan op en selecteer dit bestandstype.

    Image
    Image
  3. Klik op Nu converteren.

    Image
    Image
  4. Nadat het bestand is geconverteerd, klikt u op Download en gaat u naar uw standaard downloadlocatie om het te pakken.

    Image
    Image

Hoe Convertio te gebruiken om MP4 naar MP3 te converteren

Convertio is een andere goede website voor bestandsconversie. Net als Zamzar kun je verschillende andere bestanden converteren, zoals documenten, afbeeldingen en e-boeken.

  1. Bezoek de Convertio MP4 naar MP3-converter en sleep uw bestand naar het scherm of klik op Choose Files om ernaar te bladeren op uw computer. Let op: de maximale bestandsgrootte is 100 MB.

    Image
    Image
  2. Bevestig dat het bestandstype waarnaar u converteert bovenaan MP3 is. Klik indien nodig op de vervolgkeuzelijst om deze te selecteren.

    Image
    Image
  3. Klik op Convert.

    Image
    Image
  4. Wanneer het proces is voltooid, ziet u het bericht 'Conversie voltooid'. Klik op Download en u ziet het bestand in uw standaard downloadmap.

    Image
    Image

CloudConvert gebruiken om MP4 naar MP3 te converteren

Als je een paar aanpassingen aan je bestand wilt maken voordat je het converteert, ga dan naar CloudConvert. En houd er rekening mee dat deze site ook andere bestandsconversies biedt, zoals de andere twee op onze lijst. U kunt lettertypen, spreadsheets, presentaties en meer converteren.

  1. U kunt rechtstreeks naar de MP4 naar MP3-converter op CloudConvert gaan en op Select File klikken om te beginnen of uw bestand naar het scherm slepen. Voordat u uw bestand uploadt, kunt u onderaan de opties selecteren om de audio aan te passen en bij te snijden. Je kunt dit ook doen nadat je je bestand hebt geüpload, zoals we je in stap 4 hieronder laten zien.

    Image
    Image
  2. Kies de bestandslocatie in de vervolgkeuzelijst en volg de daaropvolgende aanwijzingen om naar het bestand te bladeren en het te selecteren, afhankelijk van de locatie die u kiest.

    Image
    Image
  3. Bevestig dat MP3 wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst voor Converteren naar of selecteer het indien nodig.

    Image
    Image
  4. Als je geen aanpassingen hebt gedaan voordat je je bestand uploadde, zou je dat als volgende kunnen doen. Klik op het moersleutel icoon. U kunt dingen doen zoals een audiobitsnelheid selecteren, het volume aanpassen en het bestand bijsnijden als u dat wilt. Als u hier wijzigingen aanbrengt, klikt u op Okay als u klaar bent.

    Image
    Image
  5. Als je klaar bent, klik je op Convert.

    Image
    Image
  6. Nadat de website het bestand heeft geconverteerd, ziet u een pop-upvenster waarin u kunt klikken op Play of Download.

    Image
    Image

Aanbevolen: