Hoe krijg je een drijvend cadeau in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een drijvend cadeau in Animal Crossing
Hoe krijg je een drijvend cadeau in Animal Crossing
Anonim

Wil je een nieuw DIY-recept, een bank voor je woonkamer of wat extra geld? Kijk maar omhoog! De lucht van Animal Crossing: New Horizons is gevuld met drijvende cadeautjes die aan ballonnen zijn bevestigd. Laat de ballon knallen en het cadeau zal naar beneden vallen.

Eerst heb je een katapult nodig

Een katapult is de enige manier om de ballonnen met drijvende cadeautjes te laten knappen, dus je hebt er natuurlijk een nodig. Spelers kunnen het Slingshot DIY-recept van Timmy kopen na het voltooien van Tom Nook's DIY-workshop tijdens de tutorial. Daarna kun je een katapult kopen bij Nook's Cranny als je geen zin hebt om er een te maken.

Image
Image

Hoe krijg je een drijvend cadeau

  1. Begin met het vinden van een drijvend cadeau. Scan de horizon voor het silhouet van het heden. Je kunt ze ook op geluid lokaliseren. Drijvende cadeautjes gaan gepaard met het geluid van een zachte, razende wind, die luider wordt naarmate je dichterbij komt.

    Image
    Image
  2. Zoek naar de ronde schaduw van de ballon op de grond als je het zwevende cadeau nadert. Dit laat je weten dat je bijna in positie bent.
  3. Rust je katapult uit en kantel je camera om het zwevende cadeau in beeld te brengen. Positioneer jezelf in de vliegroute van het drijvende cadeau. De katapult schiet omhoog en iets naar het noorden, dus je wilt iets ten zuiden van de vliegroute gaan staan.

    Image
    Image
  4. Houd de A-knop op je controller ingedrukt om de katapult terug te trekken. Wacht tot het drijvende cadeau het pad van je vuur kruist en laat dan de knop los om er een kiezelsteen op te schieten.

    Zwevende cadeautjes vallen recht naar beneden zodra de ballon springt. Als de ballon boven water is, zal het cadeau in het water vallen en verdwijnen.

    Image
    Image
  5. Als je doel goed is, zal de ballon knappen en zal het cadeau op de grond vallen. Als je het mist, maak je geen zorgen. Je kunt het opnieuw proberen.

Wat krijg je van drijvende cadeaus?

Zwevende cadeaus kunnen het volgende bevatten: bellen, materialen (zoals ijzerklompjes of klei), doe-het-zelfrecepten, meubels en kleding.

Community datamining suggereert dat Bells het meest voorkomt en in ongeveer 38% van de cadeaus voorkomt. Materialen zijn de volgende meest voorkomende en komen voor in 32%. Recepten komen voor in ongeveer 17% van hen, meubels in ongeveer 9% en kleding in bijna 4%.

Image
Image

De kleur van een ballon lijkt te beïnvloeden wat er in een drijvend cadeau zit.

  • Gele ballon: Drijvend cadeau bevat hoogstwaarschijnlijk bellen, maar kan andere items bevatten.
  • Blauwe ballon: Drijvend cadeau bevat zeer waarschijnlijk materialen, maar kan ook andere items bevatten.
  • Groene ballon: Drijvend cadeau bevat waarschijnlijk een zelfgemaakt recept of kleding en kan meubels bevatten. Het zal nooit bellen of materialen hebben.
  • Rode ballon: Drijvend cadeau bevat waarschijnlijk kleding, meubels of een doe-het-zelfrecept. Het zal nooit bellen of materialen hebben.

Geavanceerde tips voor meer drijvende cadeaus

Je kunt drijvende cadeautjes niet 'verbouwen' door ze te dwingen te verschijnen. Als u echter geïnteresseerd bent in het maximaliseren van uw winst, kunt u uw kansen vergroten door beter te begrijpen hoe en wanneer ze verschijnen.

  • Drijvende cadeaus verschijnen alleen aan de oost- en westkust van je eiland, en ze volgen een oost-naar-west (of vice versa) vliegroute. Je kunt de kans vergroten dat je een cadeautje ziet door de oost- en westkust van je eiland te doorzoeken.
  • Cadeaus wisselen de kant waarop ze verschijnen in een 12-uurs, nacht-op-dag cyclus. Met andere woorden, als je overdag een drijvend cadeau ziet verschijnen aan de oostkant van je eiland, kun je tot die nacht verwachten dat er nog meer aan de oostkant verschijnen.
  • Tijd is ook belangrijk. Drijvende cadeautjes verschijnen soms die eindigen op een 4 of 9, zoals 3:24 of 3:29. Het duurt ongeveer een minuut voordat het heden de kust van je eiland bereikt. Het is echter niet gegarandeerd dat ze op deze tijden verschijnen.
  • Zwevende cadeaus verschijnen niet als je een bezoeker op je eiland hebt.

Aanbevolen: