Hoe maak je een sneeuwpop in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een sneeuwpop in Animal Crossing: New Horizons
Hoe maak je een sneeuwpop in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Als de winter nadert in Animal Crossing: New Horizons, komen er nog meer activiteiten beschikbaar, waaronder de mogelijkheid om de twee sneeuwballen die elke dag op je eiland verschijnen te gebruiken om een Snowboy te maken. Je kunt dit bereiken met weinig verdere instructies, maar om het meeste uit je sneeuwmannen te halen, moet je de hoofden en lichamen van je sneeuwmannen tot hun ideale proporties rollen.

Helaas vertellen de bevroren vrienden je niet wat die verhouding is, maar je kunt de perfecte Snowboy bouwen door een eenvoudige procedure te volgen.

Hoe bouw je een perfecte sneeuwjongen in Animal Crossing: New Horizons

Of je Snowboy nu perfect wordt of niet, het proces om er een te bouwen is in principe hetzelfde. Volg de onderstaande procedure om elke keer te slagen.

Je kunt alleen Snowboys bouwen van half december tot half februari op het noordelijk halfrond, of half juni tot half augustus op het zuidelijk halfrond.

  1. Zoek de twee sneeuwballen op je eiland. Nieuwe spawnen elke dag om 5 uur 's ochtends. Ze verschijnen altijd dicht bij elkaar, maar ze zijn misschien niet elke dag in hetzelfde gebied.

    Image
    Image
  2. Plaats een rij voorwerpen op de grond die de sneeuwballen niet hinderen. Dit voorbeeld gebruikt zes vruchten (vijf perziken en een kokosnoot), maar je kunt ook knutselmaterialen zoals boomtakken gebruiken; meubels bladeren; en bloemen. Wat je ook gebruikt, het zal je helpen specifieke afstanden te rollen (elk markeert een "tegel" op de grond) zonder de sneeuwbal te verstoren of te breken.

  3. Als je voor het eerst sneeuwballen gaat verplaatsen, schop je ze ongeveer 13 keer voordat ze groot genoeg zijn om te rollen. Probeer je trappen te timen en te plaatsen om de bal bovenop het eerste item in je rij te leggen wanneer je hem begint te rollen.

    Image
    Image
  4. Rol de sneeuwbal totdat deze bovenop het laatste item in de rij ligt.

    Als je een sneeuwbal in een boom, rots of versiering rolt, over een klif of in het water, wordt hij vernietigd. Ga een gebouw binnen en kom er dan weer uit om ze weer te laten verschijnen.

    Image
    Image
  5. Rol de sneeuwbal de andere kant op totdat hij terugkeert naar waar hij begon (bovenop het eerste item in de rij).

    Image
    Image
  6. Rol de sneeuwbal nog een keer terug naar de andere kant.

    Image
    Image
  7. Schop tegen de tweede sneeuwbal totdat hij groot genoeg is om te rollen. Probeer het opnieuw zo te maken dat het bovenop het eerste item ligt wanneer het oprolbaar wordt.

    Image
    Image
  8. Rol de tweede bal (die de kop zal zijn), langs de rij met items en in de eerste bal. Het hoofd springt automatisch bovenop het lichaam. De Snowboy die verschijnt, moet je feliciteren en je een doe-het-zelfrecept geven en een grote sneeuwvlok als het je gelukt is.

    Image
    Image

Wat maakt een perfecte sneeuwjongen?

Op basis van het bestuderen van een verscheidenheid aan technieken (waaronder die hierboven), wat een Snowboy 'perfect' maakt, heeft te maken met de afstand waarmee je het lichaam rolt versus hoe ver je het hoofd rolt. Over het algemeen lijkt het erop dat je erin slaagt om op te bouwen als je het lichaam tussen de twee en drie keer zo ver als het hoofd hebt geroldOp basis van deze informatie kun je dit proces aanpassen om Snowboys in verschillende maten te produceren.

Deze verhouding is van toepassing op de afstand en niet op de grootte van de sneeuwballen. Met andere woorden, het lichaam mag niet twee of drie keer groter zijn dan het hoofd; het had gewoon zo veel verder moeten reizen voordat je je stapel hebt gemaakt.

Om dit te doen, voegt u ofwel meer items toe aan de lijn op de grond, of rolt u de sneeuwballen meerdere keren heen en weer. En als je sneeuwballen op een plek verschijnen waar niet zoveel ruimte is om te rollen, kun je een combinatie van minder items en meer rollen gebruiken om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Zolang je de verhouding aanhoudt, krijg je elke keer een perfecte Snowboy.

De sneeuwballen hebben een maximale grootte, dus deze techniek werkt niet voorbij een bepaalde grootte.

Waarom een perfecte Snowboy bouwen?

Samen met het feit dat je geen imperfecte Snowboys hebt, herinneren ze je elke dag aan hun mindere kwaliteit totdat ze smelten, maar het bouwen van de perfecte heeft voordelen. Perfect Snowboys bieden je een recept uit de 'Frozen'-serie, en ze geven je de grote sneeuwvlokken die je nodig hebt om de meeste ervan te bouwen. Je kunt een grote sneeuwvlok verzamelen zolang de Snowboy in de buurt is (vier dagen), dus zorg ervoor dat je elke dag met ze terugkomt, zodat je alles mogelijk kunt maken.

Image
Image

Wat zit er in de Frozen-serie?

Het verzamelen en bouwen van de Frozen-serie met winterthema is het ultieme punt om perfecte Snowboys te bouwen. Hier zijn alle beschikbare items, decoraties, vloeren en behang die je in de winter kunt maken en wat je nodig hebt om ze te maken. Naast de grote sneeuwvlokken die je uit je creaties ha alt, heb je ook gewone sneeuwvlokken nodig, die je buiten kunt vinden en met je net kunt vangen.

Zelfs als je over de benodigde ingrediënten beschikt, kun je deze items niet maken zonder het recept van een Snowboy te krijgen.

Artikel Ingrediënten
Frozen Arch 1 grote sneeuwvlok + 10 sneeuwvlokken
Bevroren bed 1 grote sneeuwvlok + 10 sneeuwvlokken
Frozen Chair 1 grote sneeuwvlok + 3 sneeuwvlokken
Bevroren Teller 1 grote sneeuwvlok + 5 sneeuwvlokken
Bevroren partitie 1 grote sneeuwvlok + 6 sneeuwvlokken
Bevroren Pijler 1 grote sneeuwvlok + 4 sneeuwvlokken
Bevroren beeldhouwwerk 1 grote sneeuwvlok + 4 sneeuwvlokken
Bevroren tafel 1 grote sneeuwvlok + 8 sneeuwvlokken
Frozen Treat Set 1 grote sneeuwvlok + 1 sneeuwvlok
Frozen Tree 1 grote sneeuwvlok + 8 sneeuwvlokken
IJsvloeren 1 grote sneeuwvlok + 8 sneeuwvlokken
IJsmuur 1 grote sneeuwvlok + 8 sneeuwvlokken
Sneeuwpop met drie niveaus 1 grote sneeuwvlok + 6 sneeuwvlokken + 2 boomtakken

Aanbevolen: